Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Εμένα οι ντουλάπες είναι το χειρότερο μου σε συνδυασμό με μάζεμα-ξεδιάλυμα ρούχων της Κωνσταντίνας για την αποθήκη!Γκρρρρ!!!

Τα σεμινάρια είναι για ανέργους 100 ώρες και δίνεις εξετάσεις για Edcl ...είπα να κάνω αίτηση και βλέπουμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αερικάκι θα κάνεις αίτηση για τα σεμινάρια ανέργων Η/Υ; Έγώ έκανα γιατί μέχρι τότε μπορεί να είμαι ακόμα άνεργη....και 500ευρώ δε με χαλανε κιόλας;)

Δεν τα πήρα είδηση!!! Που;

Εγω έκανα τηλεφωνικώς την αίτηση σήμερα στο ECDL. Δε ξέρω πότε θα γίνουν αλλά θα το κάνουν σε διάφορα ΚΕΚ οπότε φαντάζομαι αν επιλεχθούμε θα μας πάρουν σε κάποιο που να είναι κοντά μας....5 ώρες την ημέρα, διαλεγεις πρωί ή απογευμα νομίζω και μετά δίνεις εξετάσεις για πιστοποίηση.

Σε επιδοτούν με 500ευρώ.

Θες να σου δώσω τηλέφωνο και να σου πω τι να έχεις μπροστά σου;

Δε χάνεις και τίποτα πάντως!:D

Διαφημίσεις

Λεπόν!!!

Το τηλέφωνο είναι:210-3729000.

Θα πεις ότι θέλεις να κάνεις αίτηση για τα σεμινάρια και θα σου ζητήσουν:

1) Το ΑΦΜ σου

2) το ΑΜΚΑ σου

3) Αριθμό ταυτότητας

4) Αριθμό κάρτας ανεργίας

5)το ΙΒΑΝ Εθνικής τράπεζας όπου είσαι πρώτος δικαιούχος.

Δε χρειάζεται δηλαδή να κάνεις τίποτα απλά τηλεφωνείς!:D

ΜΕταξύ μας....αν υπάρχει κάποιο κεκ κοντά σου που ίσως και να έχεις κάνει παλιά σεμινάρια και σε βολευει κάνε και εκεί μια αίτηση τηλεφωνικώς!:D

όχι μόνο εκεί όμως ε;;;

Διαφημίσεις

:confused:

Αστα αυτο το δοντι με εχει απαυτωσει κανονικα.

Ξανα μανα απονευρωση στο απονευρωμενο δοντι και αν ξαναπονεσει κατευθειαν εξαγωγη (και ο,τι συνεπαγεται).......

Αχ Μελίνα μιας και το έπιασες (το θέμα του δοντιού εννοώ) ;) χθες πήγα οδοντίατρο για ένα σφράγισμα τελικά γιατί πόναγα. Ευτυχώς σήμερα δεν με πονάει, οπότε γλυτώνω την απονεύρωση.

Η απορία μου είναι άλλη : έχω ένα σπασμένο δόντι. Παλιά είχα βάλει θήκη, έφυγε - την πέταξα ! Τόσο απλά ! Αντί να την πάρω και να την πάω στον γιατρό... την πέταξα ! Τεσπα. Χθες μου είπε ότι αυτό το δόντι μάλλον θα χρειαστεί να το βγάλει τελείως και να κάνουμε είτε γέφυρα είτε εμφύτευμα ... τί είναι καλύτερο ????????? Ξέρει καμία ?

Ακόμη : για λεύκανση μου ζήτησε 300 ευρουλάκια. Καλά δεν είναι ? Λίγο που τσέκαρα τριγύρω είδα ότι το μινιμουμ είναι γύρω στο 500άρι...

Περιμένω γνώμες (όποια γνωρίζει φυσικά) ....

Εσύ Μελίνα τελείωσες με την αντιβίωσή σου για την φαρυγγίτιδα ? Είσαι ΟΚ ?

Μαριτάκι,

Δεν έκανες ακόμη την εξέταση που δεν σου είχαν κάνει στο νοσοκομείο ? Νομίζω πως ήταν 3 στο σύνολο και ότι σου έκαναν τις 2 ε ????????:|

Απ'οσο ξερω Μεταξουλα, εμφυτευμα κανεις αν υπαρχει γερο κοκκαλο και σε κοντινη αποσταση για να στηριχτει το εμφυτευμα, αν οχι αναγκαστικα πας για γεφυρα.

Στην περιπτωση γεφυρας, χρειαζεται να τροχιστουν και τα διπλανα δοντια.

Με επιφυλαξη στα λεω γιατι κι εγω δεν τα ξερω απο πρωτο χερι.

Γιατι ομως πρεπει να το βγαλεις το σπασμενο δοντι? Ποναει? Σε ενοχλει?

Για λευκανση δεν εχω ιδεα, αν θελεις ομως ρωταω αυριο και τον δικο μου γιατρο, να παρουμε και απο εκει μια τιμη.

Με την αντιβιωση τελειωνω την Παρασκευη, αλλα απο την πρωτη κιολας μερα που την ξεκινησα ειμαι τζιτζι, ουτε πονολαιμος ουτε τιποτα, οποτε μαλλον καποια φλεγμονη ειχα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εμενα εσπασε 1-2-3 το πεταξα και το εβγαλα

εμφυτευμα δε το κανω που να με δεσετε κατω, φοβαμαι και ειναι και κοστος ισαμε τη γεφυρα και πας και σε ειδικο γιατρο

λευκανση να ρωτησω τη φιλεναδα ποσα παιρνει

Καλλιθεα ......με τρελλα και κορδελα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...