Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Το Σαββατο που θα με δεις καλε?

Ηθελα να σου πω οτι δεν μπορουμε να παμε στον Κοτρωνα γιατι κατεβαιναι υποψηφια με την Ντορα η Παναγακου.

μαρη δεν σου ειπα οτι θελει να μας δει το Κατινακι? οποτε το εχεις κλεισει και το Σαββατο σου...

χαχαχαχαχα πλακα κανεις?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σαββατο πρωι η απογευμα??? Οεο? Θα σε κανω υπευθυνη των υποχρεωσεων μου γιατι εγω δεν το εχω.

το απογευμα..αλλα ουτε με αυτη ξερουμε το που..εκτος και αν συντονιστουμε και ερθει και αυτη την κυριακη

Oui madam!!!Αλλά στο σκάιπ που έχουμε μιλήσει είναι πολύ καλός και ενδιαφέρεται πολύ για όλους μας. Και τώρα στεναχωρέθηκε πολύ για μενα και της έλεγε της Μαρίας να πάρει τις εξετάσεις μου μαζί της να τις δείξουν σε έναν καλό γιατρό στην Αίγυπτο και τέτοια. Και έχει και μεγάλη αδυναμία στην Νάντια, έχει και ανατολίτικη εμφάνιση η κόρη μου και την έχει ερωτευτεί!

Τρώω καλε τρώω!!!

Εχω κι εγω εναν πολυ καλο φιλο παλαιστινιο, φοβερη ψυχουλα!

Αλλα οσο να'ναι τον καταλαβαινω τον κυρ-Κωστα! χαχα

α ναι Μελινακι? ειναι το παραλιακο καφε το ξενοδοχειου?

Αυτο που εχω στο μυαλο μου νομιζω ειναι ανεξαρτητο απο το ξενοδοχειο, μηπως λεω αλλο?

Εγω νιωθω πονο στον λαιμο και πλακωθηκα σε τσαγια με μελι ουισκυ και λεμονι μπας και το σωσω.

Ρακομελα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ναι για ρακομελα το πηγαινα αλλα δεν βρηκα γιατι τα ειχα δωσει ολα μια φορα μου χρειαστηκε και δεν ειχα.

Νομιζω οτι ειναι ανεξαρτητο απο το ξενοδοχειο αλλα απεναντι.

Ναι για ρακομελα το πηγαινα αλλα δεν βρηκα γιατι τα ειχα δωσει ολα μια φορα μου χρειαστηκε και δεν ειχα.

Νομιζω οτι ειναι ανεξαρτητο απο το ξενοδοχειο αλλα απεναντι.

Τοτε μαλλον το ιδιο λεμε, με μια πολυ μικρη παιδικη χαρα ε?

Θα μου πεις, με τοση αμμο εκει μπροστα τι να την κανουν την παιδικη χαρα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε ναι!

Πλακα πλακα ο δικος μου τελευταια στην παιδικη χαρα τρεχει, παιζει μπαλα, κανει ποδηλατο... τις κουνιες τις σιχαινεται και η τσουληθρα δεν του λεει τιποτα ιδιαιτερο.

Πω πω τσακιζω μια γραβιερα κρητικη... μιαμ μιαμ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Επιτέλους καταλήξατε σε τοποθεσία γιατί όλη μέρα αναρρωτιόμουν θα συντονιστούν? Δε θα συντονιστούν? Άντε καλώς να βρεθείτε κόρες.

Εγώ έχω έναν πονόδοντο τώρα με έχει τρελάνει. Να κοιμηθεί η μικρή να φάω και να πάρω παυσίπονο.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...