Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:) κι εγω θα ελιωνα στο γελιο ραβακι!

μα να βαλεις παμπερ σε κοτζαμ κοπελα?

εμενα μου κανει το αλλο.

ενω μεσα στη μερα πινει το γαλα του σε κανονικο ποτηρι, το βραδυ ξερω οτι γουσταρει το μπιμπερο, τον νανουριζει κιολας καπως. (οποτε του το'χω δωσει σε ποτηρι το βραδυ δεν το πινει)

επειδη ομως δεν θελει να το παραδεχτει, ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ που του το παω στο μπιμπερο, μου λεει 'ξεχασες μαμα οτι ειμαι μεγαλος, παλι στο μπιμπερο μου το εβαλες?

κι εγω λεω 'ωχ συγγνωμη αγαπη μου, παω να στο βαλω στο ποτηρι'

και εκει που παω να φυγω λεει 'οχι ενταξει, αφου θελεις στο μπιμπερο, τοτε ενταξει, θα το πιω!' :)

Καθε βραδυ ομως, παιζουμε την ιδια παρασταση! χαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μελίνα τοξότης και σταθερότητα δε πάει μαζί με ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Αλλού για αλλού είναι τα άτομα....με την καλή έννοια πάντα ε;;;;)

Και ομως και οι δυο στενοι μου τοξοτες ειναι σουπερ σταθεροι, εχουν βεβαια μια ταση για περιπετεια..

Μ'αρεσουν πολυ ομως!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

axaxaxaxaxaxxa! Εμείς μαζί με την πάνα κόψαμε και το μπιμπερό. Της εξήγησα ότι είναι μεγάλη και της έδωσα το μπιμπερό να ταϊζει τις κούκλες της. Τώρα ο Κων ας το χρησιμοποιήσει να βάζει βενζίνη στα αυτοκινητάκια αχαχαχαχχαχα

Αργήσαμε αλλά ξεμπερδέψαμε και απ΄τα δυο...

Εγώ δεν ξέρω καν τι ωροσκόπο έχω. Ούτε της μικρής έχω ψάξει

YqE6p2.png

IqItp3.png

Και ομως και οι δυο στενοι μου τοξοτες ειναι σουπερ σταθεροι, εχουν βεβαια μια ταση για περιπετεια..

Μ'αρεσουν πολυ ομως!

Αυτή η ταση για περιπέτεια είναι το πρόβλημα....δε ξέρεις πότε θα τους βγει;)

Άντρα τοξότη δεν εμπιστεύομαι ξανά με τίποτα..και ας σου φτιάχουν το κέφι και ας σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση, γιατί στο φλερτ δε πιάνονται οι άτιμοι!;)

Αλλά από ουσία...άστα να πάνε!

Ξεχάσατε που σας είχα κάνει τους χάρτες των παιδιών;;;ε;;;

Εγώ δεν το ξεχνάω με την καμία, "κακούργα" μου είχες πει ότι το σπλάχνο μου το μεγάλο μάλλον θα κάνει 2 γάμους :shock: τουλάχιστον....

πόσες φορές να ραφτώ πια η γυναίκα ?????? Τί θα είμαι ??? Η Σιδηρά-Πεθερά ???? χα χα χα

(δεν πειράζει: γερά να είναι κι ας παντρευτούν και 10 φορές -αρκεί να είναι ευτυχισμένα- ! :P)

Μελίνα τοξότης και σταθερότητα δε πάει μαζί με ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Αλλού για αλλού είναι τα άτομα....με την καλή έννοια πάντα ε;;;;)

Αλλού γι αλλιού δεν λες τίποτα ! τελείως όμως !

Τώρα που το γράφω απορώ : εγώ ΓΙΑΤΊ έγινα μάνα ???? χα χα χα

χτες τον βλεπω σε καποια φαση πανω στο ποδηλατο και εχει φορεσει καπελακι τζοκει, γυαλια ηλιου και γαντια (αυτα που εχουν τα δαχτυλα εξω) - μεσα στο σπιτι ολα αυτα!

παω να περασω και μου λεει 'μαμα φυγε απο τη μεση, δε βλεπεις οτι γινεται διαγωνισμα (διαγωνισμος λολ) και εγω ειμαι πρωτος???'

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

axaxaxaxaxaxxa!

Εγώ δεν ξέρω καν τι ωροσκόπο έχω. Ούτε της μικρής έχω ψάξει

Πες μου ώρες γεννήσεως και θα στο φτιάξω και εσένα!Δεν είχες έρθει ακόμα στη παρέα μας όταν έκανα την αστρολόγο στις υπόλοιπες!

Εγώ δεν το ξεχνάω με την καμία, "κακούργα" μου είχες πει ότι το σπλάχνο μου το μεγάλο μάλλον θα κάνει 2 γάμους :shock: τουλάχιστον....

πόσες φορές να ραφτώ πια η γυναίκα ?????? Τί θα είμαι ??? Η Σιδηρά-Πεθερά ???? χα χα χα

(δεν πειράζει: γερά να είναι κι ας παντρευτούν και 10 φορές -αρκεί να είναι ευτυχισμένα- ! :P)

Αλλού γι αλλιού δεν λες τίποτα ! τελείως όμως !

Τώρα που το γράφω απορώ : εγώ ΓΙΑΤΊ έγινα μάνα ???? χα χα χα

χαχαχα!!Να μια γνήσια τοξοτίνα με χιούμορ έξω καρδιά!!!:D:D

Αυτή η ταση για περιπέτεια είναι το πρόβλημα....δε ξέρεις πότε θα τους βγει;)

Άντρα τοξότη δεν εμπιστεύομαι ξανά με τίποτα..και ας σου φτιάχουν το κέφι και ας σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση, γιατί στο φλερτ δε πιάνονται οι άτιμοι!;)

Αλλά από ουσία...άστα να πάνε!

Εγώ πάλι δεν εμπιστεύομαι με την καμία όμως άντρα-Σκορπιό α πα πα πα πα !!!!!

Για άλλα πράγματα μια χαρά ήταν !!! (εδώ πάει το πω πω πω πωωωωω );)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...