Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα πάτε οικογενειακώς ή μόνο ο γυναίκες; Καλό είναι και αυτό!Αν έχει και παρεούλα η Μαρία εκεί ακόμα καλύτερα και για τις 2 σας!

Χρειάζεται να κοιτάμε καμιά φορά και τον ευατό μας! Αργησα να το καταλάβω και το κυριότερο να το κάνω αλλά που θα μου πάει, θα το καταφέρω να το κάνω πιο συχνά;)

Στο χωριό θα πάμε Μαριτάκι. Το Πάσχα είναι συνώνυμο του χωριού. Θα ανέβει και όλη μου η οικογένεια φέτος πρώτη φορά μετά τον γάμο μου το 2008 οπότε είμαι πολύ χαρούμενη!

Μη μιλάτε για ύψη... 1,55 εδώ

χοχοχοχο

Έβαλα πλυντήρια, συμμάζεψα, φεύγω για σουπερ μάρκετ να ψωνίσω τα απαραίτητα για τις πασχαλινές λιχουδιές!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μπράβο Μαριτάκι,

και πολύ καλά έκανες !!!! Λίγη ξεκούραση/χαλάρωση/ηρεμία δεν βλάπτει !!!!

Και αυτό ισχύει για όλες μας κυρίες μου ε;;;;;:D

Δε κατάλαβα...γιατί εκλαιγε ο Ν. σήμερα;Δεν ήθελε να πάει σχολείο;

Διαφημίσεις

καλημερες.....

ΕΙΡΗΝΗ ποτε ειπαμε φτιαχνουμε βαλιτσα??????

τιποτα εννοειται δεν εχω κανει

θα εχω και μια φιλη στον Ασσο

Χριστινα...ελπιζω να σου τα εσκασε τα δεδουλεμενα πρωτα ο πα@π@ρ@ς

Οπότε όλες θα φύγουμε φέτος ε;;;Τι ωραία!:D

Μπεμπάκι εσείς;

Και όταν γυρισουμε κανονίζουμε συνάντηση τα εδώ κορίτσια όκ;;)

29 Απριλίου δεν έχουμε πει να βρεθούμε που θα έρθει και η Μπέμπα ????:confused:

Και αυτό ισχύει για όλες μας κυρίες μου ε;;;;;:D

Δε κατάλαβα...γιατί εκλαιγε ο Ν. σήμερα;Δεν ήθελε να πάει σχολείο;

Ο Ν, το καλό μου, κλαψουρίζει κάθε μέρα σχεδόν που δεν θέλει να πάει σχολείο.... αν δεν ο Ν, αρχίζει η Σ από δίπλα (πάνε πακέτο τα παιδιά μου, τέλος!)

απλά, σήμερα, είπε να πατήσει το γοερό του κλάμα μπας και... αλλά πώς ?

Τί τον πήρα με το μαλακό, του έλεγα ότι ΠΡΕΠΕΙ να πάει σταθμό όπως εμείς πρέπει να πηγαίνουμε στην δουλειά για να έχουμε χρήματα, ότι το πρωί που ξυπνάμε λέμε ευχαριστώ που είμαστε καλά γιατί υπάρχουν κι άλλα παιδάκια που είναι άρρωστα μπλα μπλα μπλα.... στην θεωρία το καταλάβαινε...

στην πράξη, κόλλησε ! ελπίζω το κλάμα του να κράτησε μέχρι την 1η στροφή του δρόμου ...........:cool: Μικρό το κακό, ας είναι αυτό όλο μου το πρόβλημα !

Λαβ και εμεις ετσι δαγκωνομαι μην αρχισει το ενα πρωινη γκρινια γιατι θα σιγονταρει το αλλο και 8.05 πρεπει να ειμαστε ετοιμοι στη πορτα

αμα τα δω σκουρα μπηγω μια φωνη και ο σωζων εαυτο σωθητω χαχχααχα

Τώρα εγώ να πω ότι σας ζηλεύω που έχετε δύο παιδάκια;;;:roll:Πάρα πολύ!!!:D

Ναι για τότε λέω και εγώ μεταξάκι, 29/4!Ελπίζω να μη μας τα αλλάξει η χανιώτισσα...

εδώ μας είπαν οι νονοί να πάμε σαβ/κο πριν τη πρωτομαγιά στην Ερέτρια και εγώ τους λεω δε μπορώ με τίποτα!Με κοιτάει ο Τ.: γιατι τι έχουμε τότε;μου λέει....έρχεται μια φίλη μου από τη Κρήτη και πρέπει οπωσδήποτε να την δούμε!!Δε κατάλαβε τίποτα φυσικά!χαχαχα

Λαβ και εμεις ετσι δαγκωνομαι μην αρχισει το ενα πρωινη γκρινια γιατι θα σιγονταρει το αλλο και 8.05 πρεπει να ειμαστε ετοιμοι στη πορτα

αμα τα δω σκουρα μπηγω μια φωνη και ο σωζων εαυτο σωθητω χαχχααχα

Κι εμείς στις 7.15 όμως με την τσίμπλα στο μάτι γκρίνια και κλάμα :confused:

Τώρα εγώ να πω ότι σας ζηλεύω που έχετε δύο παιδάκια;;;:roll:Πάρα πολύ!!!:D

Άντε με το καλό ξεκίνα κι εσύ, τί κάθεσαι ?????:cool:

Ναι για τότε λέω και εγώ μεταξάκι, 29/4!Ελπίζω να μη μας τα αλλάξει η χανιώτισσα...

εδώ μας είπαν οι νονοί να πάμε σαβ/κο πριν τη πρωτομαγιά στην Ερέτρια και εγώ τους λεω δε μπορώ με τίποτα!Με κοιτάει ο Τ.: γιατι τι έχουμε τότε;μου λέει....έρχεται μια φίλη μου από τη Κρήτη και πρέπει οπωσδήποτε να την δούμε!!Δε κατάλαβε τίποτα φυσικά!χαχαχα

χαχαχαχαχαχα καλόοοο !

Ούτε εγώ του το έχω ξεφουρνίσει του δικού μου (ακόμη) "Ξέρεις αγαπούλα, πάρε τα παιδιά σε παρακαλώ επ ' ώμου κι ο Θεός βοηθός !" :mrgreen: Όχι μωρέ ο αγαπούλης δεν θα μουρμουρίσει, είμαι σίγουρη !

Άσχετο: Φαίη,

Ποιό βιβλίο έλεγες ότι διάβασες πρόσφατα και σου άρεσε ????? :roll: δεν θυμάμαι η γυνή ....

Διαφημίσεις

Όχι δεν μου τα έδωσε όλα. Μου χρωστάει ακόμα για τα οποία μου είπε τέλος του μήνα... το καλύτερο είναι ότι σήμερα το πρωί με έπαιρναν για εκκρεμότητες που έλυνα από το σπίτι. Ακόμα δεν έχω φύγει τώρα θα φύγω για ψώνια...

Όσο για το μπόι... εγώ και η ραβ παίζουμε σε δική μας κατηγορία :lol: Είμαστε petite και precious για να σκάτε οι ξερακιανές :P

Μεταξάκι με αυτό που με βρήκε τώρα δεν είναι η ώρα για παιδί...και ευτυχώς που δεν έμεινα έγκυος αυτό το χειμώνα που δε ξέραμε τι είχα...πρέπει να προσέξω λίγο το ανοσοποιητικό μου.

Ο γιατρός μου είπε ότι ασθενείς σαν εσένα (στην αρχή δηλαδή το προβλήματος) μέχρι και παιδί μπορούν να κάνουν....έτσι πως το θέτει δε φαίνεται και το πιο απλό πράγμα στο κόσμο ε;;:confused:

Και εγώ πρέπει να το ξαναπω στον δικό μου γιατί ειχε πιει και τα τσίπουρά του ήταν και 3 η ώρα τη νύχτα και σιγά μη το θυμάται!!!

Θα είναι γυναικοσυνάντηση δηλαδή ε;;;Και ουζοκατάσταση έτσι;σας το λέω από τώρα!

Όσο για το μπόι... εγώ και η ραβ παίζουμε σε δική μας κατηγορία :lol: Είμαστε petite και precious για να σκάτε οι ξερακιανές :P

ναι ! Ενώ εμένα ξε-λαιμιάζεσαι για να γυρίσεις να με κοιτάξεις κατάματα darling !!!! :mrgreen:

Α μεταξάκι δεν ξέρω να σου πω γιατί και τις δυο φορές που σε είδα είμασταν και οι δύο με τις τακουνάρες :lol: :lol:

Μεταξάκι με αυτό που με βρήκε τώρα δεν είναι η ώρα για παιδί...και ευτυχώς που δεν έμεινα έγκυος αυτό το χειμώνα που δε ξέραμε τι είχα...πρέπει να προσέξω λίγο το ανοσοποιητικό μου.

Ο γιατρός μου είπε ότι ασθενείς σαν εσένα (στην αρχή δηλαδή το προβλήματος) μέχρι και παιδί μπορούν να κάνουν....έτσι πως το θέτει δε φαίνεται και το πιο απλό πράγμα στο κόσμο ε;;:confused:

Και εγώ πρέπει να το ξαναπω στον δικό μου γιατί ειχε πιει και τα τσίπουρά του ήταν και 3 η ώρα τη νύχτα και σιγά μη το θυμάται!!!

Θα είναι γυναικοσυνάντηση δηλαδή ε;;;Και ουζοκατάσταση έτσι;σας το λέω από τώρα!

Όλα θα φτιάξουν Μαριτάκι και το ανοσοποιητικό σου και με την κατάλληλη πρόληψη-θεραπεία (γιατί είσαι σε αρχικό στάδιο) θα μπορέσεις αργότερα και 2ο και 3ο να κάμεις ! :D

..........περιμένεις να το θυμάται από τώρα για τότε ? καλέ, εγώ το πρωί του τα λέω, παίρνω και τηλ να του τα θυμίσω και πάλι ... ξεχνάει... :confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...