Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

πω πω κι εμεις μια απο τα ιδια, θελω να του κανω εξετασεις και το σκεφτομαι.

εχει δυναμωσει τοσο πολυ που φοβαμαι μην κανει ζημια στο χερι του.

εδω θελω οδοντιατρο να τον παω και το σκεφτομαι.

σιγουρα παντως δεν θα του το πω απο πριν, θα παμε εκει και ο θεος βοηθος.

εσεις φθοριωση τους εχετε κανει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τιποτα οδοντιατρο θελουμε οφθαλμιατρο τσεκ απ γενικα αλλα δεν παιζει να συνεργαστει με γιατρο οποτε δουλεια δεν προκειται να γινει. Και απο δυναμη θηριο δεν το κανεις καλα πια.

Για πανω απο μηνα, μπορει και δυο δεν ειχαμε σχεδον καθολου ατυχηματα, και ειναι καποιες εβδομαδες τωρα που ξεκινησε αυτο το βιολι.

Τωρα που το ξανασκεφτομαι, συνεπεσε με τοτε που σταματησαμε τον υπνοσακο λογω ζεστης.

Ρε συ Μελινάκι έτσι όπως τα λες μήπως το παιδί κάνει τσίσα το βράδυ επειδή κρυώνει; Εντάξει έτσι και αλλιώς θα έπρεπε να ξυπνάει για να κάνει τσίσα αλλά αν κοιμάται βαριά και κρυώνει κιόλας δε μπορεί να τα συγκρατήσει....

το θέμα με εσάς είναι ότι δε ξυπνάει το βράδυ όταν κάνει τσίσα πάνω του. Φαντασου πόσο βαριά κοιμάται που δε το καταλαβαίνει...

Το μεσημέρι τα κάνει πάλι πάνω του όταν κοιμάται;

Διαφημίσεις

Ναι εννοούσα ότι έπρεπε να ξυπνάει αν από το κρύο το βράδυ του έρχονται τσίσα...όχι ότι πρέπει να ξυπνάει το βράδυ για τσίσα....

Αλλά αν τους έρθουν πρέπει να ξυπνάνε και όχι να τα κάνουν πάνω τους....

Το κρύο φέρνει τσίσα πάντως!

Ρε συ Μελινάκι έτσι όπως τα λες μήπως το παιδί κάνει τσίσα το βράδυ επειδή κρυώνει; Εντάξει έτσι και αλλιώς θα έπρεπε να ξυπνάει για να κάνει τσίσα αλλά αν κοιμάται βαριά και κρυώνει κιόλας δε μπορεί να τα συγκρατήσει....

Το σκεφτομαι και αυτο..

Το προβλημα ειναι οτι του φοραω πυτζαμες μακρυμανικες επειδη δεν σκεπαζεται, και ενω το βραδυ που ξαπλωνει ψιλοιδρωνει, το πρωι ισως να κρυωνει ελαφρα.

Σε αυτο βεβαια δεν βρισκω λυση, εκτος πια αν κοιμαμαι διπλα του και ξυπναω καθε μισαωρο να τον σκεπαζω με σεντονακι! (δεν παιζει)

το θέμα με εσάς είναι ότι δε ξυπνάει το βράδυ όταν κάνει τσίσα πάνω του. Φαντασου πόσο βαριά κοιμάται που δε το καταλαβαίνει...

Χτες κατουρηθηκε στις 10 το βραδυ (ελεος δηλαδη) και δεν ξυπνησε.

Στις 6 που ξανακατουρηθηκε ξυπνησε (αφου κατουρηθηκε)

Το μεσημέρι τα κάνει πάλι πάνω του όταν κοιμάται;

Δεν κοιμαται μεσημερι πια, και αν κοιμηθει ειναι για λιγο συνηθως, οποτε μαλλον δεν προλαβαινει να κατουρηθει.

Μα ούτε η δικιά μου ξυπνάει το βράδυ για τσίσα και παρόλα αυτά δεν βρέχεται. Απλώς κρατιέται έως το πρωι

Ακριβως οπως ξεκινησε και ο δικος μου..

Παντως πινει και πολλα νερα ο ατιμος, κατεβαζει λιτρα και στο σχολειο και στο σπιτι!

Χτες δεν ηθελα να του δωσω μετα τις 7 και με παρακαλαγε να του δωσω λες και ειχε να πιει νερο μια εβδομαδα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάνει πάντα μα πάντα πριν κοιμηθεί έτσι;Τι ώρα πίνεται το γάλα σας; Θύμησε μου το πίνετε σε μπιμπερό;

Για αυτό κοιμάται τόσο βαρια το βράδυ...δε κοιμάται μεσημέρι και το βράδυ είναι τέζα ο κακομοίρης....

Νομίζω πως έχει να κάνει με τη βραδινή θερμοκρασία. Μόλις φτιάξει ο καιρός τελείως και γίνει σταθερός πιστεύω ότι θα επανέλθει μωρές...δε ξέρω βρε Μελινάκι...

Το λινκ που σου έβαλα πάντως δίπλα είχε αυτο θέμα...κοιμόταν βαριά ο γιος της και δε ξυπνούσε για τσίσα...

Μαριτακι το διαβασα, σ'ευχαριστω πολυ!

Ναι κατι παιζει με τη θερμοκρασια, θα στρωσει που θα παει..

Προς το παρον αυτο που με απασχολει περισσοτερο ειναι αν πρεπει να τον ξυπναω για τσισα κατα τη διαρκεια της νυχτας ή αν πρεπει να τον αφησω μεχρι να το κανει μονος του.

Γαλα δυστυχως πινει ακριβως πριν τον υπνο, ειναι το μονο που δεν εχω καταφερει να του κοψω, το ζηταει, πινει 200 μλ και στο καπακι κοιμαται..

Τοσα βεβαια επινε και τοσο καιρο που ξυπναγε στεγνος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλες! Πως είναι τα μικρά σας? Εμείς απόψε παγώσαμε και η μικρή είχε και μυξούλες. Εγώ να χω πονοματοκέφαλο όλη νύχτα, αυτή να κλαψουρίζει όλη νύχτα (μα ΠΟΣΟ μάτι μπορεί να είχε το παιδάκι μου?), δράμα. Και σε λίγο φεύγω για σημαντικό ραντεβού. Ξέρει καμία για τις εισφορές του ΙΚΑ? Ψάχνω να βρω πόσες μπορεί να είναι οι εισφορές της ημιαπασχολούμενης για να είμαι διαβασμένη και δεν τα καταφέρνω. Γάτα?

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...