Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαίρομαι που σας άρεσαν! Μαριτάκι το γλάσο είναι από πανεύκολο έως γελοίο!

Η βασική συνταγή είναι εδώ http://www.sintagespareas.gr/sintages/glaso-gia-mpiskota.html

Εγώ αντί νερού έβαλα φυσικό χυμό πορτοκάλι και ακολούθησα την εμπειρία μου για το πόσο σφιχτό ή αραιό το ήθελα. Σε λίγο θα φτιάξω και τη σοκολατένια γκαναζ για να βουτήξω τα φραουλένια σουδάκια μου. Αυτά θα είναι κέρασμα για το σπίτι.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Να κάνω και 3 τελευταίες ερωτήσεις για τα μάφινς....έγραψα τη συνταγή που μας έδωσε η Μεταξία και ερωτώ: τις ψηφίδες σοκολάτας τις βρίσκω στο σούπερ έτσι;

2) η θηκη σανιτας για τα μαφινς είναι μία;δεν έχει διάφορες επιλογές; και αν βάλω τα χαρτάκια δε χρειάζεται βουτύρωμα σωστά;

3) Τέλος τα χαρτάκια και αυτά στο σούπερ ε;;;

Ραβάκι πόσα κομμάτια έκανες; Εγώ που θέλω 35 πρέπει να ψήσω 3 φορές ρε μαμώτο.....12 υποδοχές δεν έχει κάθε θήκη;

Μπα..γκοφρετούλες θα πάω μου φαίνεται!

Χαίρομαι που σας άρεσαν! Μαριτάκι το γλάσο είναι από πανεύκολο έως γελοίο!

Η βασική συνταγή είναι εδώ http://www.sintagespareas.gr/sintages/glaso-gia-mpiskota.html

Εγώ αντί νερού έβαλα φυσικό χυμό πορτοκάλι και ακολούθησα την εμπειρία μου για το πόσο σφιχτό ή αραιό το ήθελα. Σε λίγο θα φτιάξω και τη σοκολατένια γκαναζ για να βουτήξω τα φραουλένια σουδάκια μου. Αυτά θα είναι κέρασμα για το σπίτι.

Με πέθανες!:D..για την εμπειρία σου λέω....:D

Και δε μου λες....αν θέλουμε χρωματιστό γλάσο μόνο με χρώμα ζαχαροπλαστικής γίνεται;

Μάλλον χρωματιστές τρουφίτσες θα βάλω!

1) Σταγόνες σοκολάτας, εκεί που είναι τα είδη ζαχαροπλαστικής και οι κουβερτούρες.

2)Θηκη σανιτας είναι μια για κάθε 1 μαφιν, δεν είναι αυτο το ταψάκι με τις 12 υποδοχές.

Εγώ έχω 12θεσιο ταψάκι, εβαλα θήκες χάρτινες μέσα και έριξα το μείγμα. Γέμισα 3 φορές, 30 λεπτά η φουρνιά. Αν βάλεις χαρτάκια, όχι δε χρειάζεται βουτύρωμα.

3) χαρτάκια ναι στο σουπερ, συνήθως εκεί που έχει είδη πάρτυ

ΕΝΤΙΤ: Βρε η εμπειρία μου λέει ότι αν το θέλω πιο πηχτό προσθέτω άχνη, αν το θέλω πιο αραιό, υγρό. Τεράααααστια εμπειρία αχαχαχαχα

Χρωματισμένο γλάσο μόνο με χρώματα ζαχαροπλαστικής. Αν θες χρώμα, κάλυψε τα κεκάκια με το γλάσο και ρίξε χρωματιστή τρούφα

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή θέλω 35 θήκες σάνιτας;;;;Εγώ γιατί είχα καταλάβει ότι είναι κάτι σαν ταψί με 12 θήκες;;;

Βασικά, μου έδωσε μια πολύ ωραία ιδέα το αξεσάκι και νομίζω πως θα ταλαιπωρηθώ λιγότερο για να τα κάνω γιατί δε θα χρειαστώ θήκες....μου είπε να τα βαλω σε χωνάκι παγωτό και λογικά αυτά ψήνονται σε ταψί έτσι;

Αξεσάκι μου σματς!Ελπίζω να μην πειράζει που το δημοσίευσα ε;;;

Η αξες δεν ξέρω τι πίνει και δε μας δίνει ή τι δεν μοιράζεται μαζί μας! Δηλαδή θα ρίξεις το μείγμα ωμό σε χωνάκια παγωτού και θα τα ψήσεις μαζί? Μα τα χωνάκια είναι ήδη ψημένα...

Και άντε αυτό γίνεται... Τα χωνάκια που θα τα στηρίξεις να μη χυθεί το ρευστό μείγμα?

ΕΝΤΙΤ

Δες εδώ

http://www.sanitas.com.gr/product.aspx?id=28

δεν βλέπω 12αδα όπως θυμάμαι άλλωστε

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εχμ... Χωνάκια παγωτό λέμε τα...χωνάκια! Μήπως εννοείς τις χαμηλές βάσεις για παγωτό που τότε ναι, προφανώς αφού δεν θα έχουν κωνικό σχήμα αλλά θα έχουν βάση, θα κάθονται στο ταψί. Αλλά και πάλι δεν ξέρω...

Εννοείς αυτά

http://www.dimitriadisfoods.gr/product.php?productid=17406&cat=362&page=1

που τα λένε κύπελλα? Κοριτσάρα να κάνεις δοκιμή γιατί αυτά τραβάνε την υγρασία και μαλακώνουν παρα πολύ

YqE6p2.png

IqItp3.png

Οκ έχεις δίκιο τώρα κατάλαβα το μπέρδεμα!!!χαχαχα

Μία ίδεα μου έδωσε η κοπελα και όχι από το μυαλό της, το είδε σε σάιτ συνταγών!

Τελοσπάντων βλέπω να μη κάνω τίποτα!

Γιορτάζει και η πεθερά ή μητέρα σου αύριο ή είναι άσχετο το όνομα;

Διαφημίσεις

Δηλαδή θέλω 35 θήκες σάνιτας;;;;Εγώ γιατί είχα καταλάβει ότι είναι κάτι σαν ταψί με 12 θήκες;;;

Βασικά, μου έδωσε μια πολύ ωραία ιδέα το αξεσάκι και νομίζω πως θα ταλαιπωρηθώ λιγότερο για να τα κάνω γιατί δε θα χρειαστώ θήκες....μου είπε να τα βαλω σε χωνάκι παγωτό και λογικά αυτά ψήνονται σε ταψί έτσι;

Αξεσάκι μου σματς!Ελπίζω να μην πειράζει που το δημοσίευσα ε;;;

:tongue::tongue: γιατί καλέ το μυστικό του κράτους είναι πές πες :D:D

Η αξες δεν ξέρω τι πίνει και δε μας δίνει ή τι δεν μοιράζεται μαζί μας! Δηλαδή θα ρίξεις το μείγμα ωμό σε χωνάκια παγωτού και θα τα ψήσεις μαζί? Μα τα χωνάκια είναι ήδη ψημένα...

Και άντε αυτό γίνεται... Τα χωνάκια που θα τα στηρίξεις να μη χυθεί το ρευστό μείγμα?

ΕΝΤΙΤ

Δες εδώ

http://www.sanitas.com.gr/product.aspx?id=28

δεν βλέπω 12αδα όπως θυμάμαι άλλωστε

ληγμένα όπως πάντα αγάπη αλλά εδώ έχεις άδικο ρίξε μια ματιά εδώθε :tongue:

πάω να δω στο φεις φώτο από κεκάκια :D:D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Το όνομα είναι της πεθερούλας αλλά εκείνη δεν γιόρταζε ποτέ τη γιορτή της. Νόμιζε πως δεν υπάρχει (σ.σ. γιορτάζει 2 φορές το χρόνο εν τω μεταξύ αυτό το όνομα ααχαχαχαχα). Ε τώρα στα 58 δέχεται Χρόνια πολλά αχαχαχαχχαχαα

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...