Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

εγώ Μαριτα του φοράω μακρυμανικα λεπτά μπλουζάκια

τα παπλώματα λέω να τα βγάλω την άλλη εβδομάδα

το θέμα είναι εμείς τι φοράμε ? έχω θέμα με τα παπούτσια Δε ξέρω τινα βάλω

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω πω!!!Και εγώ τίποτα, πότε θα τα κάνω που βαριέμαι απίστευτα;;;;

Της μικρής εντωμεταξύ τις κάνουν σχεδόν όλες οι μπλούζες από πέρισυ, κανένα φόρεμα-είναι ο κ@λος έξω και τα σορτσάκια είναι λίγο στενά στη κοιλίτσα μας.....πανάθεμα τα κάλη μας και τα παχάκια μας!!!χαχαχα

εγω αυτην την εβδομαδα τον εστειλα με κοντομανικο και ετσι κυκλοφορω κι εγω.

δεν εχω κατεβασει καλοκαιρινα, απλα παντα αφηνω καποια λιγα καλοκαιρινα οταν κανω την σκαντζα.

εμεις κοιμομαστε ακομα με την κουβερτα μας - το σπιτι ειναι ακομα δροσερο - και ο μικρος κλασσικα στον υπνοσακο.

χτες βραδυ δεν ηθελε να κανει πιπι πριν τον υπνο, δεν επεμεινα και φυσικα στις 4 με ξυπνησε γιατι ειχε κατουρηθει πανω του. τον αλλαξα, αυτος κοιμηθηκε αμεσως, εμενα παλι με πηρε ο υπνος κατα τις 6.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Τελικά όλες οι προβλέψεις για βροχές και συνεφιές εξαφανίστηκαν από τα προγνωστικά :lol:

Εγώ της μικρής καλοκαιρινά - χειμωνιατικα τα έχω όλα κάτω έτσι κι αλλιώς δεδομένου ότι είναι ακόμα μικρά και χωράνε... Σήμερα θα πάει πρώτη μέρα στο σχολείο με φανελάκι και όχι ζιπουνάκι και νομίζω πως τελειώνουμε με αυτα πλέον γιατί το κατούρημα έχει γίνει μαρτύριο με αυτά!!! Κοντομάνικο δεν εχω τολμήσει να της βάλω ακόμα (εδώ φυσάει αρκετά ακόμα) αλλά δεν δείχνει να το θέλει κιόλας. Πάντως σήμερα ξυπνήσαμε και οι δύο μούσκεμα και μάλλον πρέπει να αλλάξουμε κουβέρτες αν μη τι άλλο!

Δικά μου καλοκαιρινά έχω πάντα κάτω γιατί δεν τα μαζευω όλα το φθινόπωρο οπότε εγώ κυκλοφορώ με καλοκαιρινά.... ο Λ επιμένει στο μακρυμάνικο... Οπότε αναμένω να βγάλει την μπέμπελη ΚΑΙ αυτός και να κατεβάσω καλοκαιρινά :lol:

Σήμερα είχα πει (στον εαυτό μου και τη συνάδελφο) οτι θα πάω μια βόλτα από τη δουλειά στο στυλ 'ήμουν Αθήνα για δουλειά και είπα να έρθω μια βόλτα' αλλά το σκέφτομαι...

Εφόσον δεν τίθεται θέμα να κανονιστεί κάτι άλλο Ειρηνάκι θα έρθω ρε :) Εγώ απλώς είπα να προσπαθήσουμε για να την δουν και τα κορίτσια... Τεσπα... πάει αυτό...

Σκεφτομαι ρε συ ότι από το τηλέφωνο του αφήνω περιθώρια και αλλιώς είναι να πάω από εκεί (έτσι κι αλλιώς μπάτε σκύλοι αλέστε είναι εκεί μέσα!) Του έχω πει μέχρι τέλος του μήνα και τέλος μήνα είναι Δευτέρα... από την άλλη έχω μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρω λεφτά σήμερα παρά τη δευτέρα :S

Διαφημίσεις

Καλημερα και ψυχραιμια ειναι κριμα απο το πουθενα να στενοχωριομαστε για λεπτομερειες και να στενοχωρησουμε και την Χανιωτισα μας. Τελος θεματος ελπιζω οσες μπορεσουν ας ερθουν για την Χανιωτισα

Εγω, να πω την αληθεια μου, ισως κι επειδη την ειδα προσφατα τη ροδανθη, το ειδα και σαν ευκαιρια να δω κοριτσια που εχω να δω χρονια (π.χ. μαριτα, μεταξια, αερικο, γατα) οπως και να γνωρισω επιτελους το μαραγκακι μας.

Ομως, οπως σωστα ειπε και το ραβακι μας, που εισαι σημερα ραβ?, εμεις οι υπολοιπες κανονιζομαστε οποτε θελουμε.

Α! Κυριακη πρωι στο σιμπα μαλλον θα ερθει και η φυστικω μας! :)

Κορες, θα πεταχτω mall μετα τη δουλεια, περναμε κρισαρα με τα παιδικα βιβλια, εχετε καποιο καλο να μου προτεινετε για την ηλικια μας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σας παρακαλώ ας μη το συζητήσουμε ξανά αυτό το θέμα, με στεναχωρεί αρκετά και θέλω να το αφήσουμε πίσω...μπορούμε;;;;

Εξάλλου Μελίνα είπαμε, θα τα πούμε σύντομα εμείς οπότε no worries please!!!

Σήμερα για να μου φύγει η ένταση κάνω αγοροθεραπεία....της μικρής φυσικά...ψάχνω καλοκαιρινά για το σχολείο πιο πολύ....τι όμορφα είναι και πόσο χαίρομαι που έχω κόρη!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...