Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλαδή συγνώμη ρε κόρες...και η μαρκο μπορεί απόγευμα μόνη της, και η Μεταξία, και η Μελίνα και η Ειρήνη και το μαραγκάκι....άρα γιατί έχουμε κολλησει σε ένα παιδότοπο πρωινό;;;

Σόρυ αλλά δε καταλαβαίνω...

Διαφημίσεις

Εγω η το εα η το αλλο θα τα καταφερω.Καταληξτε καπου και εγω να τον κλεισω σε παιοτοπο δεν θα ηθελα αλλα θα ερθω οπου πειτε.
Δηλαδή συγνώμη ρε κόρες...και η μαρκο μπορεί απόγευμα μόνη της, και η Μεταξία, και η Μελίνα και η Ειρήνη και το μαραγκάκι....άρα γιατί έχουμε κολλησει σε ένα παιδότοπο πρωινό;;;

Σόρυ αλλά δε καταλαβαίνω...

Ναι, μπερδέψαμε τα μπούτια μας τώρα !

Εγώ μπορώ για το πρωί μετά τέκνων, συζύγου -

υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα και για καφεδάκι απογευματινό αν είναι κάπου σε Πειραιά μήπως βρισκόμουν με Μαρίτα/Μαραγκάκι ... αυτά από εμένα !

Είχα την εντύπωση ότι το Καλτάκι, η Γάτα, η Μάρκο και δεν ξέρω για την Χριστίνα δεν μπορούν να αφήσουν τα παιδιά/φαμίλια Κυριακή γι' αυτό δεν είπαμε για παιδότοπο ???? είμαι τελείως ξανθιά γιατρέ μου ???? :-P

ωραια τοτε το ακυρωνουμε το πρωϊνο ε? δεν εχω προβλημα...η Γατα μονο να συννενοηθει με το μπεμπακι ποτε θα βρεθουνε..

Ποιός είπε να το ακυρώσουμε ???? μην προτρέχουμε :confused:

σορυ αλλα απλα δε θα βρεθουμε ετσι

ταπαμε τα ξαναπαμε

2 δε μπορουσανε μετα μια οκ....

φιλακια

Κάτσε βρε Γάτα μου, είναι το γνωστό όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει !!!

:cool:

Μαριτακι πολλα κοριτσια δεν μπορουν γιαυτο λεω εγω προσαρμοζομαι για να μπορεσουν ολες.

Κι εγώ προσαρμόζομαι....

Σηκώστε χεράκια πόσες είναι μεσα για ΣΙΜΠΑ γιατί θα μείνουμε με το απαυτό ανά χείρας λέγε-λέγε στο τέλος !:oops:

Δε ξέρω...δε καταλαβαίνω...κάντε όπως νομίζετε...οι Ειρήνες δεν είπαν ότι έχουν πρόβλημα για μόνες αρκεί να μην είναι πρωί-μεσημέρι στο οποίο συμφωνω΄απόλυτα!Και εγώ δε θέλω να τους αφήσω πρωί ειδικά με 25βαθμούς καλοκαίρι

Ό,τι θέλετε....

Διαφημίσεις

Ούτε εγώ μπορούσα για μόνη απόγευμα Κυριακής... Η μονη περίπτωση να αφήσω μονο τον Λ με την Κωτίτα και να φυγω είναι Παρασκευή βράδυ με την Κωτίτα να κοιμάται ;)

Λοιπόν όσες μπορείτε πηγαίντε το πρωί Σιμπα.

Οι υπόλοιπες πάρτε τηλέφωνο να κανονίσουμε για το γυναικοκαφεδάκι/ποτάκι Κυριακή απόγευμα!

Μάρκο δε έχω το τηλέφωνο σου, αν μπορείς και θες το απογευματάκι πες να συννενοηθούμε.

Μελίνα θα προτιμούσες αργά το βράδυ ή απογευματάκι γύρω στις 7 ας πούμε;

Το Μαραγκάκι έχει ήδη μιλήσει με τη μπεμπα και δεν έχει πρόβλημα.

οκ θα παρω να κλεισω σιμπα για το πρωι.

να κλεισω για καμμια 15αρια ατομα?

για τη γυναικοκατασταση εγω θα προτιμουσα ειτε βραδυ αργα, να εχω κοιμισει δηλαδη τον μικρο, ειτε νωρις το απογευμα ωστε να γυρισω να τον κοιμισω.

δειτε ομως τι βολευει τις περισσοτερες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...