Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!

Τι κανετε;

Χρονια πολλα στο Ευακι και στο Νικολα μας!! Να ειναι παντα γεροι, τυχεροι και ευτυχισμενοι στη ζωουλα τους! :D

Μαριτακι ευχομαι η φαση της αποδοχης να ερθει γρηγορα.. Παρε το χρονο σου και να σκεφτεσαι θετικα! Ολα καλα θα πανε! ;)

Ραβακι και Μαρκοπουλακι ευχαριστω για τις ευχες και ανταποδιδω! Αληθεια ευχαριστω κοριτσαρες!! :D

Οι υπολοιπες καλα;

Εμεις σημερα για αλλη μια μερα λειπαμε απο το πρωι απο το σπιτι..

Η πιτσιρικα εφυγε το πρωι για το σχολειο και μαζι της εφυγα κι εγω και πηγα Μοναστηρακι στο Jimmy... Χτυπησα και 2ο τατου (βασικα συνεχεια του πρωτου ειναι: εγραψα ολοκληρο το ονομα της μικρης και το τελευταιο 'α', κανει μια ουριτσα και φυλακιζει απο το ποδι ενα μικρο πουλακι.. αυτο που αισθανομαι τον τελευταιο καιρο δηλαδη... :))... Και μολις τελειωσα με το τατου γυρισα πισω σπιτι κι οταν ηρθε με το σχολικο η μικρη την αρπαξα και τη βγαλαμε ολο το μεσημεροαπογευμα στις κουνιες.. Μετα επιστρεψαμε ομαδικως σπιτι και αφου καναμε μπανακι και φαγαμε τη σουπιτσα μας, πεσαμε στο κρεβατακι μας νωρις - νωρις....

Να σας ρωτησω κατι ρε κορες;

Εχω παρατηρησει πως η μικρη δεν ειναι της αγκαλιας... Θελω να πω πως σε εμενα ή στον πατερα της μπορει να καθεται με τις ωωωωωωρες να την αγκαλιαζουμε και να τη χαϊδευουμε.. Αλλα με τα υπολοιπα πιτσιρικια δεν το 'χει με τιποτα........ :roll: Δηλαδη αν καποιο επιχειρησει να την παρει αγκαλια, θα το κοψει λεγοντας 'ασε με, δεν θελω, εεεελα, σταματα'..... Εμενα δεν με ενοχλει καθολου, ισα - ισα που την αφηνω να επιλεγει ποιον θα αφηνει να την αγκαλιασει ή οχι.. Αλλα ρωταω: ειναι φυσιολογικο ή να ανησυχησω; οεο; :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαιάκο όχι να μην ανησυχείς. Δεν είναι όλα τα παιδιά ίδια. Η δικιά μου τρελαίνεται να αγκαλιάζει τα πιτσιρίκια, τόσο που κανα δυο τα χει γκρεμίσει. Ε δε θα μου κάνει εντύπωση αν κάποιο απ αυτά που χει ρίξει κάτω απ την πολλή αγάπη τώρα που μιλάνε της πει "Άσε με δε θέλω να με πειράζεις".

Μήπως το Μαριώ έχει καμιά τέτοια εμπειρία? αχαχαχαχαχαα

Εγώ σήμερα σοκαρίστηκα... Μετά από τόσους μήνες παιδικού, πρώτη φορά σήμερα η δασκάλα μου έκανε παράπονα επειδή η μικρή ήταν άτακτη και δεν ακούει...

Της έκανα ένα κήρυγμα αλλά στο βρόντο φαντάζομαι πήγαν και αυτά μαζί με όλα τ άλλα...

Κατα τα λοιπά σήμερα έμαθα και εγώ ένα στενάχωρο που πολύ φοβάμαι πως εντός των ημερών θα μετατραπεί σε δυσάρεστη κατάσταση...

Καλά κουράγια σε όλες μας θα πω μιας και η καθεμιά στα εδώ γραφόμενά της παλεύει να κρύψει τα προβλήματά της από τον ίδιο της τον εαυτό...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Φαιάκο όχι να μην ανησυχείς. Δεν είναι όλα τα παιδιά ίδια. Η δικιά μου τρελαίνεται να αγκαλιάζει τα πιτσιρίκια, τόσο που κανα δυο τα χει γκρεμίσει. Ε δε θα μου κάνει εντύπωση αν κάποιο απ αυτά που χει ρίξει κάτω απ την πολλή αγάπη τώρα που μιλάνε της πει "Άσε με δε θέλω να με πειράζεις".

Μήπως το Μαριώ έχει καμιά τέτοια εμπειρία? αχαχαχαχαχαα

Ναι, η αληθεια ειναι πως η Κωτιτα της Κρις που ηταν και η πρωτη της παιδικη αγκαλια τη σμπαραλιασε δυο - τρεις φορες :lol: Λες γι' αυτο; Αλλα δεν αποφευγει μονο την Κωτιτα.. Γενικα ολα τα παιδακια.. Τι να πω!

Εγώ σήμερα σοκαρίστηκα... Μετά από τόσους μήνες παιδικού, πρώτη φορά σήμερα η δασκάλα μου έκανε παράπονα επειδή η μικρή ήταν άτακτη και δεν ακούει...

Της έκανα ένα κήρυγμα αλλά στο βρόντο φαντάζομαι πήγαν και αυτά μαζί με όλα τ άλλα...

Της ηλικιας ειναι ραβακι.. Κι εμενα μου εκαναν παραπονα τις προαλλες γιατι ειναι λεει γκρινιαρα.. Ε, τι να κανουμε.. Προβλημα στην ταξη δεν δημιουργει, στο φαγητο και στην τουαλεττα το ιδιο, οποτε ας υποστουν τη γκρινια της.. Παιδαγωγοι ειναι, ας τη χειριστουν αναλογως...

Κατα τα λοιπά σήμερα έμαθα και εγώ ένα στενάχωρο που πολύ φοβάμαι πως εντός των ημερών θα μετατραπεί σε δυσάρεστη κατάσταση...

Ευχομαι να μην ειναι κατι πολυ - πολυ σημαντικο.. :(

Καλά κουράγια σε όλες μας θα πω μιας και η καθεμιά στα εδώ γραφόμενά της παλεύει να κρύψει τα προβλήματά της από τον ίδιο της τον εαυτό...

Sooooooooooo real!!!!!!!!!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Να σας ρωτησω κατι ρε κορες;

Εχω παρατηρησει πως η μικρη δεν ειναι της αγκαλιας... Θελω να πω πως σε εμενα ή στον πατερα της μπορει να καθεται με τις ωωωωωωρες να την αγκαλιαζουμε και να τη χαϊδευουμε.. Αλλα με τα υπολοιπα πιτσιρικια δεν το 'χει με τιποτα........ :roll: Δηλαδη αν καποιο επιχειρησει να την παρει αγκαλια, θα το κοψει λεγοντας 'ασε με, δεν θελω, εεεελα, σταματα'..... Εμενα δεν με ενοχλει καθολου, ισα - ισα που την αφηνω να επιλεγει ποιον θα αφηνει να την αγκαλιασει ή οχι.. Αλλα ρωταω: ειναι φυσιολογικο ή να ανησυχησω; οεο; :lol:

Φαιη κι εγω δεν θα ανησυχουσα, δεν ειναι μονο στο παιδι, αλλα και στη φαση που βρισκεται ηλικιακα. Μην παραξενευτεις δηλαδη αν του χρονου ας πουμε γινει της αγκαλιας!

Και ο δικος μου δεν δινει ευκολα αγκαλια, σε αυτους ομως που νιωθει πολυ κοντα του ναι!

Ε καλα αν δεν ειναι και λιγο ατακτα τωρα ποτε θα ειναι? :)

Το στεναχωρο ελπιζω μονο να μην ειναι θεμα υγειας.

Η τελευταια σου φραση κρυβει τοση αληθεια...

Εμεις καλα, εχουμε στρεπτοκοκο και ξεκιναμε αντιβιωση για δεκα μερες.

Αντε τουλαχιστον θα του περασει ο παονος στο λαιμο του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Περαστικα στον Κων γρηγορα !!!

Ραβακι ευχομαι να μην ειναι τιποτα βαρυ τουλαχιστον και να λυνεται ευκολα.

Φαιακι και ο δικος μου δεν ειναι της αγκαλιας παιδι μονο απο εμας δεχεται και μονο την ωρα που γουσταρει. Ειδκα παιδακια αγκαλιτσες που πανε τον πνιξουν βγαζει αφρους. Παρολαυτα ειναι και θεμα χημειας τον εχω δει να το δεχεται απο αγνωστο παιδακι που του εκανε κλικ.

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες!

Χτες βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω με τιποτα, γυριζα στριφογυριζα, ακουγα θορυβους και στο τελος δεν αντεξα, πηγα πηρα τον μικρο, κοιμισμενο, και τον εφερα στο κρεββατι μου! :)

Οχι οτι κοιμηθηκα καλα, κουνιοταν ολη την ωρα και ετριζε τα δοντια του, αλλα τουλαχιστον ενιωθα οτι εχω εναν αντρα διπλα μου! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχαχαχαχαχαχ

Πάντως έχει συμβεί και σε εμένα βράδια που είμαι μόνη μου να θέλω να την πάρω στο κρεββάτι μου αλλά επικρατεί η λογική

Χρόνια πολλά στη Βάλια της Ειρήνης!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...