Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοπέλες! Καλό μήνα!

Καλοκαιριασε κι εδω αλλά κοντομανικο φοβάμαι να βαλω στη μικρη.

Τρεχω αυτες τις μέρες και δεν φτάνω γιατι μπηκε η μαμά μου στο νοσοκομειο λόγω πνευμονίας.

Φιλιά σε όλες!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Α ραβακι τωρα που σε πετυχα, για δωσε καμμια συμβουλη (και οποια αλλη χρυσοχερα θελει φυσικα!)

Ελεγα φετος, για τη γιορτη του γιου μου, να στειλω στο σχολειο καποιο γλυκακι που θα εχω φτιαξει μονη μου.

Σκεφτομουν να φτιαξω κατι απλο, που να το τρωνε τα περισσοτερα παιδακια, ας πουμε μικρα κεικακια, που να τα στολισω με λιγο γλασο και να κολλησω πανω smarties, για παραδειγμα.

Τι αλλο θα μπορουσα να φτιαξω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Μελίνα να σου δώσω τα υλικά να μου κάνεις και εμένα 40 κομμάτια;;;:D:D:DΧαχαχα!

Δεν έχω ιδέα τι θα τους τρατάρω στο σχολείο και τώρα με τη ζέστη δε ξέρω τι είναι καλύτερο....

Σήμερα βάλαμε τα πεδιλάκια μας πρώτη φορά!!

Για πείτε καμια ιδέα για κλειστό καλοκαιρινό παππούτσι για παιδική χαρά και σχολείο λίιιγο δροσερό.....να πάρω κάτι σε πάνινο;κάτι σε υφασματινα αθλητικά; κατι σε μισόκλειστα πέδιλα;κάτι να μη λυπμηθώ που θα τα κάνει χάλια βασικά αλλά να της είναι και άνετο!!!

Μαρκοπόλο περαστικά στο Μάριο!

Περαστικά και στη μητέρα σου Φωτεινή!

Κοριτσάκι μου και εγώ cupcakes θα φτιάξω για τη γιορτή της να στείλω στον παιδικό.

Είναι παιδάκια μωρέ τι άλλο να φτιάξεις? Είναι και τα πιο εύκολα να φτιαχτούν και να φαγωθούν.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κοριτσάκι μου και εγώ cupcakes θα φτιάξω για τη γιορτή της να στείλω στον παιδικό.

Είναι παιδάκια μωρέ τι άλλο να φτιάξεις? Είναι και τα πιο εύκολα να φτιαχτούν και να φαγωθούν.

Το λες με μία ευκολία ραβάκι!!!χαχαχα!

Δεν ξέρω καν τη συνταγή, δεν έχω καν φόρμες και δε ξέρω πως θα βγάλω 40 κομμάτια!!!:o

Σημείωση:είναι κεκάκια αυτά μικρά ε;;;:confused:

Μαριτακι μετα χαρας, αρκει βεβαια να δοκιμασεις πρωτα αν σου αρεσουν! :)

Εκτος αν θες να τα φτιαξουμε μαζι, να το διασκεδασουμε κι εμεις και τα μικρα! :)

Ραβ, εσυ θα τα κανεις ασπρα ή σοκολατενια? Εχω διλημμα, αν και μαλλον τα ασπρα ειναι πιο safe.

Επισης, απο πανω βουτυροκρεμα σε διαφορα χρωματα ή γλασο σοκολατας?

Καλα εσυ το εχεις και με το design, ενω εγω καθολου, το πολυ πολυ να φτιαξω φατσουλες με smarties απο πανω για τον χαβαλε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγώ σκέφτομαι σοβαρά να στείλω παγωτίνια!!! Αποκλείεται να κάτσω να φτιάξω γλυκό!

Εμείς πήγαμε φουλ καλοκαιρινές σημερα σχολείο... πέδιλο, καπρι και χωρίς φανελάκι κοντομάνικο... ελπίζω να μην βαράω το κεφάλι μουσ τον τοίχο το βράδυ αλλά έτσι κι αλλιώς έχει απίστευτη ζέστη..

Εγώ ξεκίνησα φασίνα από την κρεβατοκάμαρά μας (έβγαλα και τα χαλιά από εκεί και πρέπει να τα πλύνω!!!) και έχουν μείνει τα καλοκαιρινά ΜΟΥ να τα βάλω στη θέση τους... τα κοιτάω με κοιτάνε αλλά δεν μπαίνουν στα συρτάρια!!!

Όχι ρε συ τι να χτυπάς το κεφάλι σου....εμείς με κοντομάνικο και μάλιστα χωρίς μανίκι, κολάν, πέδιλα και πάλι ιδρωμένη την παρέλαβα!!!Μα τι κάνει πια αυτό το παιδί;;;;Ντόινγκκκκ!!!

Τη Δευτέρα εντωμεταξύ το απόγευμα μου είπε:μαμά άυριο θα έρθεις να με πάρεις το βράδυ από το σχολείο!!!

σήμερα μου λέει:μαμά πήγαινε πάλι στη δουλειά εγώ θα κάτσω και άλλο στο σχολείο, γιατί ήρθες τόσο νωρίς;;;;

χαχαχα

Κιουλτάκι αλλεργία είναι της Ζωής ή είναι βήχας ίωσης; Εγώ είμαι τούμπανο με την αλλεργία μου πάντως...έχετε και εσείς;

νομιζω αλλεργικος ειναι γμτ!

εντωμεταξύ με πηρε η δακαλα της απο το σχολειο και μου είπε οτι η κορη μου θα ειναι η πρωταγωνιστρια στη φετινη παρασταση..θα κανει την τεμπελα νυφη σε ενα λευκαδιτικο παραμυθι..εχω χεστει πανω μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...