Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στους Αμπελοκηπους ειναι το ιατρειο του Μαριτακι, θελεις να βρω διευθυνση και τηλεφωνο?

Αν μπορείς στείλε μου ρε Μελινάκι τα στοιχεία του και θα δω πως θα το κάνω τελικά....κανά 150άρι παει η επίσκεψη, ξέρεις;

Δε βρίσκω τίποτα τυχαίο πλέον....και οι 2 αδερφές του πατέρα μου έχουν ένα αυτοάνοσο ρευματολογικού τύπου απλά της μίας είναι πιο ελαφρύ...και πρώτη ξαδέρφη της και αυτή το ίδιο...

Η προδιάθεση κληρονομείται κανονικά...και μόλις σε βρει μποσικο, σε χτυπάει!:cry:

Ναι ειναι περιεργοι οι μηχανισμοι των αυτοανοσων.

Η ξαδερφη μου απεκτησε ταυτοχρονα ζαχαρο, θυροειδη και λεύκη (οκ αυτα ανηκουν στα πιο ελαφριας μορφης αυτοανοσα) στα 16 της. Ποσο ταλαιπωρημενος οργανισμος να ηταν στα 16? τι να πω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως είναι αυτός;

Επίθετο: ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Όνομα: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ειδικότητα: ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

Διεύθυνση: ΒΟΥΡΝΑΖΟΥ 29

Τ.Κ.: 115 21

Πόλη: ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνο: 6430559

http://maps.google.com/?ie=UTF8&hl=en&q=%CE%92%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9D%CE%91%CE%96%CE%9F%CE%A5+29+115+21+%CE%91%CE%98%CE%97%CE%9D%CE%91+++

ΕΝΤΙΤ: Για την επίσκεψη πάρε τηλ και ρώτα Μαριτάκι, δεν είναι ντροπή...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Δεν θυμαμαι καθολου ποσο ειχα πληρωσει Μαριτακι, πανε και 8 χρονια.

Τα στοιχεια του στα στελνω με μηνυματακι.

Για μενα, καλυτερα να δεις τον ιδιο, αν το θεσεις ως επειγον πιστευω θα σου κλεισουν αμεσα ραντεβου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά αν έχεις τέτοιες ιντερνετιακές φιλενάδες τι ανάγκη έχεις;;;:P

Ευχαριστώ ραβάκι μου!

Σε αυτόν στο λαικό θα δώσω 90 ευρώ αλλά φαντάζομαι ότι θα μου πει να πηγαίνω στα πρωινά του λαικού....δε με πειράζει να πληρώσω στην αρχή αλλά θέλω μετά να μπω σε μία σειρά στο λαικό που είναι και εξειδικευμένο και είναι και δημόσιο...

και η μανουλα μου ειχε παρεουλα κατι αυτοανοσα..λαλαλαλαλα.....

ξανα λαλαλαλα.....

Μαριτακι κανε ολες τις εξετασεις και ακου τους ειδικους

καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και αντιδρα διαφορετικα

Διαφημίσεις

Εχεις δίκιο... μπορεί να σε τρελάνει!!!

Θα μάθω να ζω με αυτό και θα το αντιμετωπίσω....εμένα βασικά θα αντιμετωπίσω. Και θα εύχομαι να μην είναι το παιδί μου τελικά ""καρουτάκι'' όπως είμαστε εμείς και μας μοιάσει και σε αυτό!:D

υγ. καρούτας είναι το παρατσούκλι του παπού μου στο χωριό και επειδή μοιάζει στο μπαμπά μου η Κωνσταντίνα όλοι τη λένε καρουτάκι!

Βρήκα το κινητό του Βλαχογιαννόπουλου και θα πάμε σήμερα στις 7.

Ουφ!Κάτι είναι και αυτό....με το που λες τη μαγική λέξη σκληροδερμία σε βάζουν αμέσως ραντεβού!!

Να γελάσω ή κλάψω;;;Ας γελάσω καλύτερα!!!!χαχα

Ευχαριστουμε παρα πολυυυυυυυυ ομορφες μανουλες με τα ακομα πιο ομορφα παιδακια σας!!!!!!!!!!!!

Χρονια πολλα Στο Ευακι για χτες........δε προλαβα να γραψω......... να ειναι πολυχρονη γερη κι ευτυχισμενη μια ζωη!!!!!!!!!

Μολις γυρισαμε απο ψωνια πηγαμε με τη θεια μας σηκωσαμε ολο το μολ και επιστρεψαμε γεματες ενεργεια για να ξαναδοκιμασουμε ρουχα και παπουτσια! Δε το πιστευω οτι εγινε 3!

Θελω επισης να σου πω ΜΑΡΙΤΑ οτι τωρα ειναι μια καλη ευκαιρια να αποδειξεις στον εαυτο σου ποσα κοτσια εχεις....γιατι εχεις ......και θα το ξεπερασεις και θα βρεις δυναμη να το παλεψεις..........καποια στιγμη θα το αποδεχτεις.......και θα ειναι συντομα αυτη η στιγμη! Το μονο που χρειαζεται να κανεις ειναι να πεις στον εαυτο σου......δε γαμ@#$ται......εδω ειμαι αυτο ειναι αυτα εχω να κανω και θα τα κανω γιατι εχω μπροστα μου παρα πολυ ομορφα χρονια να περασω και δεν εχω σκοπο να μην τα απολαυσω! Ψυχραιμια........... μη μενεις στο γιατι..........παρε δυναμη και περνα απεναντι!

Περαστικα και σε ολα τα καινουρια και παλια αρρωστακια! Παω να κανω μια τουρτιτσα στη Βαλινα ετσι για να πω οτι ειμαι και προκομενη μανα!!!!!!!! Σας φιλω......και αν θετε (να θετε) σας κερναμε απο ενα παγωτακι οποτε σας βολεψει!!!!!!!! Μια φορα γινομαστε 3 (σε αντιθεση με τη μαμα η οποια εδω και 3 χρονια ειναι 22 μισο και λεω εφετο σε ενα μηνα ακριβως να γινω 23......αλλα θα το σκεφτω σοβαρα!!!!!! Αναλογως και ποσο εχει μεγαλωσει το ποδι της χυνας στο δεξι ματι!!!!!)

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...