Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα !!!

Και συγγνώμη που εξαφανίστηκα αλλά υπήρχε λόγος :

...........Λοιπόοοοοον δυστυχώς την Παρασκευή το απόγευμα έσκασε μια "μπόμπα" (είχα ήδη φύγει εγώ από το γραφείο αλλά μου τα είπαν)...

τύπου ότι ο μεγάλος ενημέρωσε τον Δ/ντή μας πως θα το κλείσει το μαγαζί... Σεπτέμβρη με Οκτώβρη ενώ παράλληλα του έκανε μεγάλη μείωση μισθού (40%)....

και είμαστε μετέωροι... είναι σαν το μετέωρο βήμα του πελαργού...

Επίσημη ανακοίνωση από πουθενά... βέβαια, αυτό μας "συμφέρει" γιατί σημαίνει και κανονική αποζημίωση αλλά το μυαλό μου βουρλίζει...

δεν ξέρω τί θα κάνω ούτε με τα παιδιά, δεν μπορώ να κανονίσω τπτ ούτε καν να ψάξω για κάτι άλλο... μόνο ερχόμαστε εδώ και κοιταζόμαστε (αμίλητοι)...

Δεν ξέρω τί μύγα τον τσίμπησε και τέλος πάντων αφεντικό είναι ας κάνει ότι θέλει. Να μας πουν όμως... δεν δουλεύουμε από χόμπυ !

Πολλές στεναχώριες -όπως φαντάζεστε- πολλές έγνοιες... περάσαμε ένα απερίγραπτο Σ/Κ από πλευράς ψυχολογικής... ευτυχως που έχουμε τα ζουζούνια να κάνουν ζουζουνιές γιατί αλλιώς....

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό το κλίμα ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα ευχάριστα νέα μας είναι πως η Σεμίνα έκοψε την πάνα το Σ/Κ !!! Είμαι τόσο χαρούμενη ! Και μάλιστα μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός πως προχθές το βράδυ που της την φόρεσα πριν τον ύπνο, ήρθε και μάλιστα 2 φορές μόνη της την μια για τσίσα την άλλη για το άλλο και κάθησε στο γιογιό Κυρία !!!

Ραβάκι διάβασα και τα δικά σας ! Πώς τα πάτε στο σχολείο με βρακάκι ??? Βασικά, αν δεν συνεργαστούν και εκείνοι, δουλειά δεν γίνεται... Εμάς η δασκάλα της μου είπε την Δευτέρα το απόγευμα που πήγα να τα πάρω το ρπωί να της φοράω πάνα, αλλά εγώ το παιδί και βόλτα που το πήγα την Κυριακή το απόγευμα και χθες που είχαμε λογοθεραπεία την πήρα κανονικά με βρακί και ατύχημα δεν είχαμε... βέβαια πριν και μετά το αυτοκίνητο (εννοείται) της βάζω να κάτσει για την ανάγκη της... θα μιλήσω με την Ε και σήμερα μήπως και της φοράω μόνο το βρακάκι αυτό το πιο απορροφητικό !

Επίσης, χθες το βράδυ, για να είμαι ειλικρινής ΞΕΧΑΣΑ να βάλω πάνα στον Νικόλα και δεν κατουρήθηκε :shock:.... βρε μπας και οι φόβοι οι δικοί μας τα κρατάνε πίσω ???? :|

Αυτά τα (άλλα) νέα μας !

Η Μπέμπα πού χάθηκε πάλι ????????????????? οεο ??????????

Καλημέρα!!!

Ουφ βρε Μεταξάκι μου....τι παλιοκαταστάσεις είναι αυτές που ζούμε;Και που πόσες θα ζήσουμε ακόμα...πηγαίνει καλά η εταίρεια σας ή έχει μεγάλη πτώση;Θέλω να πω περιμένατε κάτι τέτοιο ή είναι τελείως άσχετο;

Υπομονή ρε κορίτσι..ξέρω είναι δύσκολο αλλά και τι άλλο μπορείς να κάνεις; Κάτσε να δεις τι θα γίνει και έχεις καιρό να σκεφτείς τα υπόλοιπα.

Ραβάκι δεν ισχύει το 16% του μισθού και στην ημιαπασχόληση; Δεν έχω ιδέα...

Ωχ Μεταξακι μου δικιο εχεις ετσι στα ξαφνικα λογικο να εχεις αγχωθει, ειναι σιγουρο οτι θα κλεισει?

Οσο για την πανα αν το παιδι μενει στεγνο μην ξαναβαλεις πανα και μπερδευεται. Μια και εξω δουλευει αυτο.

Μεταξακι ευχομαι να βρεθει μια λυση και τουλαχιστον να ενημερωθειτε αμεσα για το τι μελλει γενεσθαι.

Αυτο το ομορφο κλιμα το ζουμε κι εμεις εδω και εναμιση χρονο, οπου μια καθομαστε και κοιταζομαστε, μια παιρνει φωτια ο απαυτος μας απο τη δουλεια και μια κλαιμε τη μοιρα μας γιατι κλεινει το μαγαζι.

Τωρα πια το συνηθισαμε και εχουμε αναισθητοποιηθει καπως.

Γιατι ομως παιζει τετοιο σκηνικο?

Ειχα καταλαβει οτι δεν υπαρχει θεμα με το 'μαγαζι' σας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Ουφ βρε Μεταξάκι μου....τι παλιοκαταστάσεις είναι αυτές που ζούμε;Και που πόσες θα ζήσουμε ακόμα...πηγαίνει καλά η εταίρεια σας ή έχει μεγάλη πτώση;Θέλω να πω περιμένατε κάτι τέτοιο ή είναι τελείως άσχετο;

Υπομονή ρε κορίτσι..ξέρω είναι δύσκολο αλλά και τι άλλο μπορείς να κάνεις; Κάτσε να δεις τι θα γίνει και έχεις καιρό να σκεφτείς τα υπόλοιπα.

Ραβάκι δεν ισχύει το 16% του μισθού και στην ημιαπασχόληση; Δεν έχω ιδέα...

Μαρίτα,

Μιλάμε ότι εκεί είναι που σου την δίνει, ότι η εταιρεία πηγαίνει σούπερ... δεν μιλάμε για μια μικρή επιχείρηση με 5-10 υπαλλήλους που προκειμένου να μην διώξει κόσμο πχ σου λέει "θα σου κάνω μείωση"... η λίστα που υπάρχει για μειώσεις/απολύσεις λένε ότι είναι μεγάλη σαν του Σίντλερ...

ειδικά για εμάς όμως (είμαστε παράρτημα να σου δώσω να καταλάβεις) δεν υπήρχε σύννεφο στον ορίζοντα... ούτε τόσο δα, ούτε κάναμε καμία πατάτα... δ υ σ τ υ χ ώ ς

Εμείς μια χαρά πήγαμε χθες, όπως ήταν αναμενόμενο. Ακόμα και χθες το βράδυ με τόσο άστατο ύπνο δεν τα έκανε πάνω της. Εύχομαι να του είπε ψέμματα του διευθυντή σας για να του κάνει μεγάλη μείωση. Τι να πω? Απ το κακό στο πολύ χειρότερο πάμε...

YqE6p2.png

IqItp3.png

......

Γιατι ομως παιζει τετοιο σκηνικο?

Ειχα καταλαβει οτι δεν υπαρχει θεμα με το 'μαγαζι' σας.

Με το μαγαζί δεν υπάρχει θέμα Μελίνα !!! Με τα μυαλά του μαγαζάτορα παίζει το θέμα ! χα χα .... λίγο αν έχεις μιλήσει και ξέρεις, με κατανοείς ;)

Πολλά μπράβο στο Σεμινάκι για τη πάνα!:D

Μπορεί να αναθεωρήσει μέχρι τότε και να μη κάνει τίποτα...ή μπορεί να το είπε μόνο για εκφοβισμό και τελικά να κρατησει το παράρτημα με μείωση μισθού σε ολους ίσως;;;;:evil:

και εγω αυτο πιστευω που λεει το Μαριτακι! Μεταξακι αν ηταν σιγουρο οτι θα εκλεινε το μαγαζι θα σας το ελεγε απο τωρα να κερδισει και το μισο της αποζημιωσης!

καλημερααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Με το μαγαζί δεν υπάρχει θέμα Μελίνα !!! Με τα μυαλά του μαγαζάτορα παίζει το θέμα ! χα χα .... λίγο αν έχεις μιλήσει και ξέρεις, με κατανοείς ;)

Μα επεσα απο τα συννεφα!

Ελπιζω να ειναι false alarm γιατι ειναι πραγματικα κριμα να κλεισει, ειδικα αν δεν συντρεχει σοβαρος λογος..

Ξερω ποσο θα εχεις αγχωθει, αλλα δυστυχως σε αυτα τα σκηνικα δεν μπορεις να προγραμματιστεις εκ των προτερων, ειναι βλεποντας και κανοντας.

Ευχομαι το καλυτερο κοριτσαρα!

Σημερα ξυπνησαμε κι εμεις στεγνοι και πηραμε δυο σφραγιδες στον πινακα επιβραβευσης μας.

(τυχαιο ηταν πιστευω, αλλα καλο)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τί να πω βρε κόρες... θα δείξει

Την κρυάδα την φάγαμε !!! Το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ δεν φεύγω από εδώ μόνη μου. όχι. θα κάτσω εδώ μέχρι να μας στείλει με το σκ@τόφτυαρο χα χα ! Ούτε ψάχνω τώρα για δουλειά... διακοπές διαρκείας με βλέπω να κάνω !!!

Βέβαια θα πέσει και πείνα διαρκείας (αυτά πάνε πακέτο) ... αλλά έχει ο Θεός !

Υ.Γ. Τελικά, ήταν το βράδυ που όλα τους ξύπνησαν ακατούρητα ε ??? Ζήτωωωω !

Τί να πω βρε κόρες... θα δείξει

Την κρυάδα την φάγαμε !!! Το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ δεν φεύγω από εδώ μόνη μου. όχι. θα κάτσω εδώ μέχρι να μας στείλει με το σκ@τόφτυαρο χα χα ! Ούτε ψάχνω τώρα για δουλειά... διακοπές διαρκείας με βλέπω να κάνω !!!

Βέβαια θα πέσει και πείνα διαρκείας (αυτά πάνε πακέτο) ... αλλά έχει ο Θεός !

Υ.Γ. Τελικά, ήταν το βράδυ που όλα τους ξύπνησαν ακατούρητα ε ??? Ζήτωωωω !

Xaxaxaxa!!!!!

Εννοείται ότι δε πας πουθενά....δε χρειάζεται να τα πούμε αυτά!:D

καλημερα

Λαβ παντως με τις πανες πηρες αυξηση ενα 100αρι!!! δες τη θετικη πλευρα!

και μενα εκφοβισμος μου καθετε (ποσα ατομα ειστε????)

16% εισφορες εργαζομενου + διπλασιες του εργοδοτη

Καλημέρα κορίτσια!

Λαβ, δεν ξερω σε τί ειδους επιχειρηση δουλευεις αλλά η μειωση μισθου του διευθυντη μπορει να οφειλεται και στο θεμα της μετενέργειας. Σε αυτες τις περιπτώσεις και στην κατασταση που ειναι η χωρα δεν μπορεις να κάνεις σχεδια γιατι όλα ειναι ρευστα. Πάντως γνωριζω επιχειρηση στην οποία εργαζόμουν που το 2005 μας ειχε πει οτι ειναι σε κακη κατάσταση και μπορει να μας εγγυηθει μισθους για 10 μηνες ακόμη και λειτουργει και πληρωνει τους υπαλλήλους της ακόμη. Όχι οτι είχε και ποτε φοβερους μισθους αλλά θελω να σου δειξω τον τροπο που σκεφτονται τα αφεντικά. Κουράγιο πάντως και μην αγχωνεσαι.

Φιλιά σε όλες

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...