Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχει λίγο κοιλίτσα μωρέ...ο Τ. λέει ότι επειδή ξεπετάχτηκε για αυτό πεινάει τώρα πιο πολύ.

Βασικά είναι πολυ σφιχτή, αν δεις τετρακέφαλο όταν σφίγγει πόδι θα πάθεις σοκ. Εχει πολλούς μυς, όπως η μαμά της!:D:DΧαχα

Σήμερα ζυγίστηκα....53 κίλος. Μέσα σε όλα η ίωση τώρα με έκανε να χάσω άλλο 1 κιλό.

Ελα μωρε, θα ψηλωσει, χρειαζονται τροφη τωρα γιατι εχουν απιστευτη ενεργεια, ειναι και σε φουλ αναπτυξη!

(το κοβω γιατι θα μας διαβασουν μπεμπα και γατα και θα μας χεσουν!)

Κι εσυ ομως χρειαζεται να τρως καλα, ε?

Λόγω του Αιγύπτιου φίλου της αδερφής μου!!!:D

α οκ, τωρα καταλαβα!

(μουσουλμανος?)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Oui madam!!!Αλλά στο σκάιπ που έχουμε μιλήσει είναι πολύ καλός και ενδιαφέρεται πολύ για όλους μας. Και τώρα στεναχωρέθηκε πολύ για μενα και της έλεγε της Μαρίας να πάρει τις εξετάσεις μου μαζί της να τις δείξουν σε έναν καλό γιατρό στην Αίγυπτο και τέτοια. Και έχει και μεγάλη αδυναμία στην Νάντια, έχει και ανατολίτικη εμφάνιση η κόρη μου και την έχει ερωτευτεί!

Τρώω καλε τρώω!!!

λοιπον η φιλη η Αρια λεει για ενα καφε μετα το φλοισβο σταση EDEM (απεναντι απο το ξενοδοχειο Ποσειδων) που ειναι δεξια απο την πλευρα της παραλαικης (πηγαινοντας προς σουνιο) που ειναι καριβως διπλα στη θαλασσα με κατι ψευτοκουνιες μαζι ακριβως στο καφε και πανω στην αμμο...δεν χρειαζεται να τρεχεις μακρυα δλδ...μπορουν τα παιδια να παιξουν με τα κουβαδακια τους, εμεις να πιουμε καφεδακι και αμα λαχει λιγο αργοτερα κανα ουζακι..αλλα νομιζω οτι πρεπει 11 το αργοτερο να ειμαστε εκει...τι λετε??????

λοιπον η φιλη η Αρια λεει για ενα καφε μετα το φλοισβο σταση EDEM (απεναντι απο το ξενοδοχειο Ποσειδων) που ειναι δεξια απο την πλευρα της παραλαικης (πηγαινοντας προς σουνιο) που ειναι καριβως διπλα στη θαλασσα με κατι ψευτοκουνιες μαζι ακριβως στο καφε και πανω στην αμμο...δεν χρειαζεται να τρεχεις μακρυα δλδ...μπορουν τα παιδια να παιξουν με τα κουβαδακια τους, εμεις να πιουμε καφεδακι και αμα λαχει λιγο αργοτερα κανα ουζακι..αλλα νομιζω οτι πρεπει 11 το αργοτερο να ειμαστε εκει...τι λετε??????

Τέλειο μου φαίνεται!!!Να πάω να βρω τα κουβαδάκια της στην αποθήκη μόνο....

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Μεσα ειμαι και εγω . Ειρηνη επερνα να σου κανω πλακα μολις γυρισα αλλα δεν ειχες σημα. Πηρα τον Σ νομιζα οτι ησασταν μαζι.

τι πλακα καλε??????? χαχα θα στα φερω το Σαββατο ή την Κυριακη αφου θα σε δω και τις δυο μερες..χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...