Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα την παρω τηλ το απογευμα τη λουκ..

τσιμπημα οχι δεν ειναι.. ειναι πολυς καιρος τωρα, πανω απο 6μηνο ισως και παραπανω..

ουτε λιπωμα... ειναι η θηλη ακριβως.... επανω

Parents are the last people on earth who ought to have children

Κι εγω συμφωνω να ξανα-ερωτηθει ο doctor! Πολλες φορες γινεται αυτο απο ορμονες (οχι πως εχουν κατι οι ορμονες της Μαριας), οποτε και ξεθυμαινουν μονα τους τετοια "φουσκωματακια".

Αλλα εσυ ξαναπες το στο γιατρο να ηρεμησεις!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

κι εγω για ορμονες ειχα διαβασει στο παρεντς οτι ειναι.... ο γιατρος μου ειχε πει πριν κανα τριμηνο, 'ξεχαστε το, απλα μην το πειραζει και το μολυνει'

η μικρη το ψιλοτραβαει... οχι συχνα λογω ρουχων...

αλλα πρεπει αν το ψαξω.. σαν κυστη ειναι

Φαιη φιλη του φυστικιου δεν εισαι τι περιμενω?????χα!!χα!!!

Φυστικι να το ξαναδει ο γιατρος οταν πατε και εγω τρελαινομαι με ιδεες που μου μπαινουν κατα καιρους για τον Μαριο. Τωρα θελω να δουμε τον γιατρο παλι συντομα γιατι πιανω καιρο τωρα δυο γρομπαλακια πισω απο το κεφαλι στους λεμφαδενες σαν κερασακια. Του το ειχα ξαναπει του γιατρου και μου ειπε οτι ειναι απο καποια ψιλοιωσουλα που περασε, αλλα δεν περασε ιωση ο Μαριος εκεινο το διαστημα. Και τωρα σαν να μου φαινεται οτι μεγαλωσανε τα καρουμπαλακια.

Βεβαια οταν ημουν μικρη θυμαμαι οτι και εγω ειχα μονιμα δυο τετοια ακριβως στο τελιωμα του κεφαλιου πριν τον αυχενα οποτε μπορει να μην ειναι και τιποτα.

Καλα απο ιδεες που μου μπαινουν κατα καιρους αφηστε το... Σας περναω και σας αφηνω χιλιομετρα πισω... :(

Παντως μαρκοπουλινα κι εγω ειχα βγαλει δυο κερασακια, ενα κατω απο το καθε αυτι μου αλλα εμενα βγηκαν απο ασχετο λογο οταν ημουν 16. Για να τη σπασω στη μανα μου ειχα κανει 4 τρυπες στο ενα αυτι και 3 στο αλλο την ιδια μερα ΟΛΕΣ μαζι... Παλι καλα που εβγαλα κερασακια και οχι καρπουζακια να λες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ρε σεις και εγω τα εχω αυτα τα καρουμπαλακια που λετε..

ρε βληματα.. μπας και τα εχει ολος ο κοσμος?? χαααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Μικρη τα ειχα τα καρουμπαλα τωρα δεν τα εχω. Πολυ μωρο ο Μαριος δεν τα ειχε τους τελευταιους μηνες εμφανιστηκαν. Μηπως επειδη δεν τρωει πολυ και ειναι αδυνατος??? Αδενες απο την αδυναμια??? Δεν ειναι και παιδι της Μπιαφρας ομως που ελεγε και η γιαγια μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...