Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Είμαι γκολ στοπ!!Πονάει κεφάλι στοπ!!!Γυρίζει το στομάχι στοπ!!!

Τι τα θέλαμε τα 12ωρα ούζα χτες;;;;;

Κάτι αλλάζει όντως αλλά να δούμε πως θα το διαχειριστούμε όλο αυτό...Αν δεν υπήρχε αυτό το 8% των ακατανόμαστων θα έλεγα ότι είναι τέλεια τα αποτελέσματα, αλλά υπάρχουν και οι ανεγκέφαλοι σε αυτή τη χώρα.

Επίσης άλλο να ψηφίσω τραβεστί και άλλο να υποστηρίξω τον φασισμό και να του δώσω θετική ψήφο!!!

Τι πάει να πει για πλάκα; Γιατί δε ψήφισε ΚΚΕ για πλάκα;Οικολόγοι;Ενα σωρό κόμματα υπήρχαν...λυπάμαι δε το δέχομαι, είναι έγκλημα να παίρνει τέτοιο ποσοστό! Δηλαδή είναι σαν να επιβεβαιώνουμε τον φασισμό τους στο πετρέλαιο, στις αυξήσες σε όλα όσα μας κάνανε!

Μαρκοπουλάκι πολύχρονη για τη γιορτούλα σου!!!Έλειπα και δε μπόρεσα να ευχηθώ....

Είμαι γκολ...σας το είπα;;;χαχαχαχ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΡΙΤΑ υπάρχουν άνθρωποι που ΔΕΝ ξέρουν ότι η ΧΑ είναι νεοναζί. Πριν τις εκλογές σε συζήτηση λέει ένας 60αρης "ΧΑ θα ψηφίσω να μη τους δώσω την ψήφο μου". Του λέμε ότι είναι νεοναζί "Α, δε τους ψηφίζω τότε!". Ξέρεις ΠΟΣΟΙ τέτοιοι υπάρχουν?

Και εν πάση περιπτώσει, όπως λέει και ένας φίλος μου γιατι ασχολούμαστε με το 8% και όχι με το ότι επίκειται πλήρης ακυβερνησία?

YqE6p2.png

IqItp3.png

Το μόνο που με καθησυχάζει λίγο είναι αυτό που λες...δηλαδή δε μπορούν να ξέρουν τι είναι και να το ψηφίζουν;

Εγώ μια χαρά ικανοποιημένη είμαι με το αποτέλεσμα, δε το περίμενα με τίποτα και νιώθω και λίγο δικαίωση για όλα τα χημικά που εφαγα 1 χρόνο τώρα!!!

Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από εδώ ΟΥΣΤ!!

Ειρηνάκι πως περάσατε στο μπαμπά;Το σενάριο το πήρατε;:D

Μελίνα ξεκίνησα και εγώ αντιβίωση τη Πέμπτη βράδυ γιατί δε μπορούσα να καταπιώ....από τη Παρασκευή είμουν ήδη καλύτερα!

Πολύ αλλεργία λέμε....

Εμένα με λυπεί απίστευτα το ότι 19% των ψηφοφόρων δεν θα έχουν εκπροσώπηση στη Βουλή! Με στεναχωρεί σε κάθε εκλογές και πρέπει επιτέλους αυτό το άρρωστο σύστημα εκλογής να αλλάξει! (παρότι δεν ανήκω σε αυτο το 19% αλλά θα μπορούσα!)

Επίσης με λυπεί και η αποχή που υπάρχει από άποψη και όχι για πρακτικούς λόγους σαν αυτούς που αναφέρει το ραβάκι οι οποίοι δυστυχώς είναι ακαταμάχητοι :(

Διαφημίσεις

Μόνο που ο φασισμός δεν είναι μόνο αυτό ραβακι.

Έδώ δεν ντρεπόμαστε να λέμε "λαθρομετανάστες", λες κι υπάρχουν λαθραίες ανθρώπινες υπάρξεις. Λες κι είμαστε η γη της επαγγελίας κι όλοι τρέχουν. Λίγο νιώσαμε το πραγματικό πρόσωπο του καπιταλισμού και λαλίσαμε. Μετανάστες είμαστε όλοι . Κι όχι δυνάμει πια. Πραγματικοί...

του σχολείου βρε, για την πρωταγωνίστρια!

Μαρή Μαρίτα, παίρνεις αντιβίωση και κολύμπησες στα ούζα? Πως να μην εχεις τα χάλια σου? αχαχαχαχαχχαα

ΕΝΤΙΤ : Α με συγχωρείς Ειρηνάκι μου αλλά στο θέμα λαθρομετανάστευση διαφωνώ μαζί σου. Νιώθω τον τρόμο καθημερινά. Στο σπίτι μου στο χωριό περνάνε κάθε βράδυ εγκληματίες κάτω απ΄το μπαλκόνι μου, οπλισμένοι ή έτοιμοι να σκοτώσουν ακόμα και με τα χέρια τους για να φάνε. Βάζουμε συναγερμούς και κάγκελα. Προχθές σφάξανε μια γιαγιά μες την πόλη! Πριν 1 μήνα έναν παππού σε χωριό. Οι περισσότεροι είναι αλλοδαποί και το ξέρουμε καλά. Ναι, φταίνε αυτοί που τους φέρανε και δεν μπορούν να τους εντάξουν στην κοινωνία με δουλειά να μη πεινάνε. Αλλά εγώ δε φταίω σε τίποτα να μη μπορώ να κυκλοφορήσω με το παιδί μου ή να κλειδώνω την πόρτα μου μέρα μεσημέρι.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κοιμήθηκα λίγο το μεσημέρι και είμαι καλύτερα!

Ραβάκι χτες το πρωί δε τη πήρα την αντιβίωση γιατί ήξερα τα χαΐρια μου!!!χαχαχα Το είχα προβλέψει η γυναίκα!

Μελινάκι που είσαι σήμερα;Ελπίζω όλα καλά!!!

Το παιδί μου ξεσάλωσε 3 μέρες στο χωριό με τη ξαδερφούλα της, κοιμήθηκε και το μεσημέρι και είναι μες την ηρεμία. Παίζει μία ώρα δίπλα μας μόνη της χωρίς να ενοχλεί....να την φτύσω καλύτερα να μη το ματιάσω!!!:D

Διαφημίσεις

καλημερα Μελινακι!! εσεις τι κανετε βρε??

μαριτακι σε μιγμα τρωει πια ελευθερα το αυγο...απλα για να φαει και σκετο καναμε εξετασεις..που δεν με αγχωνει δλδ..ας μην φαει και ποτε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...