Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαιστα εσεις απο εδω παιδοτοπο και οι αλλες απο εκει μου λενε μπουζουκια

μονο το καλο φαι θα μου λειψει απο εκει

αλλα απο εδω θα πω και 10 παλιοκουβεντουλες!!!

Ωραια η ιδεα σου Αερικουλι!!

Εγω θα σκεφτομουν κατι σε κολωνια.. Θα πηγαινα σε κανενα hondos center και θα του εκανα δωρο τη σειρα απο την αγαπημενη του κολωνια ή απο οποια κολωνια θα μυριζα εκει και θα μου αρεσε. Οταν λεω σειρα, εννοω το αφρολουτρο, roll on για τις μασχαλες, spray για πιο ελαφρυ αποτελεσμα απο την κολωνια και την κολωνια! :D

Χαιρομαι που θα ερθει και η Μαρκοπουλινα, να γνωρισουμε και τη Σκλεναρικοβα του τοπικ!! :D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Όχι δεν χρειάζεται να είναι υλικό. Χόμπι έχει τους υπολογιστές αλλά όποτε έχω ψωνίσει εγώ τα έχει βγάλει άχρηστα γιατί πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο οπότε λέω να το αποφύγω :lol:

Σκέφτομαι βασικά κάτι σε πουλοβεράκι ελαφρύ εκτός αν προτείνετε κάτι φανταστικότερο :lol:

να βγείτε έξω τα δυο σας δεν παίζει??

η κων/να στα πεθερικά..

Διαφημίσεις

μαιστα εσεις απο εδω παιδοτοπο και οι αλλες απο εκει μου λενε μπουζουκια

μονο το καλο φαι θα μου λειψει απο εκει

αλλα απο εδω θα πω και 10 παλιοκουβεντουλες!!!

Οχιιιι... Να ερθεις παιδοτοπο και σου κανω εγω το τραπεζι οποτε θες!!:tongue::tongue:

gM4vp2.png

Αρχισες το δουλεμα Φαιη???

Οχι βεβαια!! Απλα εχω απολυτη εμπιστοσυνη στη φυστικω και ειμαι σιγουρη πως για να το ειπε, θα ισχυει! ;)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

να βγείτε έξω τα δυο σας δεν παίζει??

η κων/να στα πεθερικά..

Μπα... την αφήσαμε και το Σάββατο και δεν θέλω να το εκμεταλλευτώ... Άσε που αυτό ακριβώς συζητούσαμε το Σάββατο. Από πριν κάνουμε παιδί είχαμε σταματήσει να βγαίνουμε με την έννοια πάω για ποτό... Βγαίναμε μόνο για φαί... ε πλέον δεν θα μας ευχαριστεί ούτε αυτό αφού για μας το φαΐ σημαίνει και τσιγάρο :lol: Έτσι κάτσαμε σπίτι το Σάββατο οπότε ακόμα και αν είχα μια μικρή ελπίδα να την βγάλω με έξοδο... μου 'φυγε :lol:

Ελατε εσεις και θα βρουμε!! Η δικια μου να δεις πως κανει για φαγητο!! Αλλα ειναι σε παιδοτοπο σπανια θα φαει, θελει να τρεξει/παιξει και κατασπαραζει ο,τι βρει στο σπιτι.. Οποτε μετα τον παιδοτοπο φευγουμε για σουβλακερι!! :lol:

gM4vp2.png

Μπα... την αφήσαμε και το Σάββατο και δεν θέλω να το εκμεταλλευτώ... Άσε που αυτό ακριβώς συζητούσαμε το Σάββατο. Από πριν κάνουμε παιδί είχαμε σταματήσει να βγαίνουμε με την έννοια πάω για ποτό... Βγαίναμε μόνο για φαί... ε πλέον δεν θα μας ευχαριστεί ούτε αυτό αφού για μας το φαΐ σημαίνει και τσιγάρο :lol: Έτσι κάτσαμε σπίτι το Σάββατο οπότε ακόμα και αν είχα μια μικρή ελπίδα να την βγάλω με έξοδο... μου 'φυγε :lol:

σε καταλαβαίνω απόλυτα...εμείς δεν πάμε πουθενά χωρίς την μικρή..δεν έχουμε και που να την αφήσουμε...

αλλά τις εκδρομές μας και τις βόλτες μας έστω και για φαγητό δεν τις κόβουμε...και ας τραβάμε του λιναριού τα πάθη με το κυνηγητό στις ταβέρνες!!

χαχαχα

μεσα και γω για σαββατο, ανευ απροοπτου....

ρε σεις, εχω ενα θεμα.. στο στηθακι της μικρης, το ενα βυζακι, η θηλη ειχε κανει απο καιρο φουσκωματακι σαν κεφαλακι καρφιτσας... το ειχε δει γιατρος, ειπε δεν ειναι τιποτα, μην ασχοληθουμε.. αλλα αυτο εχει μεγαλωσει.... τωρα πια ειναι αρκετα χιλιοστα, σαν 3 κεφαλακια καρφιτσας ας πουμε... λευκο, οχι πολυ πρησμενο, σαν να ειναι λιγο μαραμενο πια.. δεν ξερω, ισως τον ξαναπαρω τηλ... τι στην ευχη ειναι?

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...