Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

4 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημερα και Χρονια Πολλα στον ομορφαντρα σου Μαραγκ!!! :)

Να ειναι παντα χαμογελαστο το αγορι σου!

Για τη μπεμπα μας σαν να εχεις δικιο, ξεσπαθωσε! χαχα

Μαριτακι κι εγω εχω θεμα με τα παπουτσια που του εφεραν οι νονες του, του ειναι οριακα μικρο το 27 και λεω να τα αλλαξω, αλλα ελα που δεν του αρεσουν του σκατουλη και λεει θελω να μου παρεις αλλα. Ειναι ενα ωραιοτατο μοκασινακι απο το μουγερ, με σκρατς, αλλα ο κυριος μονο αθλητικα φοραει, αντε και τα κροκς το καλοκαιρι. Να μην εχει ομως και ενα καλυτερο παπουτσι? Ενα?

Μπεμπα μου μπεμπαρα μου ξεκινησε η απεργια, ελπιζω ομως οτι θα πανε ολα καλα!

Για τις κυριες στις παιδικες χαρες που εχουν αποψη για ολα να μη σχολιασω καλυτερα.

Ειναι δυνατον να βλεπεις ενα αδυνατο παιδακι και να λες στην ερμη τη μανα 'δεν τρωει ε?' @#$%^&()

Μην ψαρωνεις ρε συ, θα τους λες 'τρωει τον αμπακο αλλα ειναι το σκαρι της'

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαραγκ να τον χαίρεσαι! Ναι ρε μπέμπα έτσι να λες "Έχει ταινία, τρώει του σκασμού και δε παχαίνει!"

Το χω πει οι χειρότερες είμαστε εμείς οι γυναίκες. Εμείς πληγώνουμε πρώτα το φύλο μας και μετά και το άλλο φύλο. Παραδείγματα άπειρα

YqE6p2.png

IqItp3.png

Mαραγκακι να τον χαιρεσαι τον κουκλο σου!!!!!

Μπεμπακι μην σκας και εμενα που ειναι αγορι τα ιδια ακουω σε πααιδικη χαρα σε παρτυ παντου ειδικα το καλοκαιρι με τα καλοκαιρινα ρουχα που φαινεται η αδυναμια του πολυ.

Σε παρτυ φιλου του αντρα μου την προηγουμενη εβδομαδα μου λεει ο πατερας του παιδιου που γιορταζε ρε Ειρηνη ειναι παρα πολυ αδυνατος ψηλος πολυ αλλα αδυνατος δεν τρωει??? Τι να του πω? Γελασα και ειπα ναι ειναι το σκαρι του δεν χαλιειμαι πια αφου ειναι γερος και σουπερ απο δυναμη οκευ. Αυτα που εγραψε η Φαιη και εμεις ειναι ζητημα να τα φαμε σε 3 μερες.

Καλημέρα !!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ στον ομορφάντρα σου Μαραγκάκι !!!! Τί παιδί είναι αυτό... ματάααααρες μου ! Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε ! Καλότυχος να είναι ! (εμ σήμερα το πέτυχα εεεε ???) ;)

Καλημέρα σε όλες !

Ραβάκι,

Μην σκας για την πάνα. ΟΚ, μόλις ξεστρώσεις σίγουρα θα είναι πιο εύκολη η εκπαίδευση (για εσένα)... κι εμένα ο Νικ στα 3,5 έκοψε την ημερήσια μέσα σε 2 μέρες μόνος του... την βραδυνή ακόμη την φοράει, άσε που κατουράει το σύμπαν όλο το βράδυ... πού θα πάει θα την βγάλει... λες να πάει με την πάνα σχολείο ???? μπα δε νομίζω. Το κάθε παιδί έχει τους ρυθμούς του τελικά...

Μπεμπάκι μου,

Κι εσύ μην μασάς με τα σχόλια του κάθε άσχετου... να λες ναι μωρέ τρώει αλλά μεταβολίζει σωστά !!! χα χα Εδώ που τα λέμε και η μικρή μου δεν είναι και το πιο καλόφαγο παιδί στον πλανήτη... με τα φεγγάρια της και με τις ορέξεις της το πάει...

ότι θέλουν μας κάνουν αυτά τα τοσοδούλικα πλασματάκια !

Μελίνα,

Εγώ τελευταία φορά που του πήρα τέτοια ωραία παπουτσάκια όπως περιγράφεις "πιο καλά σε μοκασινάκι" άκλαφτα τα έδωσα... τα έβαλε με το ζόρι μια φορά (για 2-3 ώρες το πολύ) στην βάπτιση της μικρής να φανταστείς...

ούτε να τα φτύσει λέμε ! Οπότε, από το να πηγαίνουν πεταμένα τα χρήματα προτιμώ να του παίρνω εκτός από κροκς κι αθλητικά κι ένα ζευγάρι all star που μπορεί να τα φορέσει και με τζιν και ... τέλος !

Βέβαια, τώρα να σας πω να γελάσετε: έχουμε πάει στο ΗΜ στις εκπτώσεις . Βρίσκω μπροστά μου ένα σακάκι μαύρο δίκουμπο χωρίς παντελόνι (σαν τα κλασικά των αντρών) το είχε 10 ευρώ... λέω για πλάκα από μέσα μου

"Δεν του το παίρνω μπας και τον πείσω να το βάλει πχ στην Ανάσταση με ένα τζινάκι κι ένα ωραίο μπλουζάκι από μέσα μονόχρωμο ή και με στάμπα όχι με πουκάμισο και βγει βλαχο-μπαρόκ να κάνει λίγο πιο σπορτίβ ας πούμε" ...

το παίρνω λοιπόν... βρε κορίτσια έλεος δλδ με το ψώνιο !

Σκέφτηκα ένα Σάββατο να του το δοκιμάσω. Όντως, του πηγαίνει τρελά είναι πολύ αντράκι ωραίος τύπος βρε παιδί μου.... ΝΑ ΜΗΝ θέλει να το βγάλει μετά !!!! Από κάτω η πυτζάμα με την φανέλα από μέσα, έπαιρνε το κλειδί από το fiat του και μου έλεγε "Εγώ πάω δουλειά μου τώρα - φιλάκια !" ... είδα κι έπαθα η δόλια να τον πείσω πως είναι ένα ρούχο που δεν το φοράμε κάθε μέρα να πάμε βόλτα ή στο σχολείο... κι ότι θα το φορέσει όταν και ο μπαμπάς θα βάλει κοστούμι.... :roll:

να φανταστείτε ότι του το έκρυψα γιατί αν το δει θα ζήσω πάλι δράματα !

ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ! Τέεεεεεελος !

Καλημέρα κι από εμας. Marag χρονια πολλά για το αγοράκι σου. Απ'οτι ειδα γιορτάζει. Πολύχρονος να ειναι.

Εδω βρεχει και σημερα και ψιλοχιονισε ψηλά στο βουνό. Έχουμε μουλιασει φετος από το νερό. Και δυστυχως ξανακλειστηκαμε μεσα γιατι που να βγεις με αυτη τη βροχη.

Ευτυχως η μικρη ακόμα δεν εκφραζει άποψη για το ντυσιμό της. Σε κανενα εξάμηνο πιστευω θα αρχίσουμε.

Η δικιά μου δεν τρωει υπερβολικά αλλά δεν μπορω να πω οτι με ταλαιπωρει. Όταν βγαζει δοντακια συνηθως δεν πολυθελει να τρωει και τοτε η γιαγια παθαινει αμοκ γιατι αφηνω το παιδι νηστικο όπως λέει. Αλλά οκ το ξεπερνάμε.

Φιλιά σε όλες

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Στον πιο όμορφο Άγγελο του φορουμ μας, ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και καλά ,τυχερά και ευτυχισμένα!!!

0342.gif

Να τον χαίρεσαι Μαραγκάκι μου γλυκό, να καμαρώνεις τα αντράκια σου μέχρι τα βαθιά γεράματα!!!

Διαφημίσεις

Τι αγχώνεσαι βρε ραβάκι...τώρα είναι η καλύτερη εποχή για να κοπεί...έχεις τόσους μήνες μπροστά σου για να τα καταφέρεις. Τι να καταφέρεις δηλαδή, το παιδί έτοιμο είναι απλά θέλει να σε παίξει και λίγο:D

Καλύτερα να το αφήσεις τώρα να ξεχαστεί και μόλις βγάλεις χαλιά ξεκινάς πάλι.

Αν και γνώμη μου είναι στείλτην σχολείο χωρίς πάνα, μόνο με βρακάκι....εγώ το είχα κάνει με δισταγμό και με εξέπληξε θετικά η σκαταούλα!Δε το δοικιμάζεις;;)

Μεταξία μου φαντάζομαι τον Νικόλα σου με το σακάκι!!!ΟΥΥΥΥ!Ομορφάντρας πραγματικά!!!

Εσείς τι θα κάνετε αλήθεια το Πάσχα;

Φωτείνη είσαι τυχερή...εμείς είχαμε άποψη ακόμα και στα βρακιά που θα βάλει σχεδόν από την ηλικία σας!!!Μπορεί και να είσαι τυχερή και να το γλυτώσεις!

Καλά χτες στο μούγερ καθόντουσαν δίπλα με ένα κοριτσάκι...να βάλουμε αυτό το πέδιλο Νάντια που είναι ωραίο;οχι θέλω μπαλαρίνα!!(έμαθε και την μπαλερίνα το σκατό!)

Θα βαλεις αυτό το πέδιλο αγάπη μου; έλεγε η άλλη μαμά...όχι θέλω μπαλαρίνα!!το κοριτσάκι! Ντουέτο οι μικρές!!!Κοιταζόμασταν με τη μαμά και λέμε:γυναίκες!!!

Όσο για τα κιλά σας έχω πει ότι εμένα μου αρέσουν τα αδύνατα!Θέλω λεπτά ποδαράκια, λεπτά χεράκια μου αρέσουν ρε παιδί μου!!!Όταν αδυνατίζει η μικρή εγώ κάνω πάρτυ!χαχαχα

Σας είπα ότι πήγα και εγώ 55 κιλά;;;:roll:

Μελίνα,

Εγώ τελευταία φορά που του πήρα τέτοια ωραία παπουτσάκια όπως περιγράφεις "πιο καλά σε μοκασινάκι" άκλαφτα τα έδωσα... τα έβαλε με το ζόρι μια φορά (για 2-3 ώρες το πολύ) στην βάπτιση της μικρής να φανταστείς...

ούτε να τα φτύσει λέμε ! Οπότε, από το να πηγαίνουν πεταμένα τα χρήματα προτιμώ να του παίρνω εκτός από κροκς κι αθλητικά κι ένα ζευγάρι all star που μπορεί να τα φορέσει και με τζιν και ... τέλος !

Μη νομιζεις, εγω μονο αθλητικα και φορμες του ψωνιζω, αφου αυτα φοραει συνεχεια.

Μας τα εφεραν ομως οι νονες μας τα καλα τα παπουτσακια και τωρα σκεφτομαι να τα αλλαξω να μην τα αλλαξω και το κυριοτερο, να τον παρω μαζι μου, να μην τον παρω... :)

Παντως και τα allstar-άκια ειναι καλη ιδεα για κατι πιο 'καλο'!

Σας είπα ότι πήγα και εγώ 55 κιλά;;;:roll:

Εσυ κοιτα να τρως να εισαι δυνατη, ακου 55 κιλα με το υψος σου!!!

Μαριτακι αυριο πρωι τι κανεις?

Εισαι για καφεδακι στο μολ με τα πιτσιρδελια μας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ ωραία η ιδέα σου βρε Μελινάκι αλλά δε ξέρω πότε θα πάω για τα παπούτσια...σήμερα με αυτό το καιρό δε μας βλέπω να πηγαίνουμε....

Εσύ θα πας έτσι και αλλιώς;

εντιτ: τι εννοείς για το ύψος μου καλέ; Αφού είμαι στουμπος μου πάνε τα κιλά μου τώρα!!

Ναι ελεγα να παω για να του αλλαξω τα παπουτσακια στο μουγερ, δεν εχω αλλη μερα, αυριο το βραδυ θεωρητικα φευγουμε και σημερα δεν προλαβαινω με τιποτα!

Αν τελικα μπορεσεις παντως, θα χαρουμε πολυ να σας δουμε!

Εσυ εισαι στουμπος καλε???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε τι είμαι καλέ;;;;Πες και άλλα και μόλις με δουν θα με ρωτήσουν που πήγανε οι υπόλοιποι πόντοι!!!:lol::lol:

Για το ύψος μου χωρίς πλάκα καλά είναι τα κιλά μου τώρα. Αλλά να μες δεις ενώ εχω χάσει μόνο 3 κιλά, έχω ξεφουσκώσει από παντού...μέχρι και το στήθος μου μίκρυνε. Δοκίμασα παντελόνι προχτές 34άρι και δε φαινόταν ψωμάκι στο πλάι:wink:

Και εγώ θα θέλω πολύ να σας δω!Αλλά και εμένα δε μου μένει άλλη μέρα για να πάω μούγερ....εκτός αν πάω σήμερα μόνη μου όπως λες, το μεσημέρι να τελειώνω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...