Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ραβάκι και εμένα μου τη δίνουν αυτά τα γραφειοκρατικά!!!Μάζευε χαρτιά, κάνε αιτήσεις....το χειρότερό μου!

Δε ξέρω αν έχουν όλα φαντασία Μελίνα, σίγουρα έχει να κάνει και με το χαρακτήρα τους αλλά γέλιο έχουν όλα τους!!!Οι ατάκες τους σε πεθαίνουν!!Αν δεν είχαμε και αυτά όπως λέει το ραβάκι τι θα κάναμε.....

Καλημέρα !!!!

"παλούκι" να το πω σε απλά Ελληνικά το αυριανό... τέσπα... δεν είμαι η μόνη που θα το ζήσει και, ευτυχώς, με τον αδερφό μου μαζί ε, ελπίζω ότι ο ένας θα συγκρατήσει και θα "κρατηθεί" για τον άλλο.... αδερφική αλληλεγγύη... :|;)

δεν ξαναμιλάμε γι' αυτό τέλος ! να μην το μαυρίζουμε περισσότερο !

Έχω γελάσει πολύ με την ατάκα της Νάντιας βρε Μαρίτα με το παραμύθι... είναι αλήθεια ότι τα Τοξοτάκια έτσι είναι παιδιά-τσίρκο ... εγώ εδώ είμαι μαμά-τσίρκο και θα "παρεξηγήσουμε" το παιδί ???? :rolleyes: δεν με πήρατε πρέφα τόσο καιρό ? σκάσ' της ένα φιλί παραπάνω από εμένα !

...Και η δικιά μου σας λέω αν έμαθε μέσα σε 2 μέρες να κατουράει στο γιογιό το έμαθε από τον καημό της τον μεγάλο να μην τυχόν και κατουρήσει την Μπάρμπυ, την Μίνυ την Νταίζη την Ντόρα κοθ... χα χα χα χα :rolleyes::tongue:

Της ίδιας κοπής είναι όλα τους ! Και κάνουν/λένε τόσα πολλά σε μια μέρα που δεν τα συγκρατείς - αδύνατον !

Εχθές το βράδυ ο Νικ ήθελε διακαώς να ξαπλώσουμε μαζί στο κρεβάτι του

... τί να κάνω η έρμη η μάνα, πήγα... τον είχε πιάσει λογοδιάρροια... σε κάποια φάση του λέω "Νικόλα, κλείσε τα ματάκια τώρα να κοιμηθείς κλπκλπ"...είπαμε το κλασικό "Κλαηνύχτα και όνειρα γλυκά" του απαντώ "Και σ' εσένα ματάκια μου" και τί μου λέει ????

"Και σ' εσένα κορίτσι μου !!!! " :cool::cool::cool::cool:

Με 'πιασαν τα γέλια και δεν μπορούσα να σταματήσω και μου 'βαλε και χέρι ότι "νο νο νο κοιμήσου τώρα είπαμε !"

Κανένα σεβασμό στην μάνα -- ου παιδιά να σου πετύχουν !

χα χα

Κι εγώ σήμερα μπήκα εεταα μπας και δω λίγο φως αλλά φως δεν είδα...

μίλησα με το Νηπιο και μου είπε ότι αναρτήθηκαν τα δικαιολογητικά και ότι η οφθαλμολογική δεν χρειάζεται μόλις παρέλαβε λέει νέα εγκύκλιο..

δεν ξέρω τί εννοεί ο ποιητής...

αλλά λέω να πάω να δω - να κάνω κι εκεί μια αίτηση για τον Νικόλα και εάν περάσει, θα δούμε και εμεις τί θα κάνουμε...νομίζω ότι είναι και ολοήμερο το δικό μας άρα 15.45 αποχώρηση ????? ξέρει καμία ???

Παιδιά τσίρκο!!!Όπως τα λες!!!Καραγκιόζηδες συνέχεια!!!

Πουλάκι μου, τοξοτάκι είσαι;;;Δε το είχα πάρει πρέφα τρελοτοξοτίνα!!!!

Βρε Μεταξάκι ... τόσα λεφτά πληρώνεις στις λογοθεραπείες, είπε να σε αποζημιώσει το καμάρι σου!!! Και να σου βάλει και χέρι γιατί γελάς!!χαχαχα

Διαφημίσεις

χαχα τελειος ο Νικολας, τι εχουμε να ακουσουμε ακομα! :)

Τα λατρευω τα τοξοτακια, ειναι ο πατερουλης μου και μια κολλητη μου, τρελλοκομεια δεν θα τους ελεγα, μου ανεβαζουν τη διαθεση ομως!

ο κων εχει ωροσκοπο τοξοτη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατά βάθος είμαστε καλά παιδιά.... οι άντρες είναι ολίγον τί περισσότερο τρελοκομεία από εμάς... το "κακό" είναι αυτές οι μεταβολές στην διάθεσή μας, εκεί που μας βλέπεις καλά, εκεί πέφτουμε στα πατώματα και τούμπαλιν... μαρτύριο...

αχ Μελίνα μου ωροσκόπο Τοξότη έχει ο γιόκας σου ???? και βγαίνει μετά τα 30 ο ωροσκόπος το ξέρεις έτσι ???? πω πω τί σε περιμένει κι εσένα !!! χα χα

Καλά που έχω ωρ. στην Παρθένο γιατί αλλιώς.............

A ξέχασα τι είπε η δικιά μου το πρωι. Πριν κοιμηθώ επειδή φοβόμουν μη κάνει καμιά διάρροια στον ύπνο της έβαλα πάμπερς πάνω απ το βρακάκι της. Αυτή όμως δεν το πήρε χαμπάρι. Ξυπνάει το πρωι, μου λέει πάω για τσίσα τώρα. Πάει στο μπάνιο και βλέπει το πάμπερς "Για ποιο λόγο μου έβαλες παπερς πάνω από το βρακάκι μου μαμάααααααααααα αφού είπαμε είμαι μεγάληηηηηηηηηηηηηηηηηηηη". Το βγάζει και έρχεται και μου το πετάει στη μούρη. αχαχαχαχαχα μιλάμε έλιωσα στο γέλιο.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ξεχάσατε που σας είχα κάνει τους χάρτες των παιδιών;;;ε;;;

Καλά η Ζωή με παρθένο και ταύρο δε πετάξει ποτε στα σύννεφα....πολύ προσγειώμενο θα είναι το παιδί σου κιουλτάκι!!!Σε αντίθεση με το δικό μου που δε θα πιάνει γη ούτε ένα λεπτό!!!!χαχαχα

Είναι σοβαρή πολύ η Ζωή;

Εσύ με τον καρκίνο σώνεσαι λίγο!!!χαχαχα

Διαφημίσεις

Κατά βάθος είμαστε καλά παιδιά.... οι άντρες είναι ολίγον τί περισσότερο τρελοκομεία από εμάς... το "κακό" είναι αυτές οι μεταβολές στην διάθεσή μας, εκεί που μας βλέπεις καλά, εκεί πέφτουμε στα πατώματα και τούμπαλιν... μαρτύριο...

τα καλυτερα παιδια ειστε!

για μεταβολες στη διαθεση δεν το ηξερα, για πολυ σταθερους σας ειχα τους τοξοτες..

αχ Μελίνα μου ωροσκόπο Τοξότη έχει ο γιόκας σου ???? και βγαίνει μετά τα 30 ο ωροσκόπος το ξέρεις έτσι ???? πω πω τί σε περιμένει κι εσένα !!! χα χα

ναι αλλα μεχρι τοτε θα ειναι καρκινακι το καμαρι μου! :tongue:

(καλη μου δυναμη)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δύσκολα θα χάνει τον έλεγχο στη ζωή της η Ζωή. Και θα τα θέλει όλα σε τάξη!!!

Δε σας έχω πει τι αδυναμία έχω στον σκορπιό;;;Για αυτό λέω ότι σώνεσαι!!!χαχαχα

Μακάρι όλες οι σκορπίνες που έχω γνωρίσει να ήταν σαν και σένα!:DΜάλλον θα είχα άλλη γνώμη....

Δύσκολα θα χάνει τον έλεγχο στη ζωή της η Ζωή. Και θα τα θέλει όλα σε τάξη!!!

Δε σας έχω πει τι αδυναμία έχω στον σκορπιό;;;Για αυτό λέω ότι σώνεσαι!!!χαχαχα

Μακάρι όλες οι σκορπίνες που έχω γνωρίσει να ήταν σαν και σένα!:DΜάλλον θα είχα άλλη γνώμη....

ενταξει μαριτακι τωρα με εκανες αλοιφη!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...