Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Κερνάω βέβαια!!Τι ερώτηση είναι αυτή;;;Εννοείται ότι κερνάω και καφέ και παγωτό και ό,τι θέλετε (λέμε τώρα ε;;;:lol:)

Θα έρθετε το απόγευμα;;;;

Μπεμπάκι μου ταλαιπωρείται η μικρούλα σου μωρέ...φαντάζομαι πόσο βάσανο θα είναι αυτά τα παπούτσια, αλλά αφού είναι για το καλό της προσπάθησε να το δεις λίιιιγο πιο χαλαρά...όσο γινεται δηλαδή γιατί είναι δύσκολο....κουράγιο μάνα!!!Εχεις συνηθίσει στα δύσκολα εσύ!!!:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :) Εύχομαι σήμερα η Ευού να πάει καλύτερα με τα παπουτσάκια της :)

Μαριτάκι σε ζηλεύω ρε που φτιάχνεις διάφορα! Καλά για το ραβάκι δεν το συζητώ! Την θαυμάζω τα μάλα! Εγώ είμαι... μάλλον τεμπέλα χαχαχαχα

Τελικά αποφάσισα να στείλω έτοιμα γλυκάκια την Δευτέρα στο σχολείο!

Χθες κατέβηκα μοναστηράκι γιατί έψαχνα μια συγκεκριμενη κλειδοθήκη τοίχου που είχαμε και από τα πολλά πεσίματα έσπασε.... Τελικά έφυγα με μια απλή και ένα τατου στον ώμο αφού ο καλός μου το είχε ψάξει και με πήγε σε ένα στούντιο ωραιότατο και διακεκριμένο. Αρχικά κλείσαμε ραντεβού να πάω Δευτέρα... αλλά όταν επέστρεφα για να πάω Σύνταγμα (και αφού είχα αφήσει τον Λ στο μοναστηράκι) με πήραν τηλέφωνο να πάω να το κάνω επι τόπου. Ώπερ και εγένετο και τώρα θέλω να ψάξω για το δεύτερο που θα κάνω να τελειώνω. Ευτυχώς τα λεφτά αυτά μου τα έχει δώσει η μαμά μου από τα γενέθλιά μου και έτσι ήταν λίγο 'σαν ιερή υποχρέωση' :lol: Η οποία έχει τρελαθεί να έρθει να το δει αλλά χθες δεν γινόταν γιατί αφενός ήταν καλυμμένο αφετέρου λείπαμε όλο το απόγευμα για τα σεμινάρια στο σχολείο της μικρής (η μικρή ηταν με τα πεθερικά).

Σήμερα θα πάμε να δουμε τελικά το άλλο ποδήλατο και την Κυριακή θα πάμε μοναστηράκι να δούμε ένα ακόμα που τσεκάραμε χθες ώστε τη Δευτέρα όταν γυρίσει από το σχολείο να το βρει εδώ :)

Σήμερα θα έρθουν να κάνουν και βιολογικό καθαρισμό στα στρώματά μας και στο σαλόνι μας!

Μεταξάκι μου έσκασα με τα νέα σου :( Ελπίζω πραγματικά να είναι κίνηση εκφοβισμού και όχι πραγματικότητα :S Διάβαζα και για τα νέα όρια κατώτατου μισθού και έχω φρίξει! Τελικά τα 800 που έπαιρνα (αν τα έπαιρνα) φαντάζουν ξαφνικά ένας πολύ ικανοποιητικός μισθός!!!!! (σκ@τ@ στα μούτρα τους)

Για πες τιμές για τα ποδήλατα που βρήκατε; 12άρι θα πάρετε;

Με γεια το τατού!!!θα δούμε φωτό φαντάζομαι στο φέις ε;;;Τι σχέδιο έκανες και πόνεσεεεεε;;;;

Αυτά που φτιάχνω είναι τόσο εύκολα που ακόμα η κόρη μπορεί να τα κάνει!!!!:D Άχρηστη είμαι και εγώ αλλά βαρέθηκα να κάθομαι!!!!

Θυμάσαι ένα γατί που είχα κάποια στιγμή για άβαταρ στο φέις (θα το βρεις στις φωτο προφιλ); Ήταν περίπου ίδιο με αυτό που έχω τώρα στο cover photo. Αυτό έκανα αλλά με λίγο χρώμα.

Όχι φωτό στο φέις δεν βάζω :P Να το δείτε Live :D

Ναι για 12άρι λέμε γιατί το 14άρι της είναι μεγάλο (δεν είμαστε και πρώτο μπόι). Η κατώτερη που έχουμε βρει είναι 70 και η ανώτερη 89. Απλώς θέλουμε να δούμε δυο τρία για να δούμε ποιο τη βολεύει καλύτερα. Έχω δει και κάτι 120 αλλά δεν αξίζει τόσα λεφτά για ποδήλατο αυτής της ηλικίας. Σίγουρα θα βολευε να πάρουμε από internet και ίσως τα βρίσκαμε φθηνότερα αλλά έχω το κόλλημα ότι θέλω να τα δοκιμάσει οπότε δεν το διακινδυνεύω.

Διαφημίσεις

Και και εγώ ήθελα να το δοκιμάσει για αυτό και δε πήραμε από ιντερνέτ. Μια χαρά είναι οι τιμές, τόσο κάνουν περίπου....δεν είναι θέμα μπόι μωρέ, εμένα πέρισυ που ήταν 2 1/2 μια χαρά το πήγαινε το 14άρι αλλά νιώθω πιο ασφάλεια με το 12άρι, το χειρίζεται καλύτερα.....έτσι νομίζω ξέρω εγώ;

Εμείς το είχαμε πάρει 80 ευρώ νομίζω....με κράνος και κουδούνι ένα κατοστάρι μας είχε πάει αλλά κάνει απόσβεση εδώ και καιρό!:D

Καλυτερα να το δοκιμασει η ιδια. Στην πραξη να δεις αν το πηγαινει καλα.

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια Χανιωτισα υπομονη και ψυχραιμια οσο και αν στενοχωριεσαι να σε βλεπει χαλαρη με το θεμα για να μην επηρεαζεται.

Εμεις τα ιδια καλυτερα απο την ιωση που ειχα και μπορω δεν μπορω ολη μερα ειμαι εξω με το θηριακι μου και δυστυχως δεν βλεπει πολυ τον μπαμπα τωρα και θα παει ετσι μεχρι τον Αυγουστο φοβαμαι. Νιωθω κουρασμενη συνεχεια αλλα επειδη δεν αλλαζει αυτο προσπαθω να την παλεψω.

Και εμας τοσο ειχε παει το ποδηλατο περυσι.

Μαρκο δεν εχεις βοηθεια απο πουθενα?

Να τον κρατησει καποιος λιγο να ξελαμπικαρεις?

Κι εμεις πολυ ευχαριστημενοι με το ποδηλατο ειμαστε, το εχει ερωτευτει ο μικρος. Οταν βγαινουμε βολτα αλωνιζει, αλλα ακομα και μεσα στο σπιτι, παει με το ποδηλατο απο το ενα δωματιο στο αλλο.

Εμεις πηραμε 16αρι και τελικα ηταν ο,τι επρεπε. Στην αρχη ειχε μια μικρη ανασφαλεια, αλλα τωρα το παει σουπερ, ελπιζω να μας βγαλει μια διετια τουλαχιστον.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βγάλανε τα δικαιοληγητικά το νηπιαγωγείο δίπλα στο σπίτι μας και ξεκίνησα να φτιάχνω χαρτιά....πόσο χαίρομαι που είμαστε μια μικρή ''πόλη'' σε τέτοιες περιπτώσεις! Πήγα δημαρχείο και σε 5 λεπτά είχα τα πιστοποιητικά που ήθελα!:D

Οδοντίατρο έχουμε φίλο θα πάρουμε βεβαίωση, αλλά οφθαλμίατρο;;; Σε κανονικό πάμε ή σε παιδοφθαλμίατρο οέο;;;

Διαφημίσεις

Αμάν έγραφα μια ώρα και το χασα το κείμενο...

Εν συντομία... Έχουμε γαστρεντερίτιδα στοπ... Η μικρή δηλαδή. Ελπίζω να την περάσει ελαφρά. Τα υπόλοιπα μετά. Συγχίστηκα, έγραφα τόση ώρα...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Περαστικά σας ραβάκι!!! Εμετούς έχει η μικρή ή διάρροια;

Μελίνα πήρα ήδη μία οφθαλμίατρο συμβεβλημένη με το ΕΟΠΠΥ και μου είπε ότι μπορεί να δει τη μικρή και να μου δώσει βεβαίωση, θα πάρω το απόγευμα να κλείσω ραντεβού.....

Και απ τα δυο Μαριτάκι... Ενώ πριν ήταν καλύτερα, τώρα νομίζω αρχίζει και ζορίζεται...

Το βράδυ ξύπνησε κατουρημένη (τη μάτιασα) και το πρωι ξύπνησε και μου λέει "μαμά έκανα εμετό". Πάω μέσα και βλέπω πως είχε κοιμηθεί επάνω του, επομένως έκανε στον ύπνο της και δεν το κατάλαβε ούτε εκείνη, ούτε εγώ. Φρικάρω πως θα μπορούσε να πνιγεί το παιδί μου...

Της λέω θες να μη πας σχολείο, όχι θέλω να πάω λέει.

Δεν περνάει μισή ώρα, τηλέφωνο. Έκανε εμετό. Πάω τη μαζεύω, στο δρόμο πάλι. Κοιτάζω το τετράδιο, είχε κάνει και κακά σχολείο. Έχει κάνει και εδώ ήδη 2 φορές διάρροια. Θα δω πως θα πάει και σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού και αν είναι θα την πάω να τη δει το απόγευμα.

Έτυχε και σήμερα που είμαι και μόνη και αδιάθετη και έχει και κωλόκαιρο...

Έχουν άλλα 2 παιδάκια απ το τμήμα της μου είπαν. Ε αύριο τα μισά θα λείπουν...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Α, Μαριτάκι μπράβο για το παγωτό, πανεύκολο και πεντανόστιμο.

Αερικό εμείς δοκιμάσαμε και η ίδια μόνη της επέλεξε το 12αρι. Σκέψου πως είναι ήδη 100 εκατοστά και πάλι δεν κάνει ολόκληρο τον κύκλο πετάλι. 95 με δώρο κουδουνάκι. Της είπαμε πως όταν κάνει σωστά, ολόκληρο τον κύκλο θα πάρουμε και κράνος και καλαθάκι.

Πάντως οδηγεί πολύ σωστά, απλά κουράζεται η χαζούλα.

Μπεμπάκι ελπίζω σήμερα να τα πήγατε καλύτερα...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...