Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα κόρες, καλή εβδομάδα! Εμείς περάσαμε το 1ο βράδυ μας χωρίς πάνα και ξυπνήσαμε στεγνές! ΟΥΦ! Το πρωι φυσικά ήθελε να πάει σχολείο με εσώρουχο και της είπα πως πρέπει να ρωτήσουμε την κυρία. Και μου λέει "Εγώ θα της το πω της κυρίας μαμά". Η αλήθεια είναι πως έχω εκνευριστεί γιατί υποτίθεται πως την εκπαίδευση πάνας θα την κάναμε από κοινού. Την έκανα μόνη μου και με φρενάρουν επειδή είναι μία κοπέλα για 12 παιδιά και δεν προλαβαίνει. Σόρυ αλλά εγώ πληρώνω τον παιδικό ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα έχω να βγάλω τον μήνα. Το μεσημέρι θα της πω πως από αύριο την στέλνω με εσώρουχο. Αν γκρινιάξει θα πάρω τη διευθύντρια.

Για μπάνιο λέμε να πάμε και εμείς το ΣΚ που μας έρχεται, θα δείξει γιατί πήρε το μάτι μου θερμοκρασίες κάτω από 20 τις επόμενες ημέρες.

Τώρα πρέπει να σηκώσω χαλιά να ρθει να τα πάρει το καθαριστήριο για να καθαρίσω τον κάτω όροφο. Σε δουλειά να βρισκόμαστε

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλη εβδομαδα και επο εδω!

Μαραγκακι κοιτα να ξεκουραστεις λιγο σημερα που ρεπαρεις για να παρεις δυναμεις!

Ειρηνη κι εγω παγωσα μονο με τη σκεψη!

Εμεις ειμαστε ολοι κρυουλιαρηδες, πριν τον ιουλιο δεν μας βλεπω να μπαινουμε.

Ραβ μπραβο για το στεγνο ξυπνημα και καλη συνεχεια!

Εννοειται θα την στειλεις με βρακακι και αστους να κουρευονται, εξαλλου το κοριτσι σου ειναι ετοιμο.

Ο μικρος μου σημερα ξυπνησε πριν τις 7 και πρεπει να τον ξυπνησε το οτι κατουρηθηκε πανω του.

Δεν ειχα τα κουραγια να σηκωθω, ακουγα ομως απο το δωματιο του μπαμ μπουμ, ντουλαπες και συρταρια να ανοιγοκλεινουν!

Φαινεται αισθανθηκε ασχημα - αν και δεν τον μαλωνω οταν κατουριεται τη νυχτα - και αποφασισε να βγαλει τα βρεγμενα και να ντυθει μονος του.

Μεχρι να σηκωθω να παω να δω τι γινεται, ειχε βαλει τα βρεγμενα στο καλαθι των απλυτων και ειχε ντυθει μονος του!

Βεβαια η ντουλαπα του ηταν σαν βομβαρδισμενη, αλλα δε βαριεσαι! :)

Εντωμεταξυ, οταν πρωτοβγαλαμε τη βραδυνη πανα, ξυπναγε στεγνος καθε πρωι για πολυ καιρο, τι εχει παθει τωρα τελευταια ουτε που ξερω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν εχεις αδικο, θα το προσπαθησω και αυτο.

Ειχα ξεκινησει να του φτιαχνω μονη μου ομορφους εβδομαδιαιους πινακες επιβραβευσης και οποτε εκανε κατι καλο βαζαμε ενα αστερακι και στα δεκα αστερακια επαιρνε ενα μικρο δωρακι. Αστερακι π.χ. στην αρχη βαζαμε οποτε ξυπνουσε στεγνος. Επειδη ομως ξυπνουσε καθε μερα στεγνος το κοψαμε.

Μετα βαζαμε αστερακι οποτε εκανε κακα στο γιογιο. Τωρα που καθιερωθηκε κι αυτο το κοψαμε.

Ισως το επαναφερω το συστημα μηπως και λειτουργησει.

Πιστευω οτι ενω εχει βγαλει τοσο καιρο βραδινη πανα, εχει μεινει ακομα στη λογικη της πανας.

Δεν εχει ακομα τον ελεγχο μεσα στη νυχτα, να νιωθει δηλαδη ποτε του ερχονται και να ξυπναει για να τα κανει.

Ενταξει δεν αγχωνομαι, θα γινει κι αυτο οπως τοσα αλλα!

Μονο που δεν ξερω τι να βαζω πανω απο το στρωμα για να μη βρεχεται.

Κατι μεγαλοι σελτδες που βαζω δεν κανουν και πολλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μελ μάλλον δεν κρατάνε οι σελτέδες γιατί προφανώς μένει ώρες κατουρημένος και ποτίζει. Αυτά δυστυχώς είναι για στιγμιαίες ζημιές. πχ όποτε έχει τύχει να κάνει εμετό στο κρεββάτι και τα σηκώνω αμέσως, και πάλι στο τσακ δεν έχει φτάσει στο στρώμα. Μήπως να έπαιρνες κανένα υπόστρωμα απ το ικεα που είναι λεπτά και πλένονται να το βάλεις πάνω απ το στρώμα και κάτω απ το σελτεδάκι?

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Κατι τετοιο θα κανω, ναι.

Το κρεββατι του εχει σχημα οβαλ και στο προγουμενο μεγεθος ειχα παρει ενα φανταστικο πετσετε σεντονι με πλαστικη επενδυση απο κατω και δεν περναγε τιποτα στο στρωμα.

Οταν ομως πηρα να παραγγειλω το μεγαλυτερο μεγεθος μου ειπαν οτι δε βγαινει.

(με τη λογικη οτι το τεραχρονο-πενταχρονο δεν βρεχει πλεον το κρεββατι του)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ραβακι πολλη ωρα βρεγμενος δεν μενει γιατι ξυπναω τοσες φορες μεσα στη νυχτα που τον παιρνω χαμπαρι σχετικα γρηγορα και τον αλλαζω, αλλα και παλι, αυτοι οι σελτεδες ειναι για τα τσισακια των μωρων φαινεται, και δεν αντεχουν την ποσοτητα του τετραχρονου! :)

Πως πηγαν τα κεκακια σου? Τα ευχαριστηθηκαν τα πιτσιρικια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...