Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες

Μπεμπάκι μου 1,5 έτους ήταν πριν 1,5 χρόνο... Πρέπει να κάνεις εξετάσεις κοριτσάκι.

Α και αυτό με τον θηλασμό, άστο... Μη το αναλύσουμε... Είναι απ τις τρελές υπερβολές των υπέρμαχων... Είναι ο κάθε οργανισμός τόσο διαφορετικός, σχεδόν μοναδικός. Δε μπορούμε να τα στρογγυλεύουμε όλα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες!:D

Τρέξιμο είχε η χθεσινή μέρα και για αυτό και χάθηκα....το πρωί τρέχαμε στο παρακαταθηκών με τον Τ. για να πάρουμε χαρτί για την εφορία, εμείς και 500 άλλα άτομα, και το απόγευμα έψαχνα σε όλη την Ελευσίνα το 4απλό εμβόλιο της μικρής.....

Αποφάσισα να το κάνω και ο Θεός βοηθός!Αν δε το χρειάζονταν στο νήπιο που θα κάνω αίτηση μπορεί και να μη το έκανα τώρα πάλι....

Ευχαριστώ μαραγκάκι για τη συνταγή!Φαίνεται θεσπέσιο!Πως τα πας με τη δουλίτσα;Τα μικρά καλά;

Μεταξάκι μας που είσαι;Αρχίζω να ανησυχώ...αν δεν παρουσιαστείς και σήμερα θα σε πάρω τηλέφωνο, σε προειδοποιώ ε;;;:)

Μπεμπάκι όλα οκ με τα παπούτσια;Ή τουλάχιστον καλύτερα;

Συμφωνώ μαζί σου για το φαγητό και τις ιώσεις. Ενα παιδί που δεν έχει καλή διατροφή νομίζω πως είναι λογικό να αρρωσταίνει πιο εύκολα....

Όσο για το θηλασμό δε ξέρω να σας πω μιας και εμείς καταφέραμε με μεγάλη δυσκολιά να θηλάσουμε μόνο 12 μέρες...και όμως τα πάμε πολύ καλά με το ανοσοποιοιητικό μας, φτου φτου! Παίζουν πολλά ρόλο πιστεύω μωρέ....ας μην αγχωνόμαστε!

Αερικάκι μια χαρά μου φαίνονται τα κιλά σας!Συγνώμη μπεμπάκι αλλά είναι φυσιολογικά κιλά για την ηλικία της!Με γεια και το σπιτάκι σας, είναι πανέμορφο! Εγώ θα είχα πάθει εγκεφαλικό αν μου το φέρναν μέσα στο σπίτι όλο αυτό....είσαι ήρωας!

Οι υπόλοιπες καλά;Που είσαστε χαμένες;:D

Καλημέρα :)

Καλέ όλες χάθηκαν! Που είναι η Μελίνα; η Κιουλτ; Εμφανιστείτε μικρά κατσαριδάκια :D

Μαρίτα μου ο μόνος λόγος που δεν έπαθα το εγκεφαλικό είναι ότι για 1 χρόνο είχαμε τη σκηνή που σε μήκος έπιανε περισσότερο χώρο από το σπιτάκι (ήταν 1.20 χ 80) και ότι πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε όλο το καλοκαίρι στο μπαλκονι (και όταν έπιανε αέρας στο δωμάτιό μας) την πισίνα της!!! Οπότε με το σπιτάκι που το ήθελε πάρα πολυ και κάθε φορά που βλέπαμε παιχνίδια μου έλεγε 'αυτό μαμά' δεν χαλιέμαι γιατί κρύβει και πράγματα μέσα! Άσε που δεν μου το έφεραν εν αγνοία μου. Εγώ είπα ότι ζήταγε σπιτάκι και μάλιστα επειδή δεν χώραγε στο αυτοκίνητο της γιαγιάς πήγαμε και το πήραμε μαζί από τα jumbo. Ακόμα και στο δικό μας χρειάστηκε να διαλύσουμε τη συσκευασία και να το βάλουμε μέσα και μου βγήκε ο .... να το χώσω στα πίσω καθίσματα με το καρεκλάκι μέσα. Αλλά η χαρά της όταν μπήκαν στο σπίτι τα μεγάλα κομμάτια και η φωνούλα της να λέει: 'ααααααααααα κομμάτια για να φτιάξουμε σπιτάαααααααακι' και τα χοροπηδητά της που τα θυμάμαι ακόμα με κάνουν να ξεχνάω ότι μας μειώνει το χώρο του σπιτιού :D Ευτυχώς μετακινείται εύκολα είναι και μεγάλο και θα το χαρεί για πολύ καιρό! Έχει τέτοια χαρα με αυτό που η τσουλήθρα είναι πια παρατημένη... ούτε να τη φτύσει!

Εγώ ακόμα δεν έχω ξεκουραστεί... δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό :( και αν γίνει.

Η μικρή ξυπνάει για τσίσα και δεν ξανακοιμάται εύκολα παρα μόνο αν έρθει στο κρεβάτι μας δεύτερη μέρα και δεύτερη μέρα ξυπνάμε στο παρα τσακ για να πιει γάλα και να φύγει! Ο Λ είναι έτοιμος να της ξαναβάλει πανα αλλά εγώ θα επιμείνω ακόμα και αν χρειαστεί να πάω να κοιμάμαι στο δωμάτιό της! Χθες δεν την 'εκβιασα' με το brainy baby αλλά σήμερα το πρωί που το ζήτησε της εξήγησα παρά τα κλάμματα πως αφού εκείνη δεν τηρεί το δικό της κομμάτι της συμφωνίας δεν μπορώ να το τηρήσω κι εγώ. Όταν κοιμηθεί πάλι όλη νύχτα στο κρεβάτι της θα ξαναδει brainy baby το πρωί.

Εντάξει καλά είναι τα 14 κιλά :) Χοντρή σίγουρα δεν την λες! Ειδικά τώρα που έφυγε η πάνα και με δεδομένο ότι μας κάνουν όλα τα περσινά μας κολάν!

Αυτα ειναι με την πανα φαινοταν λιγος ποπος ρε παιδι μου χωρις πανα και ο δικος μου κολυμπαει στα ρουχα χαχαχαχαχαχ.

Μην βαλεις πανα ξανα δωστης χρονο αφου ειδικα δεν εχει και ατυχηματα θα μαθει να ξανακοιμαται , ναα πηγαινεις εσυ στο δωματιο της μεχρι να ξανακοιμηθει πατε πολυ καλα. Δεν ανοιγεις φωτα και τουαλετες που να την ξαγρυπνουν βαλε το γιογιο στο δωματιο εν αναγκη.

Εμάς πάλι χωρίς πάνα όλοι λένε τι τέλειος πωπός είναι αυτός!!!! Και για να μη ξεχνιόμαστε το έχει πάρει από εμένα!!χαχαχα!!!

Να τη δείτε στη παραλία με μαγιώ μαυρισμένη και θα θέλετε να της το δαγώσετε !:D

Αερικάκι εννοείται δε ξαναβαζεις πάνα από τη στιγμή που ξυπνάει για να τα κάνει. Θα ταλαιπωρηθείτε λίγο τώρα αλλά όλα θα φτιάξουν θα δεις!:D

Αφού το ήθελε τόσο πολύ χαλάλι της!

Να το ευχαριστηθεί η ζουζούνα σου!

Διαφημίσεις

Όχιιιιιιιι μη ξαναβάλεις πάνααααααααααααααα

Εδώ πισωγυρίζουν μόνα τους, θα βάλουμε τα χεράκια να βγάλουμε τα ματάκια?

Και εμάς μας έδωσε η γιαγιά χρήματα για τη γιορτή της και το ίδιο σπιτάκι θα πάμε να πάρουμε σε λίγες μέρες καθώς εδώ θα βρέχει όλη την εβδομάδα επομένως κρίμα να το χει και να μη μπορεί να παίξει. Εμείς θα το έχουμε στον κήπο, γι αυτό περιμένω να φτιάξει ο καιρός. Δε με λες... Έχει πάτο αυτό ή όχι? Μάλλον όχι αλλά ρωτάω από περιέργεια.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Όχι δεν έχει πάτο.... έχει στις βάσεις τρύπες για να το βιδώσεις ή για να το πιάσεις με δαγκάνες σε χώμα (είναι αρκετά μεγάλες τρύπες) αν το θέλεις σταθερό ;)

Έχει και κάποια αυτοκόλλητα αλλά εγώ δεν της τα έβαλα (ακόμα) έτσι ώστε αν το βαρεθεί να το 'μεταμορφώσουμε'! Αν το πάρεις ραβάκι θέλω να σκεφτούμε ένα τρόπο να του βάλουμε.... κουρτίνες :lol: (είμαι τρελή χαχαχαχα) έτσι ώστε να μπορεί αν θέλει να απομονωθεί να 'κλείνει' τα παράθυρα ;)

Διαφημίσεις

η μεταξια αραγε τι κανει???? πως να ειναι το κοριτσι μας?????

μια αγκαλια απο την πατριδα σου στελνω κοριτσαρα μου!!!!!!!

Καλημέρα!

Μεταξάκι οι σκέψεις μας είναι μαζί σου σήμερα.....πολλά φιλιά και αγκαλιές στέλνω!!!

]

Μεταξακι μια αγκαλια και απο εμενα!

Καλησπέρα :)

Ελπίζω όλα να πήγαν καλά στο Μεταξάκι :)

....Εδώ είμαι, εδώ είμαι ! Μην φωνάζετε βρεεε ! Όχι τίποτις άλλο, διάβασα ότι θα με πάρει τηλέφωνο η Μαρίτα και μπήκα να γράψω αμέσως, καταλαβάτε ??? χα χα χα

Ευχαριστώ πολύ που με σκεφτήκατε... όλα πήγαν "καλά" το Σάββατο, ΔΥΣΚΟΛΑ, αλλά καλά... και, ναι, αδυνατώ να κατανοήσω τον μαζοχισμό μας έτσι ??????????????????????????????????????? όχι τον δικό μας καθαρά, αλλά όλο αυτό το τελετουργικό είναι χάλια απ' όπου και να το πιάσεις... εγώ προσωπικά το θεωρώ βεβήλωση προς τον νεκρό αλλά ποιός χέστηκε για το τί πιστεύω εγώ...

Πιστεύω ακράδαντα πως ο μπαμπάκας μου είναι κάπου σε καλή μεριά - ήταν μαλαματένιος, όχι αστεία !

Πάνε αυτά, πάμε για άλλα να ζήσουμε να τον θυμόμαστε και την ευχή του να έχουμε ε ??? ναι ναι !;)

Κατά τα λοιπά,

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ σε όλα τα μαναράκια (τα μικρά λέω) που γιόρταζαν την Δευτέρα ! Να τα χαίρεστε μανούλες !

Και οι λοιπές κυρίες να χαίρονται τα στεφάνια τους και τους μπαμπάδες τους οι κ.κ. Μελίνα και Ραβ !

(Δεν αναφέρω ονόματα ένα προς ένα γιατί θα τα κάνω σαλάτα ....)

Εμείς ευτυχώς πήγαμε Καλαμάτα για την βάφτιση. Όλα τέλεια ! Τα παιδιά έπαιξαν το ευχαριστήθηκαν και την Δευτέρα είχαμε άδεια οπότε γυρίσαμε πιο κουλ !

Χθες τα γνωστά πρωί δουλειά, μετά λογοθεραπεία, σούπερ μάρκετ, σπίτι, μαγείρεμα, σίδερο... όχι είμαι καλά ! Θα την βγάλω καθαρή πιστεύω ! :rolleyes:

Μαριτάκι,

Να ζήσετε, να τα χιλιάσετε για την επέτειό σας ! Γεροί κι ευτυχισμένοι μαζί να μεγαλώνετε εύχομαι και να καμαρώνετε τον μικρούλα σας !

Μπεμπάκι,

Διάβασα τις περιπέτειές σας. Ευτυχώς ο σπτρεπτόκοκκος δεν είναι και κάτι τόσο τρομερό... κάν' της εξετάσεις πάντως με την 1η ευκαιρία να την τσεκάρεις ακόμη μια - δεν χάνεις τπτ ! Περαστικά σας

Στην Μπολόνια θα πάτε τελικά ή το αναβάλλατε ? Δεν εννοήσα η ξανθιά !

Αερικό,

Με γεια το νέο σας "σπίτι" ! Φαντάζομαι την χαρά που θα έκανε !

Δεν θυμάμαι τί ξεχνάω τώρα !

Φιλιά σε όλες !

Γεια σας κορες!

Καλα ειμαστε κι εμεις, εδω τριγυρω..

Εχουμε καταφερει και ξυπναμε συχνοτερα στεγνοι, χωρις ομως ακομα να σηκωνεται ενδιαμεσα για τσισα. Οταν το καταφερουμε και αυτο θα ησυχασω. Προς το παρον προσπαθω απλα να μην του δινω πολλα υγρα μετα τις 7.30 το απογευμα.

Καλε Μαριτακι κολαστηκα με την περιγραφη που εκανες για το πωπουδακι σας! :cool:

Μπεμπα θα συμφωνησω κι εγω με τα κοριτσια, χιλιαδες πραγματα παιζουν ρολο για το ανοσοποιητικο ενος παιδιου, οχι μονο ο θηλασμος.

Καλος υπνος, διατροφη (μη σου πω και σωστη διατροφη της μανας κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης), γονιδια ισως..

Ενταξει ειναι και η πρωτη σας χρονια στον παιδικο που ειναι παντα ζορικη οσο να'ναι.

Αν οι εξετασεις βγουν καλες, πιστευω οτι απο του χρονου, και με βοηθεια της ομοιο, θα πατε πολυ καλυτερα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επιτέλους!!!

Μας ανησυχήσατε κόρες!!!

]

....Εδώ είμαι, εδώ είμαι ! Μην φωνάζετε βρεεε ! Όχι τίποτις άλλο, διάβασα ότι θα με πάρει τηλέφωνο η Μαρίτα και μπήκα να γράψω αμέσως, καταλαβάτε ??? χα χα χα

Μαριτάκι,

Να ζήσετε, να τα χιλιάσετε για την επέτειό σας ! Γεροί κι ευτυχισμένοι μαζί να μεγαλώνετε εύχομαι και να καμαρώνετε τον μικρούλα σας !

Χαχαχα!!!

Ευχαριστούμε για τις ευχές!Μπράβο που περάσατε καλά!Είχαμε ξεχάσει κυρία μου ότι είχατε άδεια τη Δευτέρα για αυτό ανησυχήσαμε!;)

Γεια σας κορες!

Καλε Μαριτακι κολαστηκα με την περιγραφη που εκανες για το πωπουδακι σας! :cool:

Αν το δεις θα καταλάβεις;)

Πέρισυ στο Πήλιο του λέει ένας γνωστός-φίλος του Τ.: ρε φίλε, θέλω να πάω να της πιάσωτο κ@λαράκι της κόρης σου αλλά ξέρω πως δεν είναι σωστό!!:shock:

Άντρες παιδί μου......

Πιο πολύ μιλάμε στο τηλέφωνο μου φαίνεται παρά διαβαζόμαστε!!!;):D

Που είσαστε καλέ;;;Μας βαρεθήκατε;;;;:cool::cool::cool::cool:

Καλά, είμουν πεσμένη σήμερα αλλά ένα γλυκό τηλεφωνήμα μου έφτιαξε το κέφι!!!;)

Και ας είναι χάλια ο καιρός....δεν μου είπατε;Εσείς έχετε κάνει το τέτρα πριορίξ; Αυτό που είναι για ανεμοβλογιά,ιλαρά,παρωτίτδα κλπ κλπ

Όπως τα λέει το ραβάκι... θέλει κάτι πιο μόνιμο... Θα το δεις ραβάκι... δεν σκεφτόμουν για ύφασμα ακριβώς.... Τεσπα δες το και το συζητάμε... δεν θα έχει σχέση με την κουρτίνα της σε καμμία περίπτωση... στο δωμάτιό της δεν χωράει :lol:

Μεταξάκι χαίρομαι που πήγαν όλα καλά... Αυτό τον μαζοχισμό δεν καταλαβαίνω ούτε εγώ και είμαι υπερ της καύσης (την οποία και θα κάνω αν και εφόσον έρθει εκείνη η ώρα και έχω ζητήσει αν φύγω πρώτη το ίδιο να κάνουν κι εκείνοι!)

Μελινάκι είμαστε ακριβώς σε αντίθετη μοίρα χαχα Εμένα ξυπνάει αλλά δεν ξανακοιμάται γμτ το κεράτό μου!

Επιτέλους σήμερα για καφέ σε φίλη και τα φόρτωσα όλα στον κόκκορα! Τώρα τρέχουμε λέμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...