Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Εγώ με αυτή την άνοιξη νυστάζω συνέχεια!Μακάρι και να ''σιδέρωνα'' και συνέχεια!:D

Ραβάκιιιιι πες μας για το παγωτο!!!Καλό; Μου την έδωσε και εμένα τη συνταγή το αξεσάκι και λέω να το κάνω....εύκολο;για μένα εννοώ γιατί για εσένα παιχνιδάκι θα είναι!χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγω βλεπω ειδησεις φουλ αυτες τις μερες!

Μαριτακι σημερα εχω δουλειες φουλ στο σπιτι, αυριο οδοντιατρο και Παρασκευη κανουν μια γιορτη στο σχολειο του μικρου, αθλητικες επιδειξεις ενα πραγμα!

Σ-κ θα ειστε εδω ή πατε χωριο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες. Εγώ εδώ τα γνωστά μου. Χθες καθάρισα ντουλάπες, εσωτερικές πόρτες και για σήμερα το μενου έχει ντουλάπια κουζίνας, μπάνιων και μπουφέ. Ευτυχώς παρέλαβα τα ζαχαρωτά για τα κεκάκια της μικρής οπότε είμαι άνετη. Αν και τα δυσάρεστα δεν σταματάνε να βαράνε...

Με τη δουλειά ελπίζω να έχω νέα μες την εβδομάδα γιατί μείναμε με 150 ευρώ να περάσουμε τον μήνα. Σουπερ...

ENTIT: Ξέχασα... Ναι βρε Μαριτάκι μου πολύ εύκολο είναι! Εδώ θα το φτιάξει ο αδελφός μου!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Σιγά μην σιδέρωνα χαχαχα! Καταρχήν λέμε έχω επισκέπτες τους κόκκινους κινέζους :P Κατά δεύτερον δεν μου αφήνει δυνάμεις η μικρή για σίδερο και κατά τριτον και κυριότερο... έχει αρχίσει και με παίρνει από κάτω με το θέμα της δουλειάς :( (φάνηκε εξάλλου: έκοψα την αποτοξίνωση γιατί μόνο ως καταθλιπτικιά συμμετέχω δίπλα χαχαχαχα)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες. Εγώ εδώ τα γνωστά μου. Χθες καθάρισα ντουλάπες, εσωτερικές πόρτες και για σήμερα το μενου έχει ντουλάπια κουζίνας, μπάνιων και μπουφέ. Ευτυχώς παρέλαβα τα ζαχαρωτά για τα κεκάκια της μικρής οπότε είμαι άνετη. Αν και τα δυσάρεστα δεν σταματάνε να βαράνε...

Με τη δουλειά ελπίζω να έχω νέα μες την εβδομάδα γιατί μείναμε με 150 ευρώ να περάσουμε τον μήνα. Σουπερ...

ENTIT: Ξέχασα... Ναι βρε Μαριτάκι μου πολύ εύκολο είναι! Εδώ θα το φτιάξει ο αδελφός μου!

Α ωραία θα το κάνω και εγώ!!!

Μη μιλάμε για λεφτά, μη μιλάμε για λεφτά!!:confused::mad::D

Κι εγω βλεπω ειδησεις φουλ αυτες τις μερες!

Μαριτακι σημερα εχω δουλειες φουλ στο σπιτι, αυριο οδοντιατρο και Παρασκευη κανουν μια γιορτη στο σχολειο του μικρου, αθλητικες επιδειξεις ενα πραγμα!

Σ-κ θα ειστε εδω ή πατε χωριο?

Μα δε τελειώνουν ποτέ αυτές οι δουλείες βρε κορίτσια; Όλο το πρωί και εγώ τρέχω και πάλι πανικός γίνεται....τα νεύρα μου!

Δε ξέρω καθόλου για Σκ Μελίνα μου...μάλλον εδώ γιατί βγήκαμε από τον προυπολογισμό μας το Σκ των εκλογών!:o

Πάλι με το δόντι βρε κορίτσι τραβιέσαι;

λοιπον γρηγορα το ΣΚ για ουζα! χαχαχαχχα

Ποιος κερνάει; γιατί αυτό το Σκ υπολογίζεται σκούρο οικονομικά!:D

Αερικάκι θα κάνεις αίτηση για τα σεμινάρια ανέργων Η/Υ; Έγώ έκανα γιατί μέχρι τότε μπορεί να είμαι ακόμα άνεργη....και 500ευρώ δε με χαλανε κιόλας;)

Αστα αυτο το δοντι με εχει απαυτωσει κανονικα.

Ξανα μανα απονευρωση στο απονευρωμενο δοντι και αν ξαναπονεσει κατευθειαν εξαγωγη (και ο,τι συνεπαγεται)

Οσο για τις δουλειες, το χειροτερο μου, που εχω να το κανω πανω απο χρονο, ειναι να τακτοποιησω τα διαφορα χαρτια μου-αποδειξεις κλπ!

Αλλα αυτο, με τον μικρο μεσα στα ποδια μου δεν γινεται και ολο το αναβαλλω..

Ασχετο τελειως, πρεπει να κανουμε εκκαθαριστικη φπα, για οποια ενδιαφερει, το ειχα ξεχασει τελειως και μου το θυμισε σημερα συναδελφος.

Τι ειναι αυτα τα σεμιναρια που λες καλε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...