Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα ειμαστε κι εμεις, αναμενουμε τις εξελιξεις, οπως ολοι δηλαδη..

Αυτες τις μερες ασχολουμαι με τα ρουχα μας, τις κουρτινες μας, τα χαλια μας κλπ

Ετσι λαου λαου βεβαια οπως το παω, κατα τελος ιουνιου βλεπω να ξεμπερδευω με ολα.

Ασχετο, μηπως εχει κανει καμμια το προγραμμα της alpha bank υγεια για ολους?

Επειδη εχω ξεφραγκιαστει τελευταια στους γιατρους, αφου η δικη μου ασφαλεια καλυπτει μονο εισαγωγη και για το τσμεδε δεν θελω να σχολιασω, σκεφτομαι μηπως το κανω. Ειναι 50 ευρω το χρονο, καλυπτει ενα ετησιο τσεκ απ (ψιλο της πλακας), απεριοριστες επισκεψεις σε παθολογο, καρδιολογο και αλλες δυο ειδικοτητες, 50% εκπτωση σε συμβεβλημενο οδοντιατρικο κεντρο, 70% εκπτωση σε μικροβιολογικες εξετασεις και διαφορα αλλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

πιο ακριβο της εθνικης ε?

για παιδια ηλικιας των δικων μας αξιζει αραγε? θελω να πω αν δεν εχεις καποιο συγκεκριμενο θεμα, π.χ. οδοντιατρικο ή αλλο τι γλυτωνεις ουσιαστικα? τον παιδιατρο, που για μενα ειναι ομως προσωπικη επιλογη. και τσεκ απ καθε ποτε κανει το παιδι? αντε μια φορα το χρονο.

δεν ξερω, βασικα για μενα ξεκινησα να το ψαχνω, εκτος πια αν αλλαξω τελειως ιδιωτικη ασφαλεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κόρες. Και εγώ καφέ και ιντερνετ προς το παρόν αλλά σήμερα μου φωνάζουν οι ντουλάπες. Πλέον πηγαίνω για περπάτημα αμέσως μόλις αφήνω το παιδί στο σχολικό και έτσι γυρνάω κάνω μπάνιο και ξεκινάω τη μέρα μου. Άσε Μελίνα και εμένα με βλέπω να τον τρώω το μήνα με τις δουλειές. Η μικρή ευτυχώς είναι καλά.

Πωπω κόρες, δύσκολο πράγμα να μεγαλώνεις... Πολλές έγνοιες, πολλές στεναχώριες...

Συμφωνώ με αερικιά για βιοιατρική, δεν είδαν ότι η κεντρική αρτηρία του θείου μου ήταν πλήρως φραγμένη...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Γιατί είναι άχρηστοι σε ό,τι αφορά τα παιδιά και το να τους πάρουν αίμα και ας έχουν ένα φαινομενικά φιλικό περιβάλλον για παιδιά! Ειδικά σε παιδιά σαν το δικό μου που από το φόβο της εξαφανίζονται οι φλέβες! Η άλλη τις προάλλες έσκαβε το χέρι του παιδιού με τη βελόνα για να της βρει φλέβα! Μου ρθε να της χώσω φούσκο αλλά έχει χάρη που προσπαθούσα να μην λιποθυμήσω για να μπορώ να κρατάω μαζί με τον πατέρα του το παιδί και να κοιτάω και τη βελόνα!

Καλημέρα και στις υπόλοιπες:D

Μελινάκι δεν έχω ιδέα από ασφάλειες αλλά καλό ακούγεται αυτό που λες της αλφα μπανκ....

Ραβάκι με τη δουλειά όλα καλά;Πληρώθηκες καθόλου ρε κορίτσι;

Ευτυχώς έχω τελειώσει με τα καλοκαιρινά της μικρής, περιμένω μόνο τα τζιμποράκια να τα πλύνω και να τα βάλω στη θέση τους και κάτι φορεματάκια. Και δε ξέρω τι θα κάνω με τα χαλιά...μάλλον πλύσιμο στο χωριό το κάνω για φέτος...

Σήμερα της έβαλα κολάν μέχρι το γόνατο και το τράβαγε κάτω γιατί νόμιζε πως της είχε ανέβει!χαχαχα Ελπίζω να μη την παραλάβω ξεχειλωμένη!:D

Ναι παιδί μου, λες να νομίζω πως είναι μεντιουμ? Δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα στον καρδιολογικό έλεγχο...

Μαριτάκι έκλεισα 2 μήνες και είναι και οι 2 απλήρωτοι... Και φυσικά εξακολουθώ να δουλεύω ε...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...