Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες! Τι κάνετε? Α εδώ παίζει να βγάλει και ήλιο σήμερα!

Η μικρή μια χαρά χαρούμενη, θέλει να πάει με εσώρουχο στο σχολείο. Να δω πως θα πάει το Π/Σ/Κ και ίσως από Δευτέρα τη στείλω με εσώρουχο. Επιτέλους!

Κόρες η επαρχία είναι πολύ δύσκολη για δουλειές. Σας υπενθυμίζω πως έψαξα παντού και δεν βρήκα τίποτα. Τώρα για τα δικά σας επαγγέλματα δε ξέρω με βεβαιότητα αλλά είναι παντού στριμοκωλέ η κατάσταση. Τώρα αν είσαι αποφασισμένος να κάνεις κάτι εντελώς έξω απ τα νερά σου, μπορεί και να πετύχει.

Ξέρετε πόσους ξέρω που μου λένε "Αν βρω μια καλή δουλειά να βγάζω τα πάγια έξοδα, έρχομαι";

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κορες αν υπαρχει μια καλη ευκαιρια για εξωτερικο με μελλον ναι αλλα γενικα ειναι πολυ δυσκολο να αφηνεις την ζωη σου ολη πισω και οσο μεγαλωνουν τα παιδια μας θα ειναι ολο και πιο δυσκολο μια αλλαγη στο εξωτερικο.

Γατα χθες κοιταγα το βιντεο που σβηνει την τουρτα ο Μαριος και μεσα σε αυτα βλεπω την Α να πηγαινει στον Μαριο και τσακ ανεβαζει το φορεμα της χαχαχαχαχα και χαριεντιζοντουσαν τα ατιμα χαχαχαχα.

Καλημερες!

Ολη νυχτα χαλια ο λαιμος μου, ελπιζω σημερα να στρωσει και να μη χειροτερεψει.

Αν σφιξουν πολυ τα λουρια κι εμεις σκεφτομαστε το εξω, καλα επαρχια με το επαγγελμα που κανουμε πολυ δυσκολο.

Τεσπα, καλα να ειμαστε μονο και ας ειμαστε οπουδηποτε (αφηστε που εγω εχω αλλαξει τοοσες φορες σπιτι, που πλεον σπιτι μου ειναι εκει που μενω με την οικογενεια μου)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!

Ειρήνα και εγώ αν είχα το σπίτι σας δε θα το άφηνα!!!Χαχαχα!Είναι πανέμορφο και είναι λες και είσαι στην επαρχία έτσι και αλλιώς!!!

Φυστικάκι εδώ είμαστε παιδί μου....όλα καλά όλα ανθηρά!Η μικρή σου;

Εμείς πάντως την άνοιξη-καλοκαίρι που πηγαίνουμε στο χωριό ξεφεύγουμε τελείως....τουλάχιστον κάνουμε ένα διάλειμμα από την μονοτονία.

Ραβάκι να τη στείλεις με βρακάκι ρε συ στο σχολείο, στο είχα ξαναπεί και πριν το Πάσχα που κάνατε ακόμα δοκιμές.Εχε της λίγη εμπιστοσύνη και θα σε ανταμείψει η μικρούλα!

Οι υπόλοιπες καλα;

Διαφημίσεις

καλημερα

ειναι χαβρα ιουδαιων ρεεεεεε

σε ενα χωρο περι να μετρησω 3,5χ6

ειμαστε 9 ατομα και κανενα παραθυρο

η μια μιλαει συνεχεια στο τηλεφωνο για σαπορτ και μιλαει δυνατα

μου εχει περονιασει το κεφαλι

και εψαχνα 10 λεπτα για παρκινκ και τελικα πηγα στη παλια εταιρεια και περπατημα μετα αλλα 10 λεπτα

Καλημέρα κορίτσια

Να φύγεις για έξω είναι πραγματικά δύσκολη απόφαση. Όταν την είχαμε κάνει ήμασταν μόνοι μας ,χωρίς παιδιά και δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολα [συναισθηματικά ] ήταν .

Τώρα αναπολώ τις όμορφες στιγμές και τα προνόμια που είχαμε και στεναχωριέμαι που δεν είμαι εκεί

Αν μου πεις να φύγω δε ξέρω τι θα σου πω. Είναι τα παιδιά που με φρενάρουν [ιδιαίτερα ο μεγάλος ] δε ξέρω , η αλλαγή είναι μεγάλη

Και το ποιο σπουδαίο είναι ότι αν φύγω για δεύτερη φορά δεν ξέρω αν θα ξαναγυρίσω

Τέλος θα πω ότι αυτοί που την κάνουν δεν είναι τόσο συναισθηματικά άτομα ή δεν είναι δεμένα τόσο με την οικογένεια τους [νομίζω ε?]

Ουφ τι μου θυμίσατε ….

Σήμερα έχω ρεπό και δε θέλω να κάνω τίποτα

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Marag είμαι πολύ συναισθηματικό άτομο και απίστευτα δεμένη με πρόσωπα αλλά και πράγματα (έχω περιτύλιγμα σοκολάτας αν το διανοείσαι...) αλλά σηκώθηκα και έφυγα και πήγα σε μια πόλη μεταξύ αγνώστων. Ε, δε μου λέει τίποτα να πάω κάπου που δε θα μιλάνε καν ελληνικά ή δε θα έχουν την κουλτούρα μας...

Απ το να μετράω τα λεπτά του ευρώ κάθε μήνα, προτιμώ να ακούω άλλη γλώσσα και να μου λείπει ο φραπές ξέρω γω...

Και εννοείται μιλάω για έξω έχοντας βρει καλή δουλειά που να μου υπερκαλύπτει τα έξοδά μου και το παιδί μου να απολαμβάνει ότι του αξίζει. Δηλαδή εκπαίδευση άριστη, σουπερ παιδικές χαρές, ασφάλεια και εξαιρετική ιατρική περίθαλψη

Αλλιώς χαίρω πολύ, καλά είμαι και εδώ

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ειναι πιστευω θεμα χαρακτηρα και συνθηκων.

Κι εγω ειμαι πολυ συναισθηματικη και δεμενη με προσωπα, μερη, πραγματα και μυρωδιες (!), αλλα θα επαιρνα ευκολα την αποφαση να φυγω αν ηταν για καλο.

Με την οικογενεια μου επισης ειμαι δεμενη, αλλα εχω μια μανα που ποτε δεν μου εχει πει 'γιατι δεν με πηρες τηλεφωνο, ποτε θα ερθεις να σε δω κλπ', αντιθετα παντα η γραμμη της ηταν πηγαινε οπου θελεις αρκει να μπορω να σε παρω τηλεφωνο να μαθαινω οτι εισαι καλα. Αυτο, σε συνδυασμο ισως και με το οτι οι γονεις μου ειναι ακομα πολυ νεοι, θα διευκολυνε μια αποφαση μου να φυγω.

Βεβαια, η αληθεια ειναι οτι οταν ημουν θεσσαλονικη για 2 χρονια, μου ελειπαν πολυ οι δικοι μου..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ραβ νομίζω ότι είναι τελείως διαφορετικό να φύγεις για επαρχεία από το να πας έξω

Πώς να το πω αν θες να πας στους δικούς σου , σε λίγες ώρες είσαι εκεί

Αν είσαι έξω δε παίρνεις το αεροπλάνο για ψήλου πήδημα

Το πιο βάρβαρο είναι όταν έρχονται οι γιορτές , μεγάλη πίκρα λέμε

Για επαρχία πάντως θα έφευγα σίγουρα

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...