Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Οταν καταφερνουν κατι, οπως το να κοιμουνται ολη νυχτα στο κρεββατι τους, νιωθουν μεγαλη ικανοποιηση.

Ο δικος μου τουλαχιστον, μετα την φαση των πηγαιν'ελα, χαρηκε πολυ που κοιμηθηκε μονος του. Ελεγε 'δεν φοβαμαι μαμα, κοιμηθηκα μονος μου!' :)

Θελω να πω, προφανως και κατι τα ενοχλει ή τα φοβιζει, και με το να το κουβεντιαζεις και να εισαι διπλα στο παιδι σιγα σιγα νιωθει οτι μπορει να το κανει και χωρις εσενα, και το κανει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σεναριογράφος Μαρίτα αχαχαχχαα

Καλημέρα κόρες! Ευχαριστώ για τις ευχές! Να στε υγιείς και να χαίρεστε τα βλασταράκια σας!

Εγώ σήμερα έκανα το περπάτημά μου προς τον παιδικό σταθμό και πήγα τα κεκάκια. Ελπίζω να τα ευχαριστήθηκαν τα ζουζούνια. Τώρα πίνω λίγο καφεδάκι για να ξεκινήσω καθαριότητα.

Αργότερα θα βάλω και φωτο απ τα σουδάκια. Η καινούρια diaper cake σας άρεσε?

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλά μας δουλεύεις έτσι;;;Φυσικά και μας άρεσε!!!Για κοντινό σας μωράκι είναι;

Έχεις δίκιο Μελίνα...και εγώ προσπαθώ να είμαι δίπλα της και να το συζητάω αλλά πια ήρεμα και τελείως χαλαρά. Έχει δύο βδομάδες περίπου που ξεκίνησε αυτό, πριν και μένα κοιμάταν μια χαρά-μετά τις φάσεις μας βέβαια ακούς αερικάκι;;;

καλημερούδια κόρες !!!!

Ραβάκι μου να χαίρεσαι την κορούλα σου πάντα γερή και δυνατή !!!!

Γεια σου αξεσακι γλυκο, σε χασαμε...

Εμενα που θελει ο δικος μου διαφορετικο χρωμα γλασο στο καθε κεκακι και λεω να βαλω και λιγο χρωμα ζαχαροπλαστικης στο γλασο, ειναι κακη ιδεα λετε?

εδώ κοριτσάκι μου απλά από κέφια χμμμμμ άστο καλλίτερα

για το γλάσο σου απάντησε η ειδική :D:D

Να μπω και εγώ στο κλαμπ των άυπνων μανάδων ?? :cry::cry::cry:

και εκεί που έλεγα ξεμπερδέψαμε με το θέμα του ύπνου από 2 χρονών περίπου μέχρι τα 3 που έκοψε την πάνα κοιμόταν σερί το πουλάκι μου από το βράδυ που έκοψε την πάνα δεν υπάρχει μέρα που να μην ξυπνήσει 4, 5, 6 το πρωί (αν είμαι τυχερή) και το θέμα είναι ότι δεν ξανακοιμάται θέλει να σηκωθεί και να παίξει και αυτό έκανε, μέχρι πολύ πρόσφατα ............... οπότε υπάρχουν και χειρότερα :shock::shock:

:cry::cry: καλά εγώ δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι με τίποτα γιατί θεωρούσα ότι θα της έδινα λάθος μήνυμα ερχόταν κάθε 5 λεπτά μαμά το δώρο σου μαμα τι γράφει εδώ μαμά .............γρρρρρρρρρρρρρρρρρ

τώρα τελευταία μόνο ή που θα ξυπνάει στις 6 ή στις 3 εκεί έρχεται στο κρεβάτι μας την άφησα μερικές μέρες ως που πιάστηκα άσχημα, τώρα με το που έρχεται την στέλνω στο κρεβάτι της (γιατί ο μπαμπάς ροχαλίζει και δεν μπορούμε να κοιμηθούμε μαζί του) πάω και εγώ εεεεεεε και κάτι γίνεται πάλι πιάνομαι όμως γιατί συνήθως με παίρνει ο ύπνος εκεί :cry:

τές πάντων θα περάσει και αυτό

και όχι δεν το κάνει επειδή θέλει να πάει τουαλέτα:evil::evil: 9 στις 10 φορές τα κάνει το πρωί, καμιά φορά περιμένει να πάει και στο σχολείο να τους κατουρήσει εκεί :tongue::tongue:

KbLyp3.png 4AByp3.png

Σουδακια?? Μιαμ μιαμ!

Η diaper cake ηταν απλα φανταστικη! :)

Ραβακι πιανουν τοσο τα χερια σου, που αν σε ειχαμε κοντα μας θα σε ειχαμε τρελλανει στις παραγγελιες!

Ετσι ειναι Μαριτακι, κι εμενα που τωρα κοιμαται μπορει παλι σε λιγο καιρο ν'αρχισει τις νυχτερινες βολτες! :)

Ειναι και αγορι, ειναι και ολιγον φοβιτσιαρης, οποτε ολα τα περιμενω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ναι είναι για φίλη! Ο άνδρας μου λέει πως όσο λιγότερα τόσο καλύτερες βγαίνουν. Της ανηψιάς μου (η ροζ) που είχε της Παναγιάς τα μάτια επάνω και κόστισε πολύ φαίνεται άσχημη.

Σήμερα μάλλον θα μάθουμε το...ιατρικό δελτίο αλλά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη

Μαρίτα μου μπορεί να βλέπει κάποιο κακό όνειρο το παιδί. Μπορεί να το απασχολεί κάτι. Ή ακόμα μπορεί και να ακούσει κάποιο θόρυβο και να τρομάξει. Εσύ δεν έχεις ξυπνήσει έντρομη επειδή άκουσες θόρυβο? Εγώ πάντως ναι...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αξεσακι ολες απο κεφια καπως ειμαστε, μη νομιζεις...

Η τουρτα του αντρουλη σου ηταν τελεια, να τον χαιρεσαι και απο εδω!

Σε λιγο πλησιαζει και η γιορτη ε?

Καλα η εννοια ΥΠΝΟΣ μετα το παιδι εχει αλλαξει ρι-ζι-κα, αυτο ακουω απο ολες τις μαμαδες, ειτε εχουν νεογεννητα, ειτε 6χρονα!

Εμενα ρε παιδια κατουριεται πανω του και δεν ξερω τι να κανω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλώς τη κούκλα!

Καταρχήν να σου πω ότι γέλασα με το δώρο σου μαμά!χαχα!Τι σκέφτονται τα ζουζούνια μας;:D

Όσο για κέφια...όλες κάπως έτσι είμαστε οπότε έλα στη παρέα μας!:)

Μήπως νιώθει ανασφάλεια που έβγαλε τη πάνακαι νομίζω πως κάτι της λείπει;λέω εγώ τώρα...

Εμένα πριν ξυπνήσει με κλάμματα παραμιλάει για κανά δίλεπτο...χτες φώναζε μαμά,μαμά στον ύπνο της και όταν ξύπνησε και πήγε ο Τ.αυτή ήθελε εμένα....και στο κρεβάτι μας που ήρθε έλεγε:που είναι η μαμά, δε τη βλέπω...και με το που βλέπει κλάματα και: μανούλααα!!!

Ουφ!Τι τραβάμε και εμείς οι μάνες!:D

Ακούω ακούω και ελπίζω!

Αξεσάκι welcome back στο τόπικ των 'προβληματισμένων' (απ' όσο ξέρω η πλειοψηφία με κάτι προβληματίζεται ;)) και να χαίρεσαι και τον άντρα σου :D

Εγώ αν δεν λύσω το θέμα ύπνου βραδινή πάνα δεν βγαζω χαχαχα αν και ξυπνάει θεόστεγνη. Κι αυτό γιατί η κιουρία όποτε μαλώνουμε το έχει βρει το κατούρημα ως 'εκβιαστικό μέσο'. Δηλαδή εκεί που μαλώνουμε και τα βρίσκει σκούρα αρχίζει με κλάμματα 'κατουριέεεεεεεεμαι' ελπίζοντας ή ότι θα σταματήσει ο καυγάς ή ότι θα πάμε τουαλέτα και μετά θα το ξεχάσουμε :lol:

Μου φαίνεται πως μας επισκέφθηκε καινούργια ίωση! Από χθες ο Λ και η Κ ειναι με συνάχι και βήχα. Σήμερα η μικρή μου παραπονέθηκε για την κοιλιά της αλλά νόμιζα ότι είναι επειδή δεν είχε κάνει κακά, το οποίο της είπα και σε 10' ζήτησε κακά (!!!) και τώρα με πιάνει εμένα η κοιλιά μου!!!!!!

Δεν αντέχω άλλες ιώσεις! Δεν αντέχω άλλες ιώσεις! Δεν αντέχω άλλες ιώσεις! Δεν αντέχω άλλες ιώσεις! Δεν αντέχω άλλες ιώσεις! Δεν αντέχω άλλες ιώσεις! Δεν αντέχω άλλες ιώσεις!

Διαφημίσεις

Eμενα μεχρι τα δυο με εψησε στο περα δωθε και 10 φορες το βραδυ αλλα τον τελευταιο χρονο μην τον ματιασω κοιμαται σερι με ενα ξυπνημα για γαλα στην μια περιπου.Φασεις περνανε με ανασφαλειες ονειρα και φοβους.

Για μπάνιο δεν το βλέπω με το κρύο που έβαλε... Για ούζα (αύριο) κάτι κάνουμε χαχαχα... Αν και την Κυριακή το πρωι έχουμε ανειλημμένες υποχρεώσεις :lol:

Ραβακι το diaper cake είναι φανταστικό και νομίζω ότι έχει δίκιο ο άντρας σου τελικά

Μελινάκι μου τα ατυχήματα συμβαίνουν και όταν έχει πάει τουαλέτα πριν τον ύπνο ??

γιατί η δικιά μου κάποιες φορές αρνιόταν να πάει τουαλέτα πριν κοιμηθεί και είχε ατυχήματα, αυτό που έκανα τελικά ήταν να την ξυπνάω κατά τις 12 πριν κοιμηθώ, όσο ακόμα δεν είχε χορτάσει τον ύπνο και ήταν ζαβλακωμένη και να την βάζω να τα κάνει (μία φορά που έκανα το λάθος να την ξυπνήσω στις 2 πήγε 4 για να ξανακοιμηθεί) :evil:

βέβαια την έπαιρνα αγκαλιά τα κατέβαζα... τα ανέβαζα.... :D:Dyou know για να μην πολυ ξυπνήσει δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό στα αγοράκια καθότι άσχετη :D:D ααα εννοείται ότι το συζητάγαμε πριν κοιμηθεί ότι αφού δεν πήγε θα την ξυπνούσα δεν μου έφερε ποτέ αντίρρηση έτσι ζαβλακωμένο :D:D

Μαριτάκι καλά δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω ακούσει από το στόμα της μέχρι και κεικ μου έφτιαξε από πλαστελίνες και ήθελε να της βρώ κερί για να το σβήσω στις 4 το πρωί :D:D (τώρα γελάω ναι :evil::evil:)

δεν νομίζω ότι ήταν από ανασφάλεια γιατί γενικά δεν είχε θέμα με την τουαλέτα να φανταστείς από τον Ιούνη μέχρι σήμερα μόνο 4 φορές είχε ατύχημα και την τελευταία μάλλον εφταιγα εγώ που με φωναξε και δεν την άκουσα :oops::oops: ευτυχώς το λύσαμε αυτό τώρα πάει μόνη της αφού της αφήνω ανοιχτό κάποιο φώς στο μπάνιο

αυτό που περιγράφεις με την Ν. πάντως για νυχτερινό τρόμο μου κάνει φωτάκι έχει στο δωμάτιο της μήπως τρομάζει από το σκοτάδι ??

να σας πω την αμαρτία μου:oops::oops: μέχρι και που παντρεύτηκα και για καιρό ακόμα κοιμόμουν με φωτάκι κάποιες φορές ξυπνούσα και εγώ με τρόμο από το σκοτάδι ακόμα και ενήλικη ιδίως σε μέρη που δεν είχα ξαναπάει π.χ σε κάποιο εξοχικό ξενοδοχείο κλπ

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...