Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πωπω μπηκα να πουμε καμια χαζομαρα να ξεκολλησει το μυαλο μου απο τα προβληματα της καθημερηνοτητας και με βλεπω να πεφτω στα ναρκωτικα.................................

παω να παιξω κανα χαζοπαιχνιδο στο φεης...

τα λεμε βραδακι, κουκλες...

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Cultaki αν μια στο εκατομμυριο ειχατε ιωση στο σπιτι προσφατα να μην πας. Μπαινει σε μεγαλο κινδυνο το παιδακι αν παρει εστω και μια απλη ιωση.

Δυστυχως εχω ζησει πολλους μηνες με δυο κοπελες που επασχαν απο λευχαιμια και γνωρισα τον γολογοθα τους μερα με την ημερα. Τα μικροβια οταν κανουν χειμιοθεραπειες μπορουν να τους σκοτωσουν γιατι η αμυνα του οργανσιμου τους εχει πιασει πατο. Η μια κοπελα δεν τα καταφερε ενω νοσηλευομασταν μαζι στο ιδιο δωματιο. Μην σου τυχει αστο.

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγωωω!!!

Μολις εβαλα για υπνο τη Μαρια! Αργησαμε σημερα γιατι ειχαμε και λουσιμο και μετα να στεγνωσουμε τις μπουκλες με τη φυσουνα, να ρουφηξουμε τις μυξουλες με τη μυξορουφηχτρα, να κανουμε μασαζακι με την κρεμουλα μας και μας πηρε η ωρα...

Που λετε, το θεμα με το παιδακι στο αλλο παρεντς δεν το διαβασα... Στεναχωριεμαι πολυ... :(

Επισης οποια μπορει να μου στειλει ενα πμ με τα στοιχεια του παιδοτοπου της λουκομαμυ (πως λεγεται και διευθυνση).. Τι ωρα λετε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημέρα κοριτσάκια ! τι βρομόκαιρος είναι αυτός ??? :roll::roll:

και εγώ θέλω στοιχεία από παιδότοπο και ώρα μάλλον θα έρθουμε....ο σοφέρ.... δεν ήταν αρνητικός στην ιδέα :lol::lol: οπότε υπολογίζετε έναν ακόμα μπαμπά στην παρέα :D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...