Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνάκι αν σου πω ότι δεν έβγαλα :oops:, τι θα μου πεις? Ξέρω ξέρω είμαι μ%^&%ς

Έβγαλε όμως η νύφη μου με το κινητό και θα τις πω να μου τη στείλει και θα σας τη στείλω !!!

Του έχω κόψει και τα μαλλιά , σε στιλ μοικανα , έχει πολύ γέλιο

Όταν πήγα να του τα κόψω μου λέει ο Κ ,κοψτου τα καπελάκι , και του απαντώ

-συγνώμη , είναι παιδί αυτό για καπελάκι ? όχι πες μου …Θέλει κάτι πιο εξτριμ ,χα χα

Α ρε Ρηνιώ τυχερουλα ,καλά να περάσεις !!!

Λοιπόν φεύγω και εγώ , φιλιά σε όλες !!!

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά καθυστερημένα στον Μαραγκάγγελο :D Να τον καμαρώνεις πάντα μαραγκάκι μας :)

Έπεσα στη συζήτηση για τα φαγητά και αναθάρρησα και φυσικά εννοείται ότι η Φαίη είναι η καλύτερη κινητή κουζίνα έβερ :lol:

Εμείς για όσες έχετε φβ ξέρετε ότι βγάζουμε πάνα με επιτυχία προς το παρόν αν και σήμερα το πρωί δεν μου έκανε κακά και έχω ένα άγχος :lol: Πάντως ξυπνάει και τη νύχτα και πηγαίνει τουαλέτα με το μπαμπά οπότε μας βλέπω σύντομα να προχωράμε και στην βραδινή :D

Για το Πάσχα εμείς θα πάμε το ΣΚ στην Ερέτρεια και τις άλλες μέρες Αθήνα γιατί στην κατάσταση* που είμαι δεν θα αντέξω πολύ με τα πεθερικά.

* Και ναι έγινε το αναμενόμενο: Με σταμάτησε 'προσωρινά' (μέχρι Τρίτη που θα μιλήσουμε τηλεφωνικά αλλά εγώ το βλέπω για μόνιμα) γιατί είχα το θράσος να του ζητήσω τα λεφτά που μου χρωστάει! Οπότε από σήμερα κάθομαι και ψάχνω πάλι για δουλειά. Δεν έχω καταλήξει αν πρέπει να χαρώ ή να στεναχωρηθώ οπότε το αντιμετωπίζω μουδιασμένα. Να χαρώ που δεν θα δουλεύω σαν τον σκλάβο ή να στεναχωρηθώ που δεν θα βρίσκω δουλειά; :lol:

Σήμερα θα πάω να αγοράσω βρακιά για τη μικρή και τα δώρα των γιαγιάδων.

Θα μπω και αργότερα γιατί επιτέλους ΜΠΟΡΩ αν και οι περισσότερες τώρα θα φύγετε :lol:

καλημερα! τελευταια μερα στη δουλεια σημερα! θα ξαναερθω την δευτερα του θωμα!

Τί λες τώρα ????? Πήρες 4 μέρες άδεια ???? Μπραβο Καλτ, να ξεκουραστείς !!!!! Πότε εκδράμετε ?

Κι εμείς σήμερα ζήσαμε τα πρωϊνά μας δράματα -και πολύ αμφιβάλλω ότι ο Ν ΔΕΝ έκανε κανέναν ξεγυρισμένο εμετό από το κλάμα στο σχολικό.... αλλά δεν τολμάω να πάρω και τηλ....-, αύριο στον παππού και την Τρίτη έχω άδεια εγώ... από Τετάρτη πάλι... :roll: στο πρόγραμμα...

Λέμε να φύγουμε πρώτα ο Θεός Μ. Σάββατο για κάτω... άντε μήπως και κάνει καλές μέρες τουλάχιστον να τρέξουν και να παίξουν λίγο τα ζουζούνια μας !

Μαραγκάκι,

Φαντάζομαι τον Α σου μοϊκάνι... θα έχει πολύ γέλιο - είναι "τυπάς" !

Τα 55 σου κιλά δεν τα σχολιάζω. Ας μην πιάνουμε πονεμένες συζητήσεις μέρες που είναι... μια χαρά καρα-κουκλάρα θα είσαι ! Μπράβο σου !

Αερικό,

Ας σου δώσει ότι σου χρωστάει και δουλίτσα θα βρεις - είμαι σίγουρη ! Χειρότερο είναι να κουράζεσαι και να μην ανταμείβεσαι.... και ψυχολογικά και πρακτικά ! Αλήτες !

Διαφημίσεις

Ρε συ αερικό απ την αρχή σου βρώμαγε αυτή η δουλειά... Μη του χαρίσεις δεδουλευμένα επουδενί...

Πάντως και εγώ έχω κλείσει μήνα στη δουλειά και ακόμα δεν έχω πληρωθεί...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Kαλημερα σε ολες, κουκλι θα ειναι ο Αγγελος μοικανας Μαραγκακι!!!!!!!!!!!!!! Θα καψει καρδιες!!!!

Εμεις μονο ετοιμοι δεν ειμαστε εχουμε 100 εκκρεμοτητες ο Κ ειναι καλυτερα αλλα πιεζεται πολυ στην δουλεια γιατι οι συνδικαλιστες παροτι ο ιδιοκτητης του σταθμου δεν εχει κανει μειωσεις και απολυσεις κανουν απεργιες και τα εχει παρει στο κρανιο και απειλει Θεους και δαιμονες και ετσι οπως πραττουν θα το φανε το κεφαλι τους και ο Κ στη μεση των πυρων. Προστατευε παντα το προσωπικο του αλλα δεν θα μπορει να το κανει για πολυ καιρο πια αφου δεν υπαρχει συνεργασια.

5 μερες μεταξακι μαζι με την αυριανη! χαχαχααχ

την παρασκευη θα φυγουμε και την τριτη θα γυρισουμε..θα πατε πουθενα εσεις????

Εμείς προς Ξυλόκαστρο μεριά ! Το σπίτι μας απέχει 10 χλμ πάνω προς το βουνό, έχει άπλα ου ου ου να φάνε κι οι κότες.... και κάτω πάντως υπάρχουν πολλά μέρη-αλάνες που τα αφήνεις και χαίρονται !

:rolleyes: Κοινώς, τρεχάτε καλά μου ποδαράκια ....

Ρε συ αερικό απ την αρχή σου βρώμαγε αυτή η δουλειά... Μη του χαρίσεις δεδουλευμένα επουδενί...

Πάντως και εγώ έχω κλείσει μήνα στη δουλειά και ακόμα δεν έχω πληρωθεί...

Τί ωραία...να χαίρεσαι που βρήκες δουλειά και μετά να σιχτιρίζεις που δεν σε πληρώνουν... :twisted:

Διαφημίσεις

Καλημερα κορες!

Απο το πρωι φτιαχνω βαλιτσες με το δαιμοναρι μεσα στα ποδια μου να κανει ποδηλατο :)

Μολις ετοιμασω τα βασικα τον βουταω και παμε μολ για τα παπουτσακια μας!

Μιλησαμε με ακτοπλοικη και μας ειπαν οτι αυτο που ξερουν μεχρι στιγμης ειναι πως θα ταξιδεψουμε, το πιθανοτερο με μια μικρη καθυστερηση... ειδωμεν..

Αερικο εγω θα πω καθε εμποδιο για καλο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ελα βρε μεταξακι εμεις θα ειμαστε στο κοκκωνι να συναντηθουμε!
Ναι να κανονισουμε καφεδακι Μεταξακι.

Πω πω δεν το είχα πάρει γραμμή ότι θα είμαστε τόσο κοντά !

Χάρηκα τώρα ! Βεβαίως και θα τον πιούμε τον ρημάδι τον καφέ !!!:D

Μαρκοπουλάκι έχεις μνμ

Καλημερα κορες!

Απο το πρωι φτιαχνω βαλιτσες με το δαιμοναρι μεσα στα ποδια μου να κανει ποδηλατο :)

Μολις ετοιμασω τα βασικα τον βουταω και παμε μολ για τα παπουτσακια μας!

Μιλησαμε με ακτοπλοικη και μας ειπαν οτι αυτο που ξερουν μεχρι στιγμης ειναι πως θα ταξιδεψουμε, το πιθανοτερο με μια μικρη καθυστερηση... ειδωμεν..

Αερικο εγω θα πω καθε εμποδιο για καλο!

χα χα σε φαντάζομαι να κλείνεις ρούχα και τον Κ να κάνει ποδήλατο...

έλα, θα πας και στο mall μια χαρά σε βρίσκω !

Καλά ψώνια, με το καλό να φύγετε χωρίς περαιτέρω ταλαιπωρία

Καλή Ανάσταση να έχουμε, όλα καλά !

Καλημέρα!!

Να πω ότι λυπάμαι για την κατάσταση αερικάκι αλλά ότι χαίρομαι που σε διαβάζουμε ξανά!:D

Το να δουλεύεις και να μη πληρώνεσαι νομίζω πως είναι ό,τι χειρότερο, οπότε μη μασάς και θα πάνε όλα καλά!

Εγώ σας είπα;Είμαι μόνη μου!

Τη βούτηξα χτες το μεσημέρι και πήγαμε στα Πετράλωνα. Ήπια ένα καφε στα γρήγορα στους γονείς μου, της έδωσα φιλάκι και εξαφανίστηκα 5 η ώρα!Πήγα Ερμού, άλλαξα τα παπούτσια της, έκανα κάτι ψώνια για μένα, ήπια ένα καφέ με την αδερφή μου και μία φίλη της και γύρισα Μάνδρα 9 η ώρα χωρίς το δεσποινάριο φυσικά!!!:D

Μαγειρέψαμε παρέα με τον αντρούλη μου, φάγαμε μες την ησυχία και είδαμε τηλεόραση μέχρι τις 12. Και μετά επιτέλους κοιμήθηκααααα!!!:lol:

Ουφ!Σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα!

Μπράβο που θα φύγετε όλες! Ραβάκι εσείς που θα πάτε καλέ;

Γουάου και για την άδεια Ειρηνάκι!

Μπέμπα εσύ δε ρώτησες για το ύψος μου; Είμαι 1,63...πρώτο μπόι!!:lol:

Μαργκάκι θέλουμε φωτό όντως!!!Εμείς θα είμαστε σχετικά κοντά το Πάσχα.

Μελίνα ελπίζω να μη ταλαιπωρηθείτε και να το καταδιασκεδάσετε βρε κορίτσι!!!

Ααα! Αερικάκι μπράβο και για τη πάνα βρε...ένα ένα μου έρχονται!

Φαιάκι θα φύγετε τελικά με το Μαράκι;

Εγω κατι ηθελα να σχολιασω αλλα πειραζει που δεν θυμαμαι; :roll:

Μαριτακι αν εννοεις αν θα φυγουμε για το χωριο, οχι.. Το ταξιδι αναβληθηκε για Μαϊο..

Αλλα τωρα θα φυγουμε Μ. Παρασκευη απογευματακι και θα παμε να μεινουμε Λαγονησι (θα μας φιλοξενησει η DEMS αν την ξερετε απο αλλο τοπικ)..

Πολυ χαρηκα που ξελαμπικαρες κοριτσι! Μη σου πω ζηλεψα κιολας!! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...