Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Παιζουν τοσα πολλα ρολο πιστευω εγω που μην κολλας στον θηλασμο μπεμπακι και εμενα δεν θηλασε καθολου και συναχι ειδαμε δυο χρονων πρωτη φορα και γενικα αρρωσταινει σπανια μχερι στιγμης αλλα δεν παει παιδικο του χρονου αναμενουμε. Και ως εμβρυο χαλια περασε και προωρο ηταν αστα να πανε εγω φοβομουνα τα χειροτερα και κακοφαγο ειναι και στιγμα εχει.

Εμεις ακωλοι Μαριτακι τελειως.

Μελινακι ενδιαμεσα να ξυπναει για τσισα? Εμενα περιεργως το παει σερι 10 που κοιμαται συνηθως με 7 το πρωι δεν ζηταει να κατουρησει στην αρχη προσπαθουσα να τον ξυπνησω αλλα του την εσπαγα και νευριαζε. Λετε να ειναι πολλες ωρες?

Μεταξακι παει και αυτο κοιτα μπροστα τωρα και εγω σαν διαδικασια την θεωρω αθλια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριτακι θα δω το απογευμα στο βιβλιαριο για το πριοριξ και θα σου πω.

Το μμρ το καναμε σιγουρα, με καθυστερηση, που ηταν τριπλο για ερυθρα, ιλαρα και μαγουλαδες αν δεν κανω λαθος.

Ναι Μαρκο αυτο εννοουσα, οτι δεν ξυπναει για τσισα.

Αν τυχει να ξυπνησει τον βαζω ευκολα για τσισα και κανει παντα, αλλα συνηθως το παει σερι μεχρι το πρωι. Παντως κι εγω κοιμισμενο που εχω επιχειρησει να τον καθισω στο γιογιο, κατεληξα στο οτι απλα δεν παιζει ως λυση.

Δεν πιστευω πως ειναι πολλες οι ωρες που λες, εξαρταται και απο τα υγρα που πινει βεβαια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αερικο εννοεις οτι ξυπναει για τσισα, απλα μετα δεν ξανακοιμαται?

Ενταξει πακετο και αυτο, αλλα τουλαχιστον εισαι ησυχη οτι συνειδητοποιει μεσα στον υπνο της ποτε θελει τουαλετα, μεγαλη υποθεση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α ναι το μμρ! προσπαθούσα να θυμηθω τι είχα ξεχάσει στο προηγούμενο ποστ...

Εμείς το κάναμε μαριτάκι το Φεβρουάριο ή τον Ιανουάριο (δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά το καθυστερήσαμε 1.5 χρονο) και πήγαν όλα καλά. Ούτε πυρετός ούτε τίποτα ούτε παρενέργειες!

Ναι αυτό εννοώ μελινάκι!!! Σήμερα θα δοκιμάσω άλλη μέθοδο!

Πιο πολύ μιλάμε στο τηλέφωνο μου φαίνεται παρά διαβαζόμαστε!!!;):D

Που είσαστε καλέ;;;Μας βαρεθήκατε;;;;:cool::cool::cool::cool:

Καλά, είμουν πεσμένη σήμερα αλλά ένα γλυκό τηλεφωνήμα μου έφτιαξε το κέφι!!!;)

Και ας είναι χάλια ο καιρός....δεν μου είπατε;Εσείς έχετε κάνει το τέτρα πριορίξ; Αυτό που είναι για ανεμοβλογιά,ιλαρά,παρωτίτδα κλπ κλπ

χα χα χα

Εμείς το έχουμε κάνει αυτό Μαριτάκι τώρα κοντά -αρχές του μήνα- το έκανε... δεν θυμάμαι ποιό εκ των δυο (μάνα να σου πετύχει ε ???? :rolleyes:) Πρέπει να ήταν ο Νικόλας κατά 90% :oops:

Μη σου πω δλδ ότι το έχουν κάνει και τα 2 ! (παρ) ενέργειες δεν είδα ... η ξανθιά ! Θα τσεκάρω όμως τα βιβλιάριά τους και θα γράψω.

Κι εγώ θα μαζέψω τα χαρτιά για το προνήπιο του Νικ , αν και δεν με "συμφέρει" αλλά μέχρι τον Σεπτέμεβρη ουουουου έχουμε καιρό ! Και ποτέ δεν ξέρεις επίσης !:cool:

Διαφημίσεις

Εγώ απο εμβόλια πάντα είχα μεσάνυχτα. Εμπιστευόμουν τον 1ο παιδίατρο, μετά νόμιζα πως εμπιστευόμουν και τον 2ο αλλά απ τον 3ο αποδείχτηκε πως ο 2ος υπερέβαλλε και εμβόλιο έχουμε στο δημοτικό αν δεν κάνω λάθος. Ή στο νηπιαγωγείο, δηλαδή το 2014...

Αερικό δεν εννοούσα για ασορτί βρε αφού σου είπα το δικό μας στον κήπο θα πάει. Αλλά έχει πεταλούδες και θα ναι ταιριαστό. χοχοχο

Τώρα μεταξύ μας δεν πρόκειται να κάνω τίποτα τέτοιο αλλά μόλις το δω θα σου πω μια γνώμη για το τι μπορείς να κάνεις

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ερωτηση μαγειρικης για οποια ξερει : σε τουρτα φτιαγμενη απο κορμο (το γλυκο με τα μπισκοτα, μωσαικο δηλαδη), τι μπορει να παει απο πανω σαν καλυψη, εκτος απο ζαχαροπαστα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!

Δε πειράζει κοριτσάκι...θα το κάνουμε τη Τρίτη έτσι και αλλιώς...

Εμένα θα μου άρεσε λευκή σοκολάτα λιωμένη...αλλά ας σου πει η ειδική φουρνάρισα/ζαχαροπλάστρια/προκομμένη γιαννώτισσα!:D

Δε μπορώ να ξυπνήσω αυτες τις μέρες.Όλο θέλω να κοιμάμαι!!!

Καλημέρα :)

Εμένα θα μου άρεσε και μαύρη σοκολάτα :D

Η μία ξεχνάει, η άλλη δεν μπορεί να ξυπνήσει (εγώ μόνιμα αλλά μην το κάνουμε θέμα) μήπως μας κρύβετε κάτι και μας το φέρνετε απέξω απέξω; :D

Σήμερα το παιδί μου είδε brainy baby το πρωί (φτύστε το!) γιατί κοιμήθηκε σερί ακατούρητο όλη νύχτα :D Χθες το βράδυ την ώρα που κάναμε μπάνιο της θύμησα την συμφωνία για το brainy baby και της είπα ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεται μήπως κατουρηθεί και ότι μπορεί να κρατήσει τα τσίσα της μέχρι το πρωί! Ξύπνησε 7.15 και ήρθε να μας ξυπνήσει με την κλασσικη ερώτηση: 'ξημέρωσε'; :lol:

Πίνω λίγο καφέ και αρχίζω το τρέξιμο πάλι. ΟΑΕΔ, Εφορία (πρέπει να κάνω αίτηση επαναπροσδιορισμού για το χαράτσι αλληλεγγύης), Ταχυδρομείο, Praktiker! Ευτυχώς το αμάξι θα το πάει ο Λ στο συνεργείο για σέρβις. Και είμαι ήδη κουρασμένη :lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες. Εδώ αφού μας έλιωσε στη βροχή λες και είναι φθινόπωρο, σήμερα έχουμε ήλιο. Προς το παρόν.

Και εγώ τώρα λέω να το πάρω απόφαση να πάω ΟΑΕΔ για ανανέωση της κάρτας.

Η δικιά μου κατουρήθηκε απόψε, το πρωι μάλλον γιατί στις 7.10 (5 λεπτά πριν το ξυπνητήρι) φώναξε.

Μελινάκι και εγώ σοκολάτα λιωμένη θα έβαζα αν επρόκειτο να τη φάμε μεταξύ μας ή γλάσο σοκολάτας εαν επρόκειτο να την προσφέρω. Με το 2ο θα είναι πιο γλυκιά φυσικά.

Και εγώ ξεχνάω και θέλω να κοιμάμαι και να μη νιώθω επίσης αλλά δεν είμαι έγκυος!

Είναι που καλοπερνάμε βρε κορίτσια... Έχουμε λυμένα όλα μας τα προβλήματα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα!

Δε πειράζει κοριτσάκι...θα το κάνουμε τη Τρίτη έτσι και αλλιώς...

QUOTE]

Μαριτάκι,

Κοίταξα. Τελικά έχουν κάνει και τα 2. Ο Νικόλας το έκανε τώρα κοντά (2η δόση) ενώ η μικρή μέχρι στιγμής μόνο μια φορά ....

Είναι ο γμκαιρος μάλλον που μας κάνει έτσι... και το γενικότερο κλίμα...

Μελινάκι,

Νομίζβ ότι σοκολάτα πάνω από την σοκολάτα θα πέσει πολύ... αλλά γενικά, μην μου δίνεις σημασία, με τα γλυκά δεν το έχω ! :cool:

Αερικό,

Κουράστηκα κι εγώ που διάβασα τί έχεις να κάνεις ! πω πω

Καλημέρα σε όλες !!!

Βασικα μιλάμε για τη δήλωση του 2010 που εμείς την κάναμε εκπρόθεσμη! Για να το γλιτώσω... θα έπρεπε στις 31/08/2011 να ήμουν άνεργη!

Τώρα περιμενω τον Λ για να συνεννοηθούμε αν θα κάνουμε ρύθμιση! Δεν παίζει να δώσουμε έτσι αέρα πατέρα το τελευταίο μας 1000άρικο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...