Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

γυναικα σκορπιο? ;) xaxaxa

:rolleyes: δεν ξέρω καρδιά μου, τί να σου πω...

όπως το εννοώ εγώ μπορεί και κάποια μέρα να σου απαντήσω...

αν λασκάρει η βίδα πια τόοοοοοσο πολύ ! Τί να πω ! χα χα χα χαχα :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η μικρή 8.25 το πρωι εγώ 11.00-11.30 το πρωι. Δεν θυμάμαι

Δώσε της κοπέλας ημερομηνία και τόπο/χρόνο ! Τί είναι μέντιουμ ???? (φάνηκε ότι όντως δεν έχεις ασχοληθεί με το σπορ Ραβάκι !) :confused:

Διαφημίσεις

Δώσε της κοπέλας ημερομηνία και τόπο/χρόνο ! Τί είναι μέντιουμ ???? (φάνηκε ότι όντως δεν έχεις ασχοληθεί με το σπορ Ραβάκι !) :confused:

Τς,τσ,τσ!!!Τι να πεις μεταξάκι!!!χαχαχα

Ραβ Αθήνα είστε και οι δύο;

Διαφημίσεις

Και αυτός είναι για σένα ραβ!

Στον ωροσκόπο έχει διαφορά αν έχεις γεννηθεί 11 ή 11:30....με 11:30 μου βγαίνει δίδυμος και με 11 μου βγαίνει ταύρος.

http://www.astrofree.com/cgi-bin/astro/natal?member=&recalc=&name=%CF%81%CE%B1%CE%B2&sex=f&d1day=20&d1month=2&d1year=1985&d1hour=11&d1min=30&citylist=%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%2C+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

Καλά έχεις πολύ νερό!!!5 ζώδια σε νερό όπως και εγώ!!!χάλια μαύρα!χαχαχα

edit: και 11 και 1 λεπτό να έχεις γεννηθεί είσαι Δίδυμος ωροσκόπος οπότε μάλλον είναι το πιο πιθανό!

βρε λαβ με πόσα να ασχοληθώ σ αυτή τη ζωή? Ήδη ασχολούμαι με πάρα πολλά (χοχοχοχο)

A καλά ! Εσένα πιάνουν τα χέρια σου !!!! Χρυσοχέεεεερα μου !

α πα πα κοντεψα να πνιγω με το 1985!

Κι εγώ το είδα, έκανα ότι ΔΕΝ το είδα, αλλά εσύ μανδάμ το σχολίασες !!!:rolleyes:

edit Όταν ήμουν 25 που λέτε (βλ την εποχή των Παγετώνων :rolleyes:) έβλεπα μια -γυναίκα εννοείται- που ήταν πχ 35-37 κι έλεγα από μέσα μου

"ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ αυτή είναι πολύ μεγάλη !!!!"

Τώρα βέβαια έχω αναθεωρήσει τύπου : Πόσο είναι η κυρία ? 65 ? Μια χαρά, νεότατη !!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα !

Εγώ σκέφτομαι Μεταξάκι μου όταν είμουν παιδί 6-7 χρονών οι φίλοι των γονιών μου που ήταν 38 ας πούμε μου φαίνονταν μεγάλοι και στην όψη ρε παιδί μου. Κι τώρα που τα παιδιά των φίλων μας είναι σε αυτή την ηλικία λέω τι ώρα είμαστε κοντά με τα παιδιά στη νοοτροπια και στη σκέψη!!!;):D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...