Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

ραβακι φανταζομαι το αγχος σου, πληροφοριακα μονο σου λεω (αν και παιζει να το ξερεις ηδη) πως η οστρακια προκαλειται απο τον στρεπτοκοκο, που ειναι το πιο κοινο μικροβιο των παιδιων σε κλειστους χωρους και ειναι η μονη παιδικη αρρωστια που περναει με αντιβιωση.

εμεις κολλησαμε στρεπτοκοκο πριν απο κανενα μηνα, αλλα πηραμε αμεσως αντιβιωση και δεν περασαμε οστρακια.

δεν ξερω βεβαια τι να σε συμβουλεψω, λογικα αν τα παιδακια που κολλησανε παρουν αμεσως αντιβιωση θα σταματησουν να το μεταδιδουν μετα απο ενα 24ωρο.

απλα εχε το νου σου μην σου παραπονεθει το παιδι για πονολαιμο, εμας ετσι ξεκινησε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σκεφτόμουν πως για να το έμαθαν στο σχολείο σημαίνει πως τα παιδάκια δεν πήγαν σήμερα σχολείο και αφού ήξεραν τι είχαν σημαίνει πως πήγαν στον γιατρό άρα πως έχουν πάρει αντιβίωση. Αυτό λέει μεταδίδεται 1-2 μέρες πριν τα συμπτώματα και 1-2 μέρες μετά την έναρξη αντιβίωσης. Αλλά τα συμπτώματα ξεκινούν 2-7 μέρες απ την είσοδο του μικροβίου στον οργανισμό. Επομένως ότι είναι μες τη βδομάδα θα ναι. Ελπίζω να τη γλίτωσε. Και για εκείνη αλλά και επειδή συναναστρεφόμαστε εγκύους ετοιμόγεννες αλλά και με κύηση υψηλού κινδύνου και δεν θέλω να τις κολλήσουμε. Σίγουρα θα μου κάνει πυρετό έτσι? Εξανθήματα δεν έχει, ούτε κόκκινο λαιμό. Ούτε δείχνει να πονάει. Πφφφφφφφφφφφ

Ευχαριστώ κόρες

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Hello!

Όλα καλα Μελινάκι απλά δεν έκανα δουλειά...ταλαιπωρηθηκα από τις 8:30 το πρωί και τελικά κάνουν μόνο τις 2 από τις 3 εξετάσεις παρόλο που μας είπαν ότι τις κάνουν όλες και μας τις έγραψε η ρευματολόγος για να τις κάνουμε ή στο Αττικό ή σε κάποιο άλλο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Και δεν είχα πιει και καφέ γιατί θα μου παίρναν αίμα και δεν ήξερα τι γίνεται, και με είχε πάρει ο ύπνος στις 2 χθες το βράδυ και είμουν φυτό!!!

Μπάχαλο η δημόσια υγεία μπάχαλο!

Ραβάκι δε ξέρω τι να σου πω...έχεις περιθώριο να την αφήσεις σπίτι; Την άλλη βδομάδα δε θα υπάρχει πάλι περίπτωση να κολλήσει;

Εμείς σήμερα πήγαμε κοντομάνικες χωρίς φανελάκι και πρώτη φορά δε τη πήρα ιδρωμένη!

Περάσαμε ένα τέλειο Σκ που το ευχαριστηθήκαμε και μικροί και μεγάλοι!!!

Τι τέλειο καιρό είχε χτες; Ήπιαμε τις μπυρίτσες μας με τις κολλητές μου-νονές της και τους άντρες της, φάγαμε τα μεζεδάκια μας, η μικρή έκανε και το ποδήλατό της...όλα τέλεια!

Φαιάκι όλα καλά;Που χάθηκες κορίτσι;Σματς!

Μαραγκάκι γράψε μας τίποτα βρε κούκλα.....

Ταλαιπωρηθηκες Μαριτακι, ελπιζω ομως να καταφερεις να τις κανεις συντομα τις εξετασεις.

Μπραβο που περασατε τοσο καλα το σ-κ, οταν ειμαστε με τα καλα μας φιλαρακια παντα περναμε καλα!

Η Φαιη οντως χαθηκε, ελπιζω να ειναι ολα καλα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλό μήνα κοριτσάκια μου!!

Εύχομαι μέ όλη μου την καρδιά να είναι πολύ καλύτερος από τον προηγούμενο που εμένα προσωπικά μου άλλαξε όλη την ζωή!!!

Ουφ!Τι κούραση και αυτή η Πρωτομαγιά!Φύγαμε 11:30 και γυρίσαμε 8 παρά....η Νάντια κοιμάται ήδη εδώ και μισή ώρα, πτώμα πραγματικά!

Πήγαμε στη φύση με μεγάλη παρέα για πικνικ και τώρα μας βγαίνει η ευχάριστη κούραση!!!

Καλό καλό μήνα να έχουμε!!

Διαφημίσεις

Καλό μήνα :)

Κι εμείς περάσαμε όμορφα, ήσυχα και οικογενειακά, με ώρες γεμάτες παιδικά γέλια και φωνούλες :D Χαρήκαμε ήλιο, οξυγονο (με τις ανάλογες επιπλοκές βήχα, φτέρνισμα, μύξες) και φτιάξαμε και το στεφανάκι μας (μαμώ τα έθιμά μου μαμώ!). Η Κωτίτα ξεράθηκε πριν λίγο παρά τη φασαρία από την επιστροφή των Ούνων πάνω από το κεφάλι της!

Και εμείς έξω τη βγάλαμε ,φτιάξαμε το στεφανάκι μας , έπαιξαν τα μικρά ,και γενικά ξεσαλώσαμε !

φωτο ίσως να βάλω αύριο [αν προλάβω δηλ]

πήρα τηλ πριν στη δουλειά και μου είπαν ότι έγινε πανικός, αισθάνομαι πολύ τυχερή που τελικά απείχα , χι χι ,

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Καλη πρωτομαγια και απο εμας, καλο μηνα να εχουμε!

Κι εμεις περασαμε πολυ ομορφα σημερα, πηγαμε οικογενειακως σε ενα ωραιο παρκο στη Μαλακασα, οπου και φαγαμε το μεσημερι με τους κουμπαρους μας και μετα γυρισαμε σπιτι για λιγο, αφου μετα αρπαξα τον μικρο και πεταχτηκαμε σε ενα αλλο παρκο με μια φιλεναδα μου και την κορη της για ποδηλαταδα.

Ο μικρος απορω πώς την εβγαλε τοσο ντουρασελ ολη μερα, τωρα το βραδυ παρατηρουσα τα ποδια του γεματα μελανιες και γρατζουνιες και τα ματακια του ηταν κατακοκκινα απο την κουραση, ηταν ομως χαρουμενος!

Και τωρα που σας διαβαζα συνηδειτοποιησα πως ξεχασαμε να φτιαξουμε στεφανακι!

Δεν πειραζει, του χρονου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν πειράζει μελινάκι σημασία έχει που περάσατε καλά :)

Εγώ σκέφτομαι τι ωραία που ειναι να έχεις παιδί τέτοιες μέρες... όσο ήμουν μόνη μου δεν έκανα τίποτα από τα 'εθιμα'... τώρα θέλω δεν θέλω πρέπει να τα κάνω αφού μιλάνε γι' αυτά στο σχολείο και τελικά περνάω κι εγώ καλά παρά την κούραση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...