Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μπραβο Μελινακι που ολα πηγαν καλα!!!! Εμεις το αντιθετο απο την δευτερη μερα βουλωσε και αρχισε το μοιρολοι δεν μπορω να κανω κακα και βουρ κλαμμα νευρα γκρινια μολις ηρθαμε Αθηνα εκανε 10 φορες απο χθες καταληγω οτι ειναι εντελως ψυχολογικο το θεμα μας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σιγουρα ψυχολογικο ειναι και ευτυχως που πηραμε μαζι το γιογιο, διαφορετικα αν επρεπε να πηγαινει τουαλετα νομιζω θα τα κραταγε.

Γενικα, απο τοτε που σταθεροποιηθηκε με το γιογιο αλλαξε η κατασταση, να χτυπησω ξυλο.

Κι εσεις κοντα ειστε πιστευω, θα δεις οτι μετα θα στρωσει πολυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα και Χρονια πολλα και παλι!!!

ΜΑρη χανια με ειπες Κοτα????? θα κατεβασω φωτος του χρονου ρεεεεεε

εχτες εσπασα τα νευρα πολλων χαχχαχχα, γυρισα με 80-90 συνεχεια για να περασει η ωρα χεχχεεχχε, αυτα ξερα πισω 1,5 ωρα νανι, φυγαμε τελευταιοι 3,5 το μεσημερι !!!!!

ρε Μαρκο αληθεια ειπε ετσι για τον Μαριο???? την πουτ.πουτ μουυυυυυυυ χαχχαχαχα

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες και από εδώ :)

Εμείς κλασσικά πήγαμε Ερέτρεια όπου εκεί είχαμε ένα θεματάκι με κακά και τσίσα. Τα κράταγε τόσο πολύ γιατί δεν γούσταρε το μπάνιο στο σπίτι που τελικά τα κακά της έφυγαν σε ένα χοροπηδητό. Αυτό αντίστοιχα έφερε και γκρίνια. Επιπλέον δεν γούσταρε να κοιμηθούμε εκεί... ήθελε να γυρισουμε σπίτι μας. Αποτέλεσμα ήταν Κυριακή του Πάσχα να σηκωθεί από τις.... 6.30 παρότι είχε κοιμηθεί στις 12:30!!! Πήγαμε Ανάσταση κανονικά... γατζώθηκε πάνω μας όταν ήρθε ο πολύς ο κόσμος αλλά επειδή από Μεγάλη Παρασκευή λέγαμε για τα μπαμ μπουμ και ότι δεν τα φοβόμαστε δεν έβγαλε άχνα.... Κολλημένη μεν ατρόμητη (φαινομενικά) δε ξαναμίλησε όταν φεύγαμε από την εκκλησία όπου και την έπιασε λογοδιάρροια και ήταν πολύ ευτυχισμένη που 'ζεν φοβήσηκα μαμά' :lol:

Το δράμα το ζήσαμε την Κυριακή το απόγευμα που δεν μπόρεσε να δει τη φίλη της την Αναστασία που τόσο το περίμενε! Δευτέρα πήγαμε να βρούμε τους έφηβους στην Κορινθία και ήταν η πρώτη φορά που μας προβλημάτισε σε ταξίδι... στο πήγαινε... γιατί στο γύρνα λιποθύμησε στο καρεκλάκι της και ξαναξύπνησε όταν φτάσαμε :lol: ευτυχώς γιατί την φάγαμε την κινησούλα μας!

Χθες την βγάλαμε Αττικό Πάρκο και Εκπτωτικό χωριό με πολύ γκρίνια και καυγάδες!!! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΓΕ ΣΧΟΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟ!

Εγώ σπίτι καθώς ο άχρηστος δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει και με έχει στις αοριστολογίες αλλά δεν σκάω κιολας γιατί αφενός με πρήζουν με τα τηλέφωνα αφετέρου κάνω και κάποιες δουλειές που δεν είχα προλάβει να κάνω στο μεσοδιάστημα μέχρι που βρήκα αυτή την 'καταπληκτική' δουλειά (μη #έσω!)

Με τα τσίσα και τα κακά δεν έχουμε πια θέμα και πάμε ιδιαιτέρως καλά αφού ξυπνάει και το βράδυ για τσίσα!!! Οπότε μας βλέπω σύντομα να βγάζουμε και τη βραδινή!

Ειρηνάκι (εριαντόν) να ακολουθήσεις τους ρυθμούς του και το ένστικτό σου. Με τα κακά όσο κι αν φαίνεται περίεργο δυσκολεύονται περισσότερο (το γιατί από ψυχολογικης άποψης νομίζω μπορεί να στο αναλύσει πλήρως η Dems). Με το καλό να απαλλαγείτε κι εσείς και όλες όσες έχουν απομείνει από τις πάνες. Μιλάμε σου λύνει τα χέρια και μειώνει κατά πολύ το άγχος και το κουβάλημα. Βέβαια εμείς κουβαλάμε το γιογιό μαζί μας αν δεν έχει κάνει κακά και χθες στο Εκπτωτικό χωριό τα κάναμε στην παιδική χαρά στο γιογιό :lol:

Το ότι βρέχει σήμερα δεν με χαλάει καθόλου! Είναι μια καλή δικαιολογία να παλουκώσω τον κώλο μου σπίτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Ραβ μου είδα τις φωτό από τις ετοιμασίες για τα γενέθλια.... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ! Μπράβο κουκλα και του χρόνου :D

Διαφημίσεις

Ρηνιω και του χρονου! :)

Εισαι αδειουχα?

Γατα το γυναικακι σου ξερει να εκτιμαει τα ωραια πραγματα ε??

Αερικο το να κουβαλας το γιογιο μαζι ειναι μεγαλη λυση τελικα. Εγω σημερα στη δουλεια που το ξεχασα, μου εχει βγαλει την ψυχη, παμε στην τουαλετα καθε δεκα λεπτα και βγαζουμε απο ενα στραγαλι!

Λοιπον στις διακοπες κι εμενα ο δικος μου ηθελε να γυρισουμε σπιτι. Τον επιανε καθε βραδυ αυτο. Ενω ολη μερα δεν ελεγε τιποτα, το βραδυ την ωρα που πηγαιναμε για υπνο αναζητουσε το σπιτι του. Και ενω γενικα περασε πολυ καλα, οταν γυρισαμε σπιτι χοροπηδαγε απο τη χαρα του!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι ειμαι αδειουχα! αλλα φοβαμαι που το λεω γιατι βλεπω να με παιρνουν κανα τηλεφωνο και να γυρναω ξαφνικα πισω!!

εμενα ρε κορες δεν ηθελε να γυρισουμε με τιποτα..μεχρι την ωρα που μπηκαμε στο σπιτι εκλαιγε και ελεγε θελω ξενοδοχειοοοοοοοοοοοοοοοοο...απορω πού εμοιασε..χαχα

χαχα ατιμα γονιδια! :)

ενω εγω, οπως και ο αντρας μου, παρ'ολο που ψοφαμε για ταξιδια και εκδρομες, παντα χαιρομαστε οταν γυριζουμε σπιτι και απ'οτι βλεπω, μια απο τα ιδια και ο μικρος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι καλα και μενα ο β ηθελε να μεινουμε για παντα

η αλλη ελεγε οτι 5 μερες ειναι πολυ λιγες και κατσαμε παραπανω στη Κρητη (χμμμμ καλα παμε στα μεγεθη και στα μαθηματικα χαχααχα)

και εγω να εξηγω, δουλεια αφεντικο λεφτα και μασα!

Καλημέρα!

Εμας όταν μπήκε μέσα στο σπίτι μας λέει:πάμε τώρα μια βολτούλα μαμά;:D

Τοξότης παιδί μου....όλο ταξίδια και αισιοδοξία!

Μαραγκάκι έτσι και αλλιώς έκλεισα να κάνω μια σημαντική εξέταση αύριο στις 4 και δε με βλέπω να πηγαίνω στη κηδεία. Θα μου έκανε καλό μη το λες, γιατί θα ξέσπαγα. Επίσης μπορεί να μη κάνει να στεναχωριέμαι αλλά όλα είναι μες τη ζωή...και δυσκολίες θα περάσουμε, και θανάτους δυστυχώς άρα δε γίνεται να μη στεναχωριέμαι.

Οι φίλες μου που ξέραν την εξάρτησή μου με πήραν τηλέφωνο για να δουν πως είμαι,καταλαβαίνετε για τι αρρώστια έχω μαζί του. Χτες έκλαψα πολύ, ξέσπασα, ήπια τα κρασάκι μου και έκανα το τελευταίο μου τσιγάρο μαζί του όπως είχα κάνει και το πρώτο μου και τον αποχαιρέτησα....απλά το τραγικό για μένα είναι ότι συνέβει τώρα που πρέπει να είμαι καλά...είναι πολύ ειρωνικό...και ναι, κανείς δε έχει καταλάβει ακόμα την ''σχέση'' μου μαζί του, ούτε αυτοί που με ξέρουν χρόνια.

Επίσης ναι δε θέλεις να με δεις ραβάκι πως είμαι όταν πεθαίνει πιο κοντινός μου άνθρωπος....δε μου μιλάει άνθρωπος για μέρες, αυτό εξηγεί και αυτό που με βρήκε αν θες. Μόνη μου είμαι καταθλιπτική και με παρέα μια χαρά!

Κατά τα άλλα είμαστε καλά, το έχω πάρει αρκετά καλά το θέμα μου και είμαι αισιόδοξη, θα κάνω όλες τις εξετάσεις μου και θα συνεχίσω τη ζωή μου κανονικά!:D

Μπράβο βρε Μελινάκι για τη Κρήτη και το γιογιό και το υπέροχο παιδάκι που έχεις! Μήπως η παρέα του έκανε καλό και ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείτε για ένα δεύτερο:confused: Λέω εγώ τώρα ε;;;;;

Διαφημίσεις

Γατα πραγματικα το ειπε η Α και εγω εμεινα καγκελο ηταν απο τις λιγες στιγμες που ηρθε και παλουκωθηκε στην καρεκλα ο Μαριος αφου ειχαν φαει ολοι στην λιμνη της Βουλιαγμενης και παει η δικη σου και καθεται ακριβως απεναντι και τον κοιταγε σκεφτικη και λεω τι θα πει και ξαφνικα την ακουω να το λεει και να τον κοιτα καταματα. Ο δικος μου κολλησε και της χαμογελουσε χαχαχαχα.

Μαριτακι εγω δε καταλαβαινω και εγω στενοχωρηθηκα πολυ εφυγε ενας πολυ ωραιος ανθρωπος καλα για την φωνη του δεν το κουβεντιαζω δεν υπαρχει αλλη τετοια φωνη ουτε θα υπαρξει.

Τα κάνατε τελικά τα γενέθλια του Μάριου;

Ο καιρός μας τα χάλασε πάλι ε;;;

Κάθεται στη δουλειά Μελίνα ο μικρός;Μπράβο ρε συ!Εμένα θα με είχε ζαλίσει....τι είναι αυτό;τι κάνει αυτό; πάμε εκεί...δώσε μου αυτό....χαχαχα

Λογω βροχης δυστυχως ουτε στην θαλασσα μπορεσαμε να τα κανουμε ουτε στους εξωτερικους χωρους του ξενοδοχειου που ηταν ωραια για παιδια τελικα αναγκαστηκαμε να τα κανουμε στην καφετερια του ξενοδοχειου

Εντάξει μωρέ, αρκεί που περάσατε ωραία το Πάσχα με τη παρεούλα σας!!!Είμαι σίγουρη ότι θα τα χάρηκε τα γενέθλια του ο Μαριούλης αφού ήταν με τους φίλους του!

Καλα Μαριτακι το υπεροχο παιδακι που λες δεν υπαρχει, απλα σε συγκριση με παλιοτερα μας φανηκε μεγαλη διαφορα.

Η παρεα του αρεσει πολυ, δεν το συζητω, αλλα τον ξεσηκωνει και απιστευτα, τον πιανει μια υπερενταση ανευ προγουμενου.

Εδω στη δουλεια μεχρι τωρα καλα τη βγαλαμε. Αφου επιτελους καταφερε να κανει κακα σε τρεις δοσεις, μετα ζωγραφισε, πηγε επισκεψη σε διαφορα γραφεια, φαγαμε..

Τωρα ομως αρχισε η τρελλη γκρινια και το ποτε θα φυγουμε μαμα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...