Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι κι εγω Σεπτεμβρη τον ειχα στειλει για τον ιδιο λογο.

Την Παρασκευη ειχαν στο σχολειο αθλητικες επιδειξεις και εβλεπα τα καινουρια που ξεκινησαν τωρα την προσαρμογη, ηταν 2χρονα και μου φαινονταν τοσο μικρουλια..

Μεγαλωνουν τοσο γρηγορα τα ατιμα..

Καλα ο δικος μου δεν ξερω πώς την ειχε δει και με το που πηρε χαμπαρι οτι εγω θα καθομαι με τους γονεις ενω αυτος επρεπε να ειναι με την δασκαλα και τους συμμαθητες του, εφαγε τρελλο σκαλωμα.

Ηταν βουρκωμενος και κρατιοταν να μην κλαψει, και σε μια φαση βλεπω να τον περικυκλωνουν τρεις φιλες του και να τον χαιδευουν για παρηγορια! χαχαχα

Μετα απο λιγο φυσικα ξεχαστηκε και ουτε ματιά δεν μου εριχνε!

Εχουν τοση πλακα τωρα που αρχιζουν οι φιλίες μεταξυ τους, τα εβλεπα ετσι οπως τα ειχαν στη σειρα να αγκαλιαζονται στο ασχετο... πολυ γελιο!

Συγκινηθηκα -εννοειται- παλι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και καλή βδομάδα!!

Που είσαι βρε μαραγκάκι;Μας έλειψες....καλή ρεπουδάκι σήμερα!:D

Βαριέμαι σήμερα πάρα πολύ!

Καλά περάσαμε Σκ....χτες είμασταν παρέα με ένα φιλικο μας γειτονικό ζευγάρι, φάγαμε, ήπιαμε, πήγαμε στα εξοχάς καλά περάσαμε. Η μικρή έπαιζε με τον 5χρονο ζόρικο γιο τους αλλά τουλάχιστον δεν έχουμε σημάδια αυτή τη φορά εκτός από ένα μικρό δαγκωματακι..χαχα!

Κιουλτάκι βουτηξατε ρε εσείς;;;Μπρρρρ!!!Εγώ καλό Ιούλιο...πάνε τα ωραία παγωμένα μου μπανάκια!

Ψάχνω σεντόνια για το μονό κρεβάτι της μικρής....έχει καμία σεντόνια της palamaiki; Ξέρετε από ποιότητα;

Εμένα μου είχαν πάρει δώρο της παλαμαϊκής και είμαι ευχαριστημένη. Πανάκριβα όμως ρε γμτ τα παιδικά με τα σχεδιάκια :( Κοίταγα κι εγώ να πάρω της μικρής μιας και σκέφτομαι να κάνουμε μετάβαση στο κρεβάτι το μονο που υπάρχει ήδη στο δωμάτιό της μέσα στο καλοκαίρι ή τον Σεπτέμβρη (προμηθεύτηκα ήδη και δεύτερο χαμηλό κάγκελο γιατί αυτό θα μπει κάθετα στο δωμάτιο και όχι οριζόντια που είναι τώρα ώστε να πάει και κανένα παιχνίδι απότο σαλόνι στο δωμάτιό της ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!) αλλά δεν αντέχει τώρα η τσέπη μας τέτοια! Μάλλον θα την βγάλω με κάτι μονόχρωμα (χαρούμενα) που είδα στο carefour (θα κοιτάξω και ΙΚΕΑ).

Σήμερα έλιωσα! Πήγα Praktiker, Carefour και Jumbo. Και όλα αυτά γιατί ψάχνω να βρω μια κλειδοθήκη τοίχου με θήκη για έντυπα και δεν βρίσκω. Αύριο θα πάω Μοναστηράκι γιατί ρώτησα και σε δυο τρία μαγαζιά της περιοχής και μου είπαν ότι την θυμούνται αλλά δεν βγαίνει πια :( Ανάθεμα τον ώμο του άντρα μου που την ξεκλήρισε!

Εννοείται ότι και από τα τρία μαγαζιά έφυγα με τσάντα χαχαχα

Καλημέρα!

Αερικάκι δεν έχω δει τέτοιο μικροέπιπλο που περιγράφεις...πολύ βολικό ακούγεται.

Έχεις δίκιο για τη τιμή των παιδικών σεντονιών. Και ειδικά αυτά που μου αρέσουν εμένα, που δεν έχουν πάνω ήρωες του ντίσνευ αλλά είναι πιο αφαιρετικά όπως τα σχέδια της Das Home ας πούμε, είναι απαγορευτικά!

Βρήκα όμως αυτό το σχέδιο που μπορεί να κάνει άνετα σε παιδικό και η τιμή νορμάλ: http://www.ourhome.gr/sentonia-imidipla-palamaiki-el-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20.html

Ειδικά στο δωμάτιο μας που είναι τίγκα στη πεταλούδα ταιριάζει γάντι!

Και η νεφ νεφ έχει κάτι χαρούμενα χρώματα με 29ευρώ.

Οι υπόλοιπες που είσαστε κυρίες μου;

Μεταξάκι ελπίζω να μη έχει πυρετό η Σεμίνα...και να μη κόλλησε κανέναν άλλον εννοείται!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Σήμερα 1η μέρα με εσωρουχάκι στο σχολείο!

Εγώ δεν έχω θέμα με τα υποστρώματα ούτε χρειάζομαι καινούρια σεντόνια. Αλλά η μικρή μιλάμε δένεται κόμπος με το σεντόνι και την πικέ κουβερτούλα. Ψάχνω να δω με τι να τη σκεπάζω. Ίσως μόνο με την κουβερτούλα? Τι λέτε?

Μελινάκι μια χαρά νομίζω πήγε με τα κεκάκια, δεν έμεινα να δω αν τους άρεσαν.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημερα

εγω δεν εχω ιδεα ραβακι γιατι το δικο μου παιδι δεν σκεπαστηκε ποτε!

εμεις παλι ξεμειναμε απο πυτζαμακια και σεντονακια ... τα εχουμε κατουρησει ολα!

χτες δυο φορες μεσα στη νυχτα! γκρρρρρ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μελινάκι υπάρχει ένα θέμα στο παρεντς για τη νυχτερινή ούρηση...το έχεις διαβάσει;

Είναι δύσκολο να τον βοηθήσεις σε αυτό ρε μαμώτο...πρέπει μόνος του...είναι δύσκολο..

Ραβάκι καλά έκανες και την έστειλες με βρακάκι!!!Όλα καλά θα πάνε!

Οχι Μαρκο δεν μπορεσε ποτε.

Δεν εχει ξυπνησει ποτε για τσισα μεσα στη νυχτα.

Οταν φοραγε ακομα βραδινη πανα, σε καποια φαση αριχσε να ξυπναει στεγνος. Αφου αυτο κρατησε πανω απο δυο εβδομαδες, αποφασισα να του βγαλω την πανα (μου το ζηταγε και ο ιδιος).

Για πανω απο μηνα, μπορει και δυο δεν ειχαμε σχεδον καθολου ατυχηματα, και ειναι καποιες εβδομαδες τωρα που ξεκινησε αυτο το βιολι.

Τωρα που το ξανασκεφτομαι, συνεπεσε με τοτε που σταματησαμε τον υπνοσακο λογω ζεστης.

Μαριτακι δεν το εχω διαβασει, θα το κοιταξω, ευχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν ξερετε απο ασφαλειες ειμασταν ετοιμοι να υπογραψουμε ενα ακριβο συμβολαιο για πληρη καλυψη του Μαριου και του Κ και μου στελνουν απο την ασφαλεια οτι δεν θα καλυψουν τον Κ για αυχενικο χειρουργειο εξαιρειται αυτο δηλαδη γιατι εχει αυχενικο και για τον Μαριο παροτι ειδαν το βιβλιαριο του θελουν βεβαιωση απο τον παιδιατρο οτι δεν πασχει απο δρεπανοκυτταρικη αναιμια και πως αναπτυσεται κανονικα σωματικα και ψυχοκυνητικα

Με χαλασε ολο αυτο ειναι λογικο?

Υπηρχαν βραδια δηλαδη που εμενε στεγνος δηλαδη χωρις πανα. Μηπως θελει και αλλο χρονο? Του ειπες να βαλετε πανα ξανα? Μηπως τον κινητοποιησει αυτο ξερω και εγω? Πως σκεφτεται το κεφαλακι τους με ολα αυτα γαμωτο δυσκολο να καταλαβεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...