Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

αυτο εχει να κανει και με το που θα πεσεις.

ας πουμε στην κοντινη μας βιοιατρικη, δυο φορες που εχει χρειαστει να παρουν αιμα του μικρου, η κοπελα ηταν αψογη, δεν ταλαιπωρηθηκαμε καθολου.

και ενω και για μας τους μεγαλους ειναι μια απλη διαδικασια η αιμοληψια, μου ετυχε οταν ημουν θεσσαλονικη, σε βιοιατρικη, να μελανιασουν τα χερια μου στις αιμοληψιες ζαχαρου. η κοπελα ηταν απαραδεκτη! μιλαμε για πονο οχι αστεια!

επειδη παντως κανω συχνα αιματολογικες, την εμπιστευομαι στα αποτελεσματα της.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

........

Το παιδί μου ξεσάλωσε 3 μέρες στο χωριό με τη ξαδερφούλα της, κοιμήθηκε και το μεσημέρι και είναι μες την ηρεμία. Παίζει μία ώρα δίπλα μας μόνη της χωρίς να ενοχλεί....να την φτύσω καλύτερα να μη το ματιάσω!!!:D

Eεεεεμ τί θέλουν τα παιδιά ???? Καθαρό αέρα κι ελευθερία !!!!!

Καλημέρα κόρες. Και εγώ καφέ και ιντερνετ προς το παρόν αλλά σήμερα μου φωνάζουν οι ντουλάπες. χα χα Πλέον πηγαίνω για περπάτημα αμέσως μόλις αφήνω το παιδί στο σχολικό και έτσι γυρνάω κάνω μπάνιο και ξεκινάω τη μέρα μου. Άσε Μελίνα και εμένα με βλέπω να τον τρώω το μήνα με τις δουλειές. Η μικρή ευτυχώς είναι καλά.

Πωπω κόρες, δύσκολο πράγμα να μεγαλώνεις... Πολλές έγνοιες, πολλές στεναχώριες......

Αυτό, ξαναπές το !

...

Ευτυχώς έχω τελειώσει με τα καλοκαιρινά της μικρής, περιμένω μόνο τα τζιμποράκια να τα πλύνω και να τα βάλω στη θέση τους και κάτι φορεματάκια. Και δε ξέρω τι θα κάνω με τα χαλιά...μάλλον πλύσιμο στο χωριό το κάνω για φέτος...

Θα μου πεί κάποια επιτέλους τί είναι αυτά τα τζιμποράκια ??????? τα γράφετε τα ξαναγράφετε και δεν έχω καταλάβει !!!!:?:rolleyes:

Μαριτάκι έκλεισα 2 μήνες και είναι και οι 2 απλήρωτοι... Και φυσικά εξακολουθώ να δουλεύω ε...

Ε ρε που έχουν βρει όλοι οι έξυπνοι κι εκμεταλλεύονται καταστάσεις !!!

Καλημέρα σε όλες !!!!

Την Κυριακή είχαμε επέτειο (5 χρόνια ΜΟΝΟΝ) χα χα !

Έψησα αρνάκι στη γάστρα με πατάτες, ήρθαν οι κουμπάροι μας (με ακόμη 3 παιδιά περικαλώ) και φάγαμε ! Πήγε καλά σε γενικές γραμμές -- μέχρι που κοιμήθηκαν να φανταστείτε !Και μετά ξαμοληθήκαμε στις πλατείες ! Ποδήλατο μέχρι τελικής πτώσεως (ο Ν) και η μικρή στα φουσκωτά !!!!

Ενημερωτικά το γράφω για όσες ενδιαφέρονται ή μένουν κοντά : στην Πισίνα (το μαγαζί εννοώ αν ξέρετε στην Μαρίνα Ζέας) έβαλαν 3 φουσκωτά σε περιφραγμένο με κάγκελα χώρο (χρεώνουν 3,5 ευρώ την είσοδο ανά παιδί για όοοοολη την ημέρα δλδ πας το πρωί φεύγεις γυρίζεις το απόγευμα και ξαναμπαίνεις άμα γουστάρεις δωρεάν) και γύρω γύρω 2-3 αυτοκινητάκια και μπασκέτα από αυτά που πέρνουν ψιλά. Υπάρχουν δίπλα και τραπέζια να πιεις τον καφέ, το ποτό σου. Είδα που έφερνα στους δίπλα κάτι απίστευτες ποικιλίες και σας σκεφτόμουνα !!!!! Αξιοποίησε τον χώρο τον κάτω δλδ στην είσοδο του μαγαζιού που ήταν "νεκρός". Μάγκας ο τύπος ! Α. Γεύμα παιδικό έχει στα 5 ευρώ το κλαμπ (μεγάλο όμως κανονικό) με μια ποτηράκλα να χυμό ! Να φανταστείτε ότι ένα κλαμπ το έφαγαν 3 πιτσιρίκια !

Και μπροστά έχει χώρο, εκεί ο Ν έκανε ποδήλατο.

Μόνο που πήγα και του την είπα γιατί στις τουαλέτες δεν είχε μια αλλαξιέρα για την μικρή πχ... μου απάντησε ότι στις κανονικές τουαλέτες τις επάνω υπάρχει και αλλαξιέρα και πως το έχουν δρομολογήσει. Κατά τα λοιπά λεκάνες παιδικές έχουν βάλει.

.....Αν και, για να είμαι ειλικρινής, το Σάββατο το απόγευμα που κάτσαμε στην πλατεία επάνω στο Flocafe τα παιδιά ούτε που μας ενόχλησαν: ο ένας έκανε ποδήλατο (α όλα κι όλα είχαμε ορίσει "συνορα" από εδώ μέχρι εκεί) και η μικρή δεν ξέρω πώς την είδε και είχε καθήσει μες στα χώματα, έσκαβε έσκαβε... τελικά δεν βρήκε κάτι... χα χα ! Μεγαλώνουν μωρέ κι αυτά και κάθονται καλύτερα !

Για τα αποτελέσματα των εκλογών τί να πω ! Περίμενα ακόμα πιο μεγάλο χάστουκο στα 2 μεγάλα κόμματα. Για Τζίμερο και Μάνο με χάλασε που δεν μπήκαν. Για την ΧΑ, ειλικρινά απόρώ ΕΑΝ αυτοί όλοι που την σταύρωσαν το έκαναν συνειδητά και όχι από αντίδραση... πιστέυω πως είναι φούσκα που θα σκάσει ! Όχι κάτι ανησυχητικό ...

Για να δούμε τί θα γίνει τώρα... αν και ξαναπάμε μάλλον για εκλογές... οπόταν ...:|

Ανεβάσατε φωτογραφίες βρε θηρία ???? Ωραία ! Θα μπω να δω το βράδυ !

Διαφημίσεις

λαβ

http://www.gymboree.com/shop/asst_department.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302774537&PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446002352&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1336473016119

εχει και τοπικ στο καφε μονο για αυτα χεχεχχεχε

κοκωνι, παραλια, η Α με το καφε λουλουδατο, το πορτοκαλι στο ξενοδοχειο δε φαινεται καλα

το γκρι-κοκκινο στη παραλια του ρεθυμνου

εχουμε πολλα χαχχαχαχα

λαβ

http://www.gymboree.com/shop/asst_department.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302774537&PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446002352&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1336473016119

εχει και τοπικ στο καφε μονο για αυτα χεχεχχεχε

κοκωνι, παραλια, η Α με το καφε λουλουδατο, το πορτοκαλι στο ξενοδοχειο δε φαινεται καλα

το γκρι-κοκκινο στη παραλια του ρεθυμνου

εχουμε πολλα χαχχαχαχα

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωώ ! :P

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!

Άσε να το ευχαριστηθουμε λίγο ακόμα ρε Ειρηνάκι....Να βλέπεις τους δεξιούς με τα μούτρα κάτω με το φόβο κυβέρνησης αριστεράς είναι ηδονή!!!χαχαχα

Ζούμε ιστορικές στιγμές....!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...