Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα :) Το παιδί μου με αποζημίωσε για την χθεσινή μας ταλαιπωρία με:

1. Σερί σχεδόν ύπνου μέχρι τις 6.30 (ξύπνησε στις 3.00 με φώναξε τη χάιδεψα και ξανακοιμήθηκε). Ουσιαστικά με φώναξε να μου πει ότι δεν πονάει και ακουμπάει το χέρι της!

2. Ξανακοιμήθηκε στις 6.40 με τον πατέρα της στο απέναντι κρεβάτι

3. Στις 7.00 ήρθε στο διπλό μαζί μου να χουζουρέψει και την ξαναπήρε ο ύπνος μέχρι τις 10.00 που σηκώθηκε με τον πατέρα της!

4. Εγώ ξύπνησα στις 11.00

:lol:

Το χέρι της είναι καλύτερα σαφώς και σταμάτησε η γκρίνια του 'πονάω, αγκαλιά'! Τώρα πάει με τον πατέρα της να κουρευτεί και απολαμβάνω πρωινό καφέ και τσιγαράκι πριν αρχίσω να τρέχω σα την τρελή πάλι!

Να περάσετε όμορφο ΣΚ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Εμας ο μπαμπάς μας κλασικά δουλεύει οπότε ειμαστε μόνεςοι γυναίκες!

Και εμείς καλά πήγαμε χτες από ύπνο....ξύπνησε γύρω στις 2:30 για τσίσα, μου ζήτησε γάλα, ανέβηκα μαζί της στο κρεβάτι για να χαλαρώσει και μόλις κοιμήθηκε πήγα στο δικό μου. Ξύπνησα 10 παρά 15 μόνη μου(!!!!) και είχε ησυχία:)

Φτιάχνω καφέ, χαζεύω στο νετ και ξύπνησε 10:15 με χαμόγελα!:D

Μόλις έφτιαξα μία τάρτα λεμόνι για πρώτη φορά και ανυπομονώ να το δοκιμάσουμε!

Με κολλήσατε προκομμένες φιλενάδες!:D

Ρε αερικάκι τι έπαθε το χεράκι σας δε κατάλαβα.....χτυπήσατε κάπου άσχημα;Περαστικά ρε εσείς!!

Μας το έπιασε μια πόρτα! Έχουμε βάλει φωτό στο φβ γιατί ήθελε η ψωνάρα να το ζήσει δημόσια το δράμα της χαχαχαχα

Καλημέρα κόρες! Εμείς χθες είχαμε τη νονά μας με τα παιδάκια της, το χάρηκε η σουρλουλού μου. Σήμερα είμαστε μόνες μας. Το πρωι τσακωθήκαμε βέβαια αλλά τώρα διανύουμε ώρες αγάπης. Μαγείρεψα, έκανα και ζύμη να φτιάξω πίτσα του μπαμπά μας που θα γυρίσει αργά το βράδυ και είπα να πιω τον υπόλοιπο καφέ μου ήρεμη όσο διαρκεί η ταινία της barbie.

Αύριο θα μαγειρέψω νωρίς να βγούμε βολτίτσα όλοι μαζί αν δεν μας τα χαλάσει ο καιρός.

Καλό ΣΚ σε όλες!

ΥΓ Μαρίτα το αερικόπαιδο έπιασε το δαχτυλάκι σε μια πόρτα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Όχι μόνο 'πονάω'. Και 'αγκαλιά'

γιατί αγκαλιά κωνσταντίνα; πονάνε τα ποδια σου;

-όχι χτύπησα το χεράκι μου

και περπατάς με το χεράκι σου;

- όχι αλλά πονάω

στην αγκαλιά δεν πονάς;

- όχι... αγκαλιά

χαχαχα και τσιμπάει ο πατερας της!

Ναι οκ πονάει οντως πολύ αυτο και είμαστε και λιγόψυχες στον πόνο :D Αλλά το εκμεταλλεύεται ΟΙΚΤΡΑ!!!!

Καλησπέρα :) Μόλις κοίμησα το τερατάκι και τον πατέρα του :lol: και θα παω κι εγώ να τν πέσω για λίγο

Σήμερα το παιδί μου, μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ζητήσω. Μισή μέρα (θα δούμε για τη συνέχεια) ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑ! Πήγαμε θέατρο στον Χάνσελ και στη Γκρέτελ και μετά είχε και πάρτι. Γυρίσαμε και παρά την εξάντλησή της έφαγε όλο της το φαγητό χωρίς μεγάλη προσπάθεια παίξαμε και τώρα ξεράθηκε :D

Το χέρι μας είναι σαφώς καλύτερα και όταν ξεχνιέται και δεν φοβάται το χρησιμοποιεί. Νομίζω πως την Τρίτη θα είναι πλήρως λειτουργικό. Θα ξαναπαίξουμε με το παγωμένο νερό το απόγευμα και ελπίζω να υποχωρήσει πλήρως το πρήξιμο. Επειδή αρνείται να βάλει πάγο βρήκα κόλπο με τους νεροχύτες της κουζίνας για να το παγώνουμε :D

Διαφημίσεις

Χρονια Πολλα μανουλες! :)

Περαστικα στην μικρη Κωτιτα!

Μαριτακι καλη η ταρτα λεμονι? (μπραβο ρε θηριο! :))

Μαραγκακι μας λειπεις..

Εμεις χτες την περασαμε πολυ χαλαρα και οικογενειακα, δουλιτσες μεσα και εξω, μαγειρεματα και παιχνιδι..

Σημερα την βγαλαμε ολη μερα στο adventure park, οπου τα δυο παιδια λυσσαξαν φυσικα στο παιχνιδι και μετα καναμε ενα ωραιοτατο πικ νικ κατω απο τα δεντρα ... σουπερ ηταν, πολυ χαλαρωτικο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμεις πηγαμε για το πρωτο μας μπανακι σημερα και ηταν σουπερ!

η μικρη δεν εβγαινε απο τη θαλασσα..και με εβαλε και πρωι πρωι 10 η ωρα ειχαμε ηδη μπει...μπρρρρρρρρ

μετα ζεστανε ομως..μην το φοβηθειτε κορες!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα :) Ήταν μια σούπερ μαμαδίστικη Κυριακή παρά τις προσπάθειες να χαλάσει :D

To project 'κοιμάμαι στο κρεβάτι μου, βλέπω το πρωί brainy baby' πιάνει ακόμα. Δύο φορές που ξύπνησε ήρθε για να μας πει να πάμε στο κρεβάτι της να την χαϊδεψουμε :D

Παγωσα μονο που το σκεφτηκα ρε Κιουλτακι χαχαχαχα.

Εμεις λιγα πραγματα για Σαββατοκυριακο καθως δεν εχω συνελθει ακομα απο την ιωση πολυ χαλια ιωση δεν λεει να φυγει. Ο Μαριος ντουρασελ ευτυχως και στα καλυτερα του με βοηθαει πολυ και καταλαβαινει το πουλακι μου γιατι ημασταν και μονοι μας χθες καθως ο μπαμπας ειχε επαγγελματικο γευμα με το αφεντικο.

καλημέρα κόρες !t113045.gif

Σήμερα ρεπάρω και το χαίρομαι ! θέλω να κάνω ότι με ευχαριστεί και με ξεκουράζει , θα προσπαθήσω να μη μπει τίποτα σφήνα και με χαλάσει. Αυτή η δουλειά με έχει κουράσει πολύ ….

Μελινακι τι κάνεις ? Πως είναι το αντράκι σου?

Το αερικόπουλο τι κάνει? πως είναι το χεράκι του ? Μπράβο που κοιμάται μόνη της !

Το Μαριτακι που βρίσκεται? την έχω χάσει

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...