Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο που περάσατε καλά γατούλα!

Αχ και εγώ θέλω ένα ταξίδι....

Ραβάκι εύχομαι να μην είναι πολύ σοβαρό το θέμα του δικού σου ανθρώπου.Εχει γίνει πολύ κουραστικό πια να ακούμε μόνο άσχημα νέα, πραγματικά!

Τρελοχανιώτισσα κανά νέο με τους άντρες σου και τις εξετάσεις τους;

Αχ μπες να μας ανεβάσεις λίγο ρε ζουζούνα!!!

Φαίη σίγουρα δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τις αγκαλιές....και εμείς έτσι είμασταν και έχουμε αλλάξει πάρα πολύ. Όχι ότι με πείραζε που αγκάλιαζε μόνο εμάς αλλά ούτε και που άλλαξε με νοιάζει....όπως νιώθει αυτή βασικά θέλω να αντιδρά στους ανθρώπους. Να κάνει αυτό που αισθάνεται!

Γιατί εγώ που τα κράταγα όλα μέσα μου είδα τα χαΐρια μου....

Διαφημίσεις

Ψάχνω να βρω ραντεβού στο Λαικό, στην ομάδα του Μουτσόπουλου,που έμαθα ότι είναι ο Νο1 ρευματολόγος σε αυτοάνοσα νοσήματα....μου κλείνουν για αύριο απόγευμα αλλά δε προλαβαίνει να σχολάσει ο αντρούλης μου και ψάχνουμε να δούμε πως θα το κάνουμε.

Αύριο έρχεται και η αδερφούλα μου...ήταν να έρθει τη Τρίτη και το άλλαξε. Αυτή είναι πιο χάλια από εμένα.

Εγώ είμαι κάπως μουδιασμένη να το πω....παγωμένη να το πω....όταν είμαι μόνη μου είμαι χαμένη, ακίνητη, αγέλαστη χαμένη γενικώς....όταν είμαι με το παιδί μου είμαι αλλιώς, για αυτό σήμερα τη κράτησα σπίτι να μου κάνει παρεούλα!

Μεγαλη δυναμη θα παρεις απο την μικρη Μαριτακι.

με τον μουτσοπουλο θα εισαι σιγουρα σε καλα χερια.

Για αυριο το απογευμα αν το προβλημα σου ειναι το πώς θα πας, ερχομαι και σε παιρνω και παμε μαζι αν θες. Ειμαστε δυο βηματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε κοριτσάκι μου και εσύ έπεσες στο απίθανο... Τα αυτοάνοσα δεν έχουν σχέση με κληρονομικότητα και σου έτυχε αυτό στο οποίο έχει παρατηρηθεί...

Τι να πω εύχομαι όσο το δυνατόν ανώδυνες καταστάσεις.

Στα δικά μου αύριο πιθανότατα θα ξέρουμε. Αν είναι κάτι, δυστυχώς θα είναι το γνωστό χειρότερο...

Απλά Μαριτάκι μου οφείλουμε να ξεμουδιάζουμε πολύ σύντομα και να παλεύουμε. Η ζωή είναι μια συνεχής πάλη έτσι κι αλλιώς.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω, ολοι οι επιστημονες λενε οτι δεν υπαρχει κληρονομικοτητα στα αυτοανοσα, οποτε ετσι θα ειναι, αλλα δεν μπορω να μην προβληματιστω οταν η μανα μου εχει τα τρια ιδια αυτοανοσα που ειχε η θεια της, και τα ιδια εχει απο 16 χρονων και η πρωτη μου ξαδερφη. και εγω τωρα ξεκιναω για το ενα απο τα τρια.

Τοσο τυχαιο ειναι? Ισως, τι να πω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ κορίτσια μου αλλά το πρόβλημα είναι ότι θέλει είναι και ο Τάσος μαζί μου στη πρώτη συνάντηση και όχι πως θα πάω. Μου είπε και η μητέρα μου να πάμε παρέα αλλά θέλω να πάμε παρέα με τον Τ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ όμως και μόνο που το σκεφτήκατε!

Ραβάκι αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά απίστευτο! Όλο το σόι του πατέρα μου είναι μουδιασμένο, έχουν πάθει σοκ γιατί είναι πρώτου βαθμού συγγένεια....σε ένα αρθρο που διάβασα του Μουτσόπουλου έλεγε ότι το αυτοάνοσο δεν κληρονομείται αλλά η προδιάθεση κληρονομείται, και αυτό αποδείχτηκε οπως φαίνεται.

Βρε θα το παλέψω δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω αλλά επειδή με ξέρω, και δε πρόκειται να αλλάξω τώρα στα γεράματα, φοβάμαι μη κάνω πιο κακό στον ευατό μου. Αυτό ότι δεν ανοίγομαι και τα κρατάω μέσα μου τελικά αυτό είναι και που θα με καταστρέψει!

Δεν ξερω, ολοι οι επιστημονες λενε οτι δεν υπαρχει κληρονομικοτητα στα αυτοανοσα, οποτε ετσι θα ειναι, αλλα δεν μπορω να μην προβληματιστω οταν η μανα μου εχει τα τρια ιδια αυτοανοσα που ειχε η θεια της, και τα ιδια εχει απο 16 χρονων και η πρωτη μου ξαδερφη. και εγω τωρα ξεκιναω για το ενα απο τα τρια.

Τοσο τυχαιο ειναι? Ισως, τι να πω..

Δε βρίσκω τίποτα τυχαίο πλέον....και οι 2 αδερφές του πατέρα μου έχουν ένα αυτοάνοσο ρευματολογικού τύπου απλά της μίας είναι πιο ελαφρύ...και πρώτη ξαδέρφη της και αυτή το ίδιο...

Η προδιάθεση κληρονομείται κανονικά...και μόλις σε βρει μποσικο, σε χτυπάει!:cry:

Μελίνα παρακολουθούνται από τον ίδιο τον Μουτσόπουλο;Που είναι το ιατρείο του;

Εγώ θα κλείσω με τον καθηγητή του λαικού, που είναι στην ομάδα του γιατί ο ίδιος δε κάνει ιατρείο εκεί αλλά η θεία μου λέει ότι είναι το ίδιο αφού είναι στην ομάδα του.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...