Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πραγματικα το τι υπαρχει για κοριτσακια δεν λεγεται!

Τι ψαχνεις Μαριτακι? Σορτσακια και μπλουζακια?

Σορτσάκια, μπλουζάκια, φορεματάκια (αν και τις παρήγγειλα ήδη 4! προχτές) από όλα ψάχνω....μου φτιαχνει τη διαθεση αυτό!:D

στα αγορια δεν εχεις και τοσες επιλογες.

φορμες και τζινακια.

ο δικος μου εχει συνηθισει τοσο πολυ τις φορμες, αφου φορμες φοραει στανταρ και στο σχολειο και στο σπιτι, και αν παω καμμια φορα να του βαλω τζιν στραβωνει ασχημα.

και ειναι κριμα γιατι εχουμε κατι ωραιοτατα τζινακια..

λοιπον, του πηρα πριν το πασχα ενα ζευγαρι allstarακια, το οποιο εχει ερωτευτει.

μοιαζει να εχει κορδονια, αλλα στην ουσια εχει σκρατς και στην πισω πλευρα κανει διχρωμια. ειναι μαυρα με κοκκινο. τα φορανε συνεχεια τα αδερφια του και μολις ειδε το αστερι η ψωναρα φωναζε κι εγω μαμα, κι εγω παπουτσια με αστερι!

του τα πηρα με μιση καρδια γιατι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα, απλα φροντιζω να μην τα φοραει ολη μερα, ας πουμε σχολειο δεν παμε με αυτα.

επισης, εχουμε φαει τρελλο κολλημα με τις μλουζες που εχουν πανω κατι.

τις σκετες δηλαδη, που δεν εχουν πανω μια εικονα, τον μικυ, τον μπαρμπα ή κατι τελοσπαντων, ουτε να τις φτυσει.

εχουν και τα δικα σας τετοια αποψη στο ντυσιμο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ερώτησή σο φαντάζομαι είναι ρητορική ε;;;Από 2 χρονών έχουμε άποψη για τα ρούχα και κάθε πρωί ένα μικρό ματσ το ρίχνουμε...

εμείς έχουμε κόλλημα με καλσόν και φούστα-φόρεμα!Αφού τώρα με τη ζέστη δε ξέρω τι θα κανω με τα καλσον!!!:mad:

ε τωρα θα το ριξετε στα πεδιλακια, σαν κοριτσακια που ειστε, οποτε πιστευω θα το ξεπερασετε.

στα αγορια δεν ξερω γιατι, δεν με τρελλαινουν τα πεδιλακια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Για να δούμε θα το δεχτεί ή θα ψάχνει όλο το σπίτι για τα καλτσόν της!:D

Και τα κάμπερ τα πέδιλα που της πήρα είναι τέλεια ποιοτικώς!!!Της άρεσαν ευτυχώς!

Και μένα δε μου αρέσουν τα πεδιλάκια στα αγόρια....

Κοντή καλτσούλα με παπούτσι ε;;;μμμ κάπως μου κάνει αυτό...

ναι ναι καπως μου κανει για αγορια το πεδιλο, και γι'αυτο τη βγαζουμε ολο το καλοκαιρι με τα κροκακια (τα οποια δεν αρεσουν σε πολλους βεβαια-εμας μας εχουν καταβολεψει) ή για βραδακι αθλητικο με καλτσουλα.

και μενα η καλτσα με το πεδιλακι δεν μου αρεσει, τη βαζουν φανταζομαι για να μην τα χτυπανε τα δαχτυλακια τους..

Ειρηνη ετσι εχω ακουσει, επειδη ειναι λεει ισια απο κατω και δεν ακολουθει την φυσικη καμαρα του ποδιου, οτι η μεγαλη χρηση πιθανον να δημιουργει προβλημα στο σωστο περπατημα. Δεν ξερω αν ισχυει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ναι η με μπαλαρινουλες ή με αθλητικα που φοριουνται με φορεματακια..τα allstarakia πχ

τα κοντα καλτσακια που ισα που εξεχουν απο το παπουτσακι εννοω...το αλλο ποδαρακι γυμνο

αν ναι αυτά είναι καλή λύση, θέλω να της αγοράσω.

Τα σταράκια είναι καλή λύση το καλοκαίρι για πάρκα και τέτοια φαντάζομαι μιας και είναι υφασμάτινα...αλλά ξέρω ότι δεν είναι καλά ρε γαμωτο για αυτό και δε τα φοράμε...αλλιώς από 9 μηνών αυτά θα βάζαμε!!χαχααχαχα

καλα βρε κορες δεν εννοω καλτσακι με το πεδιλακι!

για τι με περασατε για καμμια αγγλιδα τουριστρια???????????? χαχαχαχαχα

χαχα μη γελας καλε, το βλεπω συχνα!

αν ναι αυτά είναι καλή λύση, θέλω να της αγοράσω.

Τα σταράκια είναι καλή λύση το καλοκαίρι για πάρκα και τέτοια φαντάζομαι μιας και είναι υφασμάτινα...αλλά ξέρω ότι δεν είναι καλά ρε γαμωτο για αυτό και δε τα φοράμε...αλλιώς από 9 μηνών αυτά θα βάζαμε!!χαχααχαχα

το εχεις ακουσει κι εσυ ε?

βεβαια αυτο φανταζομαι ισυχει μεχρι καποια ηλικια, λες και στην ηλικια των δικων μας να υπαρχει θεμα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...