Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου αξεσακι γλυκο, σε χασαμε...

Εμενα που θελει ο δικος μου διαφορετικο χρωμα γλασο στο καθε κεκακι και λεω να βαλω και λιγο χρωμα ζαχαροπλαστικης στο γλασο, ειναι κακη ιδεα λετε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι ζαχαροπλάστης Μαριτάκι, φούρναρης είναι! Γι αυτό έγινα σα καρβέλι αχαχαχαχαχχα

Μελινάκι αν έχεις χρώματα ζαχαροπλαστικής, κάνε τη βασική συνταγή γλάσου και μοίραζε σε μικρά μπολάκια. Στάξε από μια σταγόνα χρώμα στο κάθε μπολάκι και ανακάτεψε. 1 σταγόνα δεν πειράζει. Υποτίθεται πως είναι βρώσιμα.

Μαρίτα μη κάνεις πίσω, θα σε δείρω! Να τα φτιάξεις! Περιμένουμε φωτο! Και απ τη Μελ και απ την Αξεσουλα

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ειχα χρωματα ζαχαροπλαστικης και εκανα μια δοκιμη το σ-κ που μας περασε, ετσι και ψηθηκε ο δικος μου, τα ειδε και του αρεσαν!

Το κοκκινο βεβαια απεβιωσε, τον εφαγε η περιεργεια και πιεζοντας το, το εχυσε πανω του, ρουχα-χερια και στο πατωμα της κουζινας!

Θα τα κανω κι ο,τι βγει!

Βασικα ελεγα να κανω και ελιοπιτακια για να τα δωσω στον αντρα μου να κερασει στη δουλεια, αν προλαβω θα το επιχειρησω.. πρωτα ομως τα κεκακια του μικρου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

μαμω τον Κουνελη τους μαμω! αφου σας το ειπα οτι ο δικος μου που ειναι ΤΟ λαμογιο με τον Κουνελη κατεβαινει!! γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Λες να μας τη κάνει τελικά τη μαλακία;Δε μπορεί ρε συ...θα τον φάνε ζωντανό οι δικοί του!!!Τι λαμόγια που είναι ρε συ.......γκρρρ!

Καλημέρα κοπελιες!

Λαβ να ζησετε και να ειστε πάντα ευτυχισμένοι!

Ραβ να χαιρεσαι την κορούλα σου - να ειναι γερη και τυχερη στη ζωη της!

Η μικρη ειναι καλά και χαιρεται τον ανοιξιατικο καιρο. Αλλά νοιωθω λίγο άσχημα γιατι η κατάσταση της μαμάς μου περιπλεκεται και νοιωθω ότι δεν ασχολουμαι αρκετά με την κορη μου γιατι πρεπει να ασχολουμαι με τους μεγάλους. Δε γινεται ομως κάτι άλλο δυστυχως. Ευτυχως ηρθε κι ο αδερφος μου για ΠΣΚ και βοηθεια...

Φιλάκια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερα κορες

Ραβ να χαιρεσαι την κοριτσαρα σου, γερο και τυχερο να ειναι παντα το κοριτσι σου! :)

Φωτεινη υπομονη σου ευχομαι κοριτσι μου και ευχομαι συντομα να στρωσει η κατασταση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρακαι εύχομαι να είναι όντως καλή!

Ραβάκι χρόνια πολλά για την όμορφη σου!!!Να τη χαίρεσαι και να τη καμαρώνεις! Και τη πεθερούλα βεβαίως βεβαίως!

Φωτεινή έχεις δίκιο αλλά και οι γονείς μας χρειάζονται τη προσοχή μας οπότε μη νιώθεις τύψεις. Ευτυχώς που ήρθε και ο αδερφός για βοήθεια!

Χτες φορέσαμε καλοκαιρινά αλλά και πάλι 1 η ώρα ξύπνησε με κλάμματα και δεν ηρεμούσε....3-4 φορές πήγε ο Τ. και στο τέλος την έφερε μαζί μας. Και φυσικά όταν έκλαιγε τι φώναζε;;;μανούλααααα!!!

Τι ανασφάλεια είναι αυτή ρε γαμώτο;Τι σκ@τ@ την ενοχλεί/φοβίζει;;;;

Και σήμερα δεν είχε σηκωμό για το σχολείο φυσικά....

Δεν είναι ζαχαροπλάστης Μαριτάκι, φούρναρης είναι! Γι αυτό έγινα σα καρβέλι αχαχαχαχαχχα

Μελινάκι αν έχεις χρώματα ζαχαροπλαστικής, κάνε τη βασική συνταγή γλάσου και μοίραζε σε μικρά μπολάκια. Στάξε από μια σταγόνα χρώμα στο κάθε μπολάκι και ανακάτεψε. 1 σταγόνα δεν πειράζει. Υποτίθεται πως είναι βρώσιμα.

Μαρίτα μη κάνεις πίσω, θα σε δείρω! Να τα φτιάξεις! Περιμένουμε φωτο! Και απ τη Μελ και απ την Αξεσουλα

Θα τα φτιάξω μαρή και θα σου βάλω και φωτό!....αλλά για το σπίτι, δε με βλέπω για το σχολείο!!!:D

Υπομονη Μαριτακι, απο φοβιες και ανασφαλειες ουουου ενα σωρο εχουν και θ'αποκτησουν και καινουριες. Ερχονται και φευγουν..

Εγω εχω παθει το αλλο.

Εμενα εδω και μερικους μηνες κοιμαται σερι-μονορουφι μεχρι το πρωι.

Ε απο τοτε που κοιμαται αυτος καλα, δεν κοιμαμαι εγω.

Ξυπναω συνεχεια μεσα στη νυχτα, αλλες φορες αργω πολυ να κοιμηθω, αλλες φορες ξυπναω απο τα χαραματα και αλλες οολα αυτα μαζι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα :) Χρόνια Πολλά στο μικρό Ραβακι :)

Σήμερα και αφού είχα κάνει μια προετοιμασία από χθες ανταμοιβής το παιδί μου ξύπνησε στις 3.30 και την ξαναπήγα στο κρεβάτι της και ξανακοιμήθηκε. Συγκεκριμένα της είχα πει από χθες ότι για να δει brainy baby το πρωί (είναι το αγαπημένο της dvd και μέχρι χθες δεν την αφήναμε να το δει πρωινά καθημερινής) θα πρέπει να κοιμηθεί στο κρεβάτι της όλη νύχτα. Αν ξυπνούσε έπρεπε να μας φωνάξει να πάμε εμείς ή αν δεν την ακούσουμε να έρθει να μας ξυπνήσει. Το αυτό και έκανε. Σηκώθηκα και πήγαμε στο κρεβάτι της, την χάιδεψα και μόλις πήρα είδηση ότι είναι έτοιμη να ξανκοιμηθεί της ψιθύρισα οτι πάω τουλέτα και επιστρέφω (το δέχεται γενικα) και όταν βγήκα είχε ήδη ξανακοιμηθεί. Όταν ήρθε εν τω μεταξύ να μας ξυπνήσει για να πάμε μέσα μας ρώτησε: 'θα δω brainy baby το πρωί;' :lol:

Δείχνει ό,τι μπορεί να πιάσει το κόλπο αλλά δεν είμαι και υπεραισιόδοξη για να μην το ματιάσω :lol:

Βέβαια το πρωί σκοτώθηκε με τον πατέρα της (μη με ρωτήσετε γιατί... δεν κατάλαβα) αλλά το brainy baby το είδε :D

Χθες το απόγευμα πήγαμε και είδαμε ποδηλατο. Και σήμερα θα την πάω να δοκιμάσει ακόμα ενα για να αποφασίσουμε ποιο θα πάρουμε. Χθες δοκίμασε 2 αλλά το ένα δεν την βόλευε καθόλου η σέλα οποτε απορρίφθηκε. Για να δούμε και το σημερινό.

Μπράβο ρε αερικάκι! Μέρα με τη μέρα πάει το πράγμα..σήμερα έχεις κάθε λόγο να χαίρεσαι που τα κατάφερες, από αύριο βλεπεις!:D

Εγώ κατάληξα ότι δεν πρέπει να δίνουμε πολύ σημασία στο θέμα...δηλαδή αν το λες συνέχεια γίνεται πιο δύσκολο τελικά για το παιδί. Εμένα δε με πειράζει το μαζί μας πια αλλά το γιατί ξυπνάει, τι την ενοχλέι;

Να σου προτείνω και έναν άλλο τρόπο για να το περάσεις; Με το παιχνίδι....δηλαδή εμείς παίζουμε με το κουκλόσπιτο και τις κούκλες της και κάνω σενάρια και εκεί τονίζω αυτά που θέλω. Δηλαδή το παιδάκι κοιμάται στο δωμάτιο του, το ''ξυπνάω'' το βράδυ αλλά του λεει η μαμά του να ξανακοιμηθεί στο κρεβατάκι του και τέτοια....κατάλαβες πως το λέω ε;;:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...