Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

καλημέρα και από εμένα [ τη πέτρα του σκανδάλου ]

όχι κορίτσια αφήστε το όπως έχει και εγώ θα δω τη μπεμπα Κυριακή απογευματάκι ή Δευτέρα πρωί [μιας και δεν δουλεύω]

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σου φαίνεται καλύτερη ιδέα αυτό Κιουλτάκι;

Απλά θα είμαστε πιο χαλαρές πιστεύω και θα μπορέσουμε να τα πουμε με την ησυχία μας...θα πιούμε και το ποτάκι μας! ;)

Ας δούμε και τα άλλα κορίτσια βέβαια....

Καλημερα κορες!

Κι εγω ειμαι μεσα σε οποιοδηποτε σεναριο, αρκει να καταληξουμε για να κανονισουμε το προγραμμα μας.

Προσπαθουμε να βρουμε μια λυση βολικη για ολους ανεξαιρετως, οποτε ας πουμε ολοι τι σκεφτομαστε μηπως καπου καταληξουμε.

Εγω ας πουμε, αν παμε το πρωι παιδοτοπο, θα ερθω με τους αντρες μου, αν παμε θαλασσα θα ερθω μονο με τον μικρο. Επισης, αν παμε για καφεδακι μεσημεροαπογευματινο θα ερθω μονη μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια! Βλέπω κανονίζετε για τη συνάντηση. Καλά να περάσετε. Πιειτε κάτι και για μένα!

Σας διάβασα στα πεταχτά - Ραβάκι συλληπητηρια για την ξαδέλφη σου. Κριμα τοσο νέα κοπέλα. Τι να πω!

Εγω ειμαι στον κόσμο μου. Έχω και τους 2 γονεις μου με πνευμονία (ευτυχως στην αρχή) και προσπαθω να κρατησω την υπομονη μου με τα πείσματά τους. Τέλος πάντων. Ευτυχως δεν επιδεινωθηκε η κατάσταση της μικρής.

Σας φιλώ

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Μερος με τις συνθηκες οπως θελουμε βολικες για παιδια και λιγο αραγμα δικο μας στον Πειραια δεν παιζει ασφαλες μονο παραλιακη εκει που λεγαμε αρχικα. Εγω δεν εχω θεμα να ερθω σιμπα απλα ισως ερθω λιγο αργοτερα 11μιση 12.

Μερος με τις συνθηκες οπως θελουμε βολικες για παιδια και λιγο αραγμα δικο μας στον Πειραια δεν παιζει ασφαλες μονο παραλιακη εκει που λεγαμε αρχικα. Εγω δεν εχω θεμα να ερθω σιμπα απλα ισως ερθω λιγο αργοτερα 11μιση 12.

Μα για αυτό λέμε μήπως κανονίσουμε απογευματινό καφέ γυναικοπαρέα!:D

Ούτε άγχος που θα πάμε 30 άτομα, ούτε που θα είναι ασφαλή τα πιαδιά ούτε πως θα συζητήσουμε ούτε τίποτα!Απλά να γνωρίσουμε το μπεμπάκι!Τόσο απλά!:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

Το παιδί μου κοιμάται δεύτερη μερά σερί αφού πρώτα μου το είχε ανακοινώσει όταν ξάπλωσε χαχαχαχα... Χθες γνώρισε κι ένα κοριτσάκι από απέναντι και πρώτη της ερώτηση ήταν: "κοιμάσαι μόνη σου";

Βέβαια αυτές τις δυο μέρες που κοιμάται μόνη της συμβαίνουν 2 τινά: 1. Φροντίζουμε να μην τσακωνόμαστε το απόγευμα (έχουμε τους πρωινούς καυγάδες έτσι κι αλλιώς :lol: ) και 2. Μεταφέραμε τα κουτιά της άμμου των γατιών στην άλλη άκρη του μπαλκονιού γιατί είχαμε μία υποψία ότι την ξυπνανε αυτά!

Αν φταίει το 2 και όχι το 1 τότε απλώς την έχουμε μαμήσει τώρα που καλοκαιριάζει! Θα μας σκίσει η ΔΕΗ ή η αϋπνία αφού αν αφήσουμε ανοιχτά παράθυρα οι θόρυβοι απο φορτηγα και σκουπιδιάρικα αρχίζουν στις 4.00 το πρωί!!!

Θέλω να ελπιζω ότι είναι το 1!!!!

Καλημέρα!

Σε αυτό έχει ένα δίκιο το Κιουλτάκι!!!:D

Να κάνω μια τελευταία πρόταση....θέλετε να περάσει ο καθένας τη Κυριακή του με την οικογένειά του, φαγητό , θαλασσίτσα, ουζάκια ή ό,τι θέλει ο καθένας και να βρεθούμε το απογευματάκι μόνες μας για καφεδάκι ή μπυρίτσα;

Και αυτό φαντάζομαι ότι δε χρειάζεται να γίνει Πειραιά γιατί το Μεταξάκι (σόρυ αν σε χώνω κορίτσι:cool:) θα μπορεί να πάρει όλα τα κορίτσια του Πειραιά με το αυτοκίνητό της;)

Τι λέτε;

Αλλιώς το αφήνουμε ως έχει...αν και έχω μια υποψία ότι θα είναι καλοκαίρι τη Κυριακή!:D:confused:

καλημερα κοριτσακια..εγω δεν ειχα προβλημα να παμε πειραια η οπου αλλου θελετε..αλλα καντε και σεις μια προταση...δεν γινεται εμεις που μενουμε απο αυτην την πλευρα να ξερουμε τί θελετε...
εγω ειμαι μεσα παντως! δεν ξερω ας πουν και οι υπόλοιπες...
καλημέρα και από εμένα [ τη πέτρα του σκανδάλου ]

όχι κορίτσια αφήστε το όπως έχει και εγώ θα δω τη μπεμπα Κυριακή απογευματάκι ή Δευτέρα πρωί [μιας και δεν δουλεύω]

Σου φαίνεται καλύτερη ιδέα αυτό Κιουλτάκι;

Απλά θα είμαστε πιο χαλαρές πιστεύω και θα μπορέσουμε να τα πουμε με την ησυχία μας...θα πιούμε και το ποτάκι μας! ;)

Ας δούμε και τα άλλα κορίτσια βέβαια....

Καλημερα κορες!

Κι εγω ειμαι μεσα σε οποιοδηποτε σεναριο, αρκει να καταληξουμε για να κανονισουμε το προγραμμα μας.

Προσπαθουμε να βρουμε μια λυση βολικη για ολους ανεξαιρετως, οποτε ας πουμε ολοι τι σκεφτομαστε μηπως καπου καταληξουμε.

Εγω ας πουμε, αν παμε το πρωι παιδοτοπο, θα ερθω με τους αντρες μου, αν παμε θαλασσα θα ερθω μονο με τον μικρο. Επισης, αν παμε για καφεδακι μεσημεροαπογευματινο θα ερθω μονη μου!

Μαρκο αυτος ο παιδοτοπος στην πειραιως που ελεγες?

Κανει λες για την περισταση?

Καλημέρα !

Βλέπω το σίριαλ "συνάντηση" συνεχίζεται: να πω κάτι κι εγώ ???? καταρχήν, σε αυτό που γράφει η Μαρίτα (να πάρω εγώ τις κοπέλες από Πειραιά) με το αυτ/το βέβαια και μπορώ αν είναι να είμαι μόνη μου, δεν θα τις κουβαλάω στην πλάτη - πάει αυτό !

Τώρα σχετικά με το πού και ώρα, νομίζω πως αυτό που πρέπει να διευκρινήσουμε είναι με το αν θα είναι ΚΑΙ τα τέκνα μαζί. Γιατί κι εγώ μιλώντας για παιδότοπο Κυριακή πρωί βέβαια και θα ερχόμουν οικογνειακώς.

Αν πάλι αποφασιστεί για καφέ μεσημεριανο-απογευματινό θα προτιμήσω να έρθω μόνη μου να χαλαρώσω και λίγο και να σας δω !

Επίσης, υπάρχει παιδότοπος στον Πειραιά στην Πειραϊκή με θέα θάλασσα , μπαλκόνι για τους καπνίζοντες και ασφαλής σαν χώρος το children's playland. Θέλετε να κάνω ένα τηλ. κι εκεί να δούμε αν έχουν πάρτυ ή κάτι άλλο ?

Θα μπορούσα πχ να κανονίσω με την Μπέμπα και το Μαραγκάκι να βρεθούμε μόνες μας εφόσον θα μένει πολύ κοντά μου αλλά προτιμώ να βρεθούμε όλες που έχουμε να τα πούμε καιρό !!!!!!!!!!! Είναι ευκαιρία !!!!

Το θέμα είναι (μάλλον) να δούμε τί γίνεται με τα παιδιά: δλδ ποιες μπορούν με ή χωρίς. Θεωρητικά, το πιο μεγάλο "θέμα" το έχει η Γάτα που είναι μόνη κι έχει 2 πιτσιρίκια.... εγώ στην θεωρία δεν έχω θέμα -- τα άφήνω για λίγο με τον Μ ή ακόμη καλύτερα για εκείνα πάνε Κυριακή πρωί στον παππού και την γιαγιά ! :rolleyes:

Άντε κοριτσάκια μου τώρα που γυρίζει !!!! :P

Πάρε μεταξία να δουμε και αυτό! Το πρωινό μας παρέχει μεγαλύτερη χρονική διάρκεια γι' αυτό εγώ θα το προτιμούσα... δεδομένου οτι Κυριακές δεν κοιμόμαστε και επιπλέον μας δίνει την δυνατότητα και για άφτερ αμα γουστάρουμε ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...