Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω για σιμπα ειμαι μεσα τον αγαπω πολύ αυτον τον παιδοτοπο..αρκει να μην εχει παρτι ομως

μαρη θα ερθει η κρητικια και θα την παμε εμεις σε κρητικο μαγαζι???? χαχααχα

χαχα αμεσως αφου ποσταρα αυτο σκεφτηκα!

ασχετα απο την κυριακη ομως, να παμε οπωσδηποτε τσικαλι, ψηνοταν και ο Σ.! τωρα που εχει ζεστη και εχει βγαλει τραπεζακια εξω ειναι σουπερ, εχει και αυλιτσα για τα μικρα.

οκ βλεπουμε πώς θα παει ο καιρος και το ξανασυζηταμε πεμπτη προς παρασκευη γιατι θα καψω φλαντζα! χαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρετε γιατι τον αγαπάει αυτό τον παιδότοπο έτσι; Έχει πίτσες και αλκοολ!!! :lol: :lol: :lol:

To Αvenue έχει και κλειστό παιδότοπο αλλά είναι μικρός :(

Διαφημίσεις

Ξέρετε γιατι τον αγαπάει αυτό τον παιδότοπο έτσι; Έχει πίτσες και αλκοολ!!! :lol: :lol: :lol:

To Αvenue έχει και κλειστό παιδότοπο αλλά είναι μικρός :(

αυτο αυτο ακριβως! και εχει και ωραια αυλη οντως...

Ας κλείσουμε κατευθείαν εκεί τότε βρε αφού έχουμε και την επιλογή του έξω ΑΝ δεν έχει πάρτι ;) Έτσι κι αλλιώς τόσα άτομα που θα είμαστε... πάρτι θα ειναι χωρίς τούρτα γενεθλίων! Και βολεύει και τις 'υπόλοιπο Αττικής' (εντάξει οι πειραιώτισσες θα έχουν ένα θέμα είναι αλήθεια)

ναι για τις πειραιωτισσες - και μπεμπα - πεφτει κομματι μακρια.

εγω θα παρω το βραδακι απλα για να ξερουμε αν εχει παρτυ και μετα βλεποντας και κανοντας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

κορες απο τον ηλεκτρικο του πειραια ξεκιναει ο προαστικακος καθε 20 λεπτα πηγαινει παιανια καντζα! οποια θελει για να μην παρει αυτοκινητο μπορουμε να την παραλαβουμε απο εκει!

δεν ξερω κορες αν θελετε κατι αλλο προτεινετε το! κριμα ομως με τετοιες μερες να παμε να κλειστουμε σε παιδοτοπους λεω εγω...
παιζει και το οστρια λιγο πιο κατω, προς αλιμο, που εχει παρκινγκ.

εχω ομως να παω χρονια, εχει παει καμμια προσφατα, τι κατασταση επικρατει εκει?

εγω λεω να περιμενουμε μεχρι πεμπτη γιατι αυτα αλλαζουν!

ας εχουμε ομως και μια εναλλακτικη...

οκ, αν ειναι καλος ο καιρος παμε στο καφε πανω στη θαλασσα, οπου τα πιτσιρδελια σιγουρα θα μας αφησουν να πιουμε μια γουλια καφε.

για εναλλακτικη, σε περιπτωση βροχης, το avenue που ελεγε το αερικο ειναι σκεπαστο εξω?

επισης παιζει και το σιμπα που ειναι παιδοτοπος και εχει και εξωτερικη αυλιτσα σκεπαστη.

και εκει κοντα παιζει και το τσικαλι που ειναι ταβερνακι κρητικο, για οσους ειναι μεσα και για φαγητο μετα.

εγω για σιμπα ειμαι μεσα τον αγαπω πολύ αυτον τον παιδοτοπο..αρκει να μην εχει παρτι ομως

μαρη θα ερθει η κρητικια και θα την παμε εμεις σε κρητικο μαγαζι???? χαχααχα

ναι για τις πειραιωτισσες - και μπεμπα - πεφτει κομματι μακρια.

εγω θα παρω το βραδακι απλα για να ξερουμε αν εχει παρτυ και μετα βλεποντας και κανοντας.

Καλτ,

Ευχαριστώ για τις οδηγίες. Είναι εκεί που πίστευα, τελικά, απλά δεν έτυχε ποτέ να κάτσουμε !

Τελικά βρε κόρες τώρα μπερδεύτηκα !

Θα πάμε Σίμπα ?????? ή έξω* ???????????

Η απόσταση δεν είναι θέμα. Για Κυριακή μιλάμε. Κι εμείς οι 4 και μπρώ να πάρω 1 άτομο μαζί πχ Μπέμπα.

Θα το συζητήσω όμως σίγουρα απόψε και θα σας γράψω !

*και σε αυτό το "έξω" να προσθέσω πως αν όντως είναι καλή μέρα θα νταλακιάσουν τα τέκνα μας... πόση ώρα να αντέξουν χωρίς ίσκιο ?

Μαριτάκι,

Μπράβο για τα αποτελέσματα !

Καλησπέρα !

Πω ρε τι μπέρδεμα είναι αυτό? Λοιπόν εγώ θα προτιμούσα να ερχόμουν χωρίς παιδιά

Αν έπαιρνα τα παιδιά μαζί μου θα ήθελα να πάμε σε παιδότοπο για να μπορέσω να πω καμιά κουβέντα σαν άνθρωπος. Για παραλία αν πάρω το μικρό μαζί είμαι σίγουρη ότι με το που θα δει θάλασσα θα εξαφανιστεί plonger.gif [ στο πάτο του βυθού ] και θα εξαφανιστώ και εγώpleurequitte.gif [ προς σπίτι μεριά ]

Αν σας πω ότι εγώ είχα φτιαχτεί για γυναικοπαρέα ,ταβερνούλα , κρασάκι champagne-2010.gif, ουζακι και χαλάρωμα [ βέβαια μπεμπα και χαλάρωμα δε ταιριάζει αλλά τες πα :tongue:]

Αλλά , κανονίστε όπου θέλετε γιατί εγώ μπορεί τελικά και να μην έρθω

Είναι άρρωστος το 3ο άτομο της κουζίνας και δουλεύω κάθε μέρα..

Σήμερα τους λέω

- εγώ για 2 φορές την εβδομάδα ηρθα ,στο τέλος ούτε ρεπό δε θα μου δώσετε

Μαριτάκι μπράβο για τα νέα σου. Έτσι όλα καλά θα πάνε

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Μαραγκάκι την ίδια ιδεα είχαμε, και εγώ κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου για να μπορέσουμε να τα πούμε με την ησυχία μας:rolleyes:Γυναικοπαρεούλα και ολκοόλ!

Οι περισσότερες συμφωνείτε για Σίμπα; Μακάρι να είχα μεγάλο σπίτι και να βρισκόμασταν εδώ....τσίπουρο έχω, μεζέ θα φτιάχναμε και μια χαρά θα περνάγαμε! Αλλά δε χωράμε με τίποτα ρε μαμώτο:confused:

Ουφ!Πάνω που είχαμε ψιλοκαταλήξει κάπου πάλι κολλήσαμε. Βρε κορίτσια του Πειραιά εκεί δε ξέρετε τίποτα;

Αλλά αφού δε ξέρουμε τι θέλουμε, πως θα αποφασίσουμε και μέρος; Πρέπει να καταλήξουμε:θέλουμε παιδότοπο; θέλουμε καφετέρια με εξωτερικό χώρο;θέλουμε ταβέρνα;θέλουμε να πάρουμε τα βουνά;;;:cool:

Μαραγκάκι τουλάχιστον είναι παραπάνω τα χρήματα τώρα που δουλεύεις περισσότερο; Μήπως θέλουν βοήθεια από εμένα;;Χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...