Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και ο δικος μου Μαριτακι ιδρωνει με την παραμικρη κινηση που κανει τωρα το καλοκαιρι!

Μπραβο Ειρηνη, λογικο να'χεις χεστει πανω σου! :)

Θα κλεψει την παρασταση η Ζωιτσα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μητέρα πρωταγωνίστριας από δω αχαχαχαχαχαχαχ έτσι να συστήνεσαι! Μπράβο η Ζωίτσα!

Εμείς χθες ήμασταν με κοντομάνικο φορεματάκι και μπαρετούλες, σήμερα την έστειλα με κολάν και λεπτή μακρυμάνικη και ανοιξιάτικο μπουφάν. Από αύριο μπουφανάκι τέλος, μένει το λεπτό μακρυμάνικο μέχρι να πάμε στο κοντομάνικο.

Εγώ αυτες τις μέρες έχω τη χαρά μου με την απαλλαγή απ την πάνα. Επιτέλους βγαίνουμε έξω χωρίς πάνα. Πάμε και βόλτες με το καινούριο μας ποδήλατο.

Για τα cupcakes, ναι Μαριτάκι μου, κεκάκια είναι αλλά τρομάρα μας τα λέμε είτε cupcakes είτε muffins είτε σουφλεδάκια είτε ειτε είτε...

Μελινάκι εγώ βουτυρόκρεμα δεν βάζω. Είναι μεν εντυπωσιακή στην όψη αλλά αφού δεν μ αρέσει εμένα δεν τη φτιάχνω κιόλας. Λέω να τα κάνω πορτοκαλιού και να βάλω σοκολατένιο γλάσσο. Θα πάρω και διακοσμητικά ζαχαρόπαστας από πάνω (μάλλον φουξ καρδούλες σαν κονφετί να φανταστείς) και έτοιμα. Νοστιμότατα θα ναι!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλό Μήνα ! (καθυστερημένα)

Έχω μπερδέψει τις ημέρες... το έχω σήμερα για Δευτέρα .... καλό αυτό βέβαια...

αλλά έχω κουραστεί πολύ από το Σάββατο...

Ένα θα σας πω : ότι την Κυριακή εμείς μπήκαμε σπίτι μας στις 21.30 η ώρα το βράδυ ! Σερί από το πρωί, έτσι ??? Ένα με το πάτωμα κι αυτά τα 2 ζωή να έχουν ντούρασελ βρε παιδί μου ! Έχει τρομάξει το μάτι μου λέμε με τις αντοχές τους !

Εν τω μεταξύ έκανα ντουλάπες. Μόνο τακτοποίηση των ρούχων. Θέλω να πλύνω μέσα τα πάνω μέρη, να αλλάξω σακκούλες και τα συρτάρια από το μεγάλο κομοδίνο επίσης... έχω μπόλικα να κάνω αλλά σιγά σιγά.

Χαλιά, παπλώματα, κουρτίνες την άλλη εβδομάδα !

Και το καλύτερο για το τέλος : σήμερα έχουν πάρτυ εδώ και πρέπει να μείνουμε μετά τις 18.00 να το κάψουμε το πελεκούδι ! Κάθε λίγο και λιγάκι ότι του φανεί του Λωλο-Στεφανή !!!!!

Μαρκο,

Περαστικά στον Μαριούλη σου !

Και περαστικά στην μαμά της Φωτεινής !

Υ.Γ. Η Μπέμπα να έφτασε άραγε ασφαλής κα σώα στο σπιτικό της ???? χαχα θα προσπαθεί να μπει σε τάξη μετά από τόοοοοσο ξεσάλωμα στην πρωτεύουσα !

Καλησπέρα

Μαριτακι ωραία η ιδέα τα 9k=cupcake-358.jpg

είναι πανεύκολα , κάνεις το κέικ σου όπως συνήθως και αντί να το βάλεις σε μεγάλη φόρμα ,τα βάζεις σε χάρτινες θηκούλες και αυτά στην ειδική θήκη για cupcakes

μπορείς να τα διακοσμήσεις και με ζαχαροπαστα αν θέλεις

εγώ έτσι τα κάνω [χωρίς τη ζαχαροπαστα ] και τα παίρνει ο μεγάλος στο σχολείο για κολατσιό

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μελινάκι δε θα πάω χωριό αλλά έχω 3 πλυντήρια να σιδερώσω για να φύγουμε αύριο το πρωί με τη μικρή για χωριό...να το κάνουμε την άλλη βδομάδα αυτό που λέγαμε αν δε σε πειράζει κοριτσάκι;;

Μαραγκάκι εύκολο ακούγεται όπως το λες αλλά πρέπει να αγοράσω φόρμα ειδική για κεκάκια μικρά...ξέρετε που μπορώ να βρω φτηνά;

Μεταξάκι και εγώ καπως έτσι πέρασα το απόγευμά μου χτες....έβγαλα όλο το δωμάτιο της Νάντιας έξω και το έγλυψα. Μετά σκούπισμα όλο το σπίτι, έβγαλα έναν διάδρομο, σφουγγάρισμα, ένα πλύντηριο και ένα μπάνιο και είμουν έτοιμη να καταρρεύσω μιας και όλη μέρα είχα φάει ένα τοστ και ένα αγγούρι!:shock: Ξεχάστηκα η γυναίκα:D

Έφαγα τα σουβλάκια που έφτιαξε ο αντρούλης μου και 11 παρά ξεράθηκα!

Τώρα μένει σίδερο και αύριο πρωί θα φύγω!Το πήρα απόφαση!!!

Καλημερα!

Κανενα προβλημα Μαριτακι, οποτε θες εμεις εδω ειμαστε!

Στο τελος θα μεινεις μιση βρε με τα τοστ και τ'αγγουρια! :)

Για αρχη μπορεις αν θελεις να δοκιμασεις τα αλουμινενια φορμακια μιας χρησης της sanitas, τα οποια ειτε βουτυρωνεις αλευρωνεις πριν ριξεις τη ζυμη, ειτε χρησιμοποιειες και χαρτακια για μαφινς και ριχνεις εκει τη ζυμη.

Ειναι πολυ ευκολα και πεντανοστιμα, θα δεις, και τα κανεις οπως σου αρεσει, βανιλιας, πορτοκαλιου, σοκολατενια, αναμεικτα...

Πατε για σ-κ χωριο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα :) Το παιδί μου επιτέλους κοιμήθηκε ένα σερί στο κρεβάτι του και ξύπνησε και με τρελά κέφια... Εγώ από την άλλη τούβλο κοιμήθηκα τσιμεντόλιθος ξύπνησα αφού από χθες ξεκίνησα κι εγώ να βγάζω χαλιά και να καθαρίζω (θα μου πάρει καμμιά εβδομάδα)!

Σήμερα θα έρθει η μάνα μου να μου πλύνει διαδρόμους (ξέρω ότι θα το μετανιώσω οικτρά αλλά κι εκείνη βαριέται στο σπίτι οπότε αφού προσφέρθηκε... μην της χαλάσω και το χατίρι :lol: )

Πάω να ξεκινήσω με τα πλυντήρια!

Καλημερα!

Κανενα προβλημα Μαριτακι, οποτε θες εμεις εδω ειμαστε!

Στο τελος θα μεινεις μιση βρε με τα τοστ και τ'αγγουρια! :)

Για αρχη μπορεις αν θελεις να δοκιμασεις τα αλουμινενια φορμακια μιας χρησης της sanitas, τα οποια ειτε βουτυρωνεις αλευρωνεις πριν ριξεις τη ζυμη, ειτε χρησιμοποιειες και χαρτακια για μαφινς και ριχνεις εκει τη ζυμη.

Ειναι πολυ ευκολα και πεντανοστιμα, θα δεις, και τα κανεις οπως σου αρεσει, βανιλιας, πορτοκαλιου, σοκολατενια, αναμεικτα...

Πατε για σ-κ χωριο?

Σόρυ ρε κορίτσι αλλά δε προλαβαίνω με τίποτα....και πρέπει να παώ να της ψωνίσω και κανά κοντό κολάν για να μη της βάζω από τώρα σορτς!

Ναι θα πάμε για ΠΣΚ χωριό, πρώτον είναι οι εκλογές και δε χάνω ψήφο φέτος με τίποτακαι δεύτερον γιορτάζει ο Άγιος Εφραίμ και θέλουμε να πάμε με τη μητέρα μου σε ένα εκκλησάκι που έχουν εκεί και να κοινωνήσουμε και τη μικρή....μας έχει βοηθησει πολύ ο Άγιος (μη γελάς Κιουλτάκι σε βλέπω:D) και θέλουμε να πάμε παρεούλα με τη γιαγιά μας!

Α μπορώ να το κάνω και έτσι με τα γλυκάκια; Θα ρίξω και μια ματιά στο Lidl μήπως έχει αλλιώς θα πάρω αυτά που λες....ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Θα καταφέρω να τα κάνω αυτά ή θα γίνω ρεζίλι λέτε;;;:confused:Ειμαι γνωστή ακαμάτρα!!!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/muffins-me-mpanana-kai-sokolata.html

Μήπως το έχει φτιάξει καμία να μου πει εντυπώσεις;Καλαμαράκι αν διαβάζεις για πες, για πες...!

Καλημέρα κόρες! Μαρίτα μην ακούω βλακείες! Γιατί δηλαδή δεν θα τα καταφέρεις? Για να φτιάξεις ένα κεικ δε χρειάζεται να έχεις κάνει στη... ΝΑΣΑ αχαχαχαχχαχα

Μη λέτε για δουλειές ε... Χθες δε ξέρω καν πόσα πλυντήρια έβαλα... Παπλώματα, κουβέρτες, παπλωματοθηκες, σεντόνια, ριχτάρια, μπουφάν, παπούτσια... Μπαλκόνια, μπάνια, ξεσκονισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, τακτοποίηση, πίτσες για βραδινό και τη μικρή στην τρέλα της. Ψόφησα. Και όσο σκέφτομαι τι έχω να κάνω ακόμα... Παπαπαααααα

Χαλιά, κουρτίνες, ντουλάπες, μπατζούρια, υπόγειο... Δε μου φτάνει βδομάδα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...