Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ειρηνη εμεις μεσα για μολ, αν καταφερω να κοιμησω το αγριμι το μεσημερι, αλλιως κατα τις 8 αρχιζει και βασιλευει.

Τελεια μαρκο ελπιζω να βρω ποικιλια γιατι λεω να παω μολ το απογευμα και εκει το μαγαζι τους δεν ειναι πολυ μεγαλο. Ο δικος μου εχει λυσσαξει να του παρω καπελακι τζοκει (που το φορανε στο σχολειο οταν τα βγαζουν στην αυλη), αλλα να εχει λεει πανω καποιον. Ποιον αγορι μου? Ε καποιον, τον μικυ, τον μακκουιν...

Ελπιζω εκει να βρω κατι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχααχ!Να δεις τη δική μου ...μας έδωσε λεφτά η γιαγιά της και της είπε να σου παρει η μαμά μία φούστα μίνι. Και μου λεει μαμά η φούστα θέλω να έχει και νταίζη όχι μόνο τη μίνη!!!χαχαχα

Χαχααχ!Να δεις τη δική μου ...μας έδωσε λεφτά η γιαγιά της και της είπε να σου παρει η μαμά μία φούστα μίνι. Και μου λεει μαμά η φούστα θέλω να έχει και νταίζη όχι μόνο τη μίνη!!!χαχαχα

:D:D:D:D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

πωπω μαρκο μ'εχεις φτιαξει πολυ!

επισης μια ματια που εριξα στα πεταχτα προχθες στα μαγαζια που ειχα παει με τη μανα μου, το τι κυκλοφορει σε ρουχο και παπουτσι (για μενα) δεν υπαρχει!

Τα θελω ολα λεμε!

Στην πραγματικοτητα βεβαια, μονο παντελονακια χρειαζομαι και βρισκω πολυ δυσκολα παντελονι, δεν ξερω σε τι μαγαζι να κοιταξω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μωρε και εγω πολλα θελω οχι οτι τα χρειαζομαι αλλα θα γουσταρα να κανω ντου και να ψωνιζω μεχρι τελικης πτωσης χαχαχαχα. Αν και πια πιο πολυ ευχαριστιεμαι να ψωνιζω για τον μικρο παρα για μενα γιατι αφου δεν δουλευω που να τα βαλω τοσα ρουχα που ειχα και απο πριν που δουλευα πολλα. Εχω γκαρνταρομπα να ντυσω εναν στολο γυναικες απο τοτε που ψωνιζα πολυ δουλευα και εβγαινα. Οποια φοραει medioυm large στην διαθεση της να τα δανεισω ειδικα για βραδυ επισημα εχω παρα πολλα απο τοτε κλασικα που φοριουνται παντα.

Αληθεια ε? Τι καλα!

Εγω παλι απο γκαρνταρομπα πασχω σοβαρα, μια ζωη στα εργοταξια βλεπεις ημουν παντα με το τζινακι και τα ορειβατικα.

Το χειροτερο ειναι οτι δεν το εχω να κανω καλους συνδυασμους, δηλαδη αυτο που λενε με λιγα πραγματα να εχεις να ντυνεσαι.

Παντα οταν εχω καπου να παω λεω και τωρα τι φορανε?

Τωρα το προβλημα μου ειναι οτι τα παντελονια μου δεν μου κανουν, εκτος απο δυο-τρια και χρειαζομαι σιγουρα κανα δυο ακομα.

Λοιπον, η μαμα ενος συμμαθητη του μικρου ειναι στυλιστρια (σωστα το λεω?) σε μεγαλο καναλι, ντυνει δηλαδη τις παρουσιαστριες αν δεν κανω λαθος, και σκεφτομαι σοβαρα να της πω να μου κανει μια λιστα με τα απαραιτητα μιας γκαρνταρομπας! χαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπεμπαααακιιιι??? Μην αγχωνεσαι......ολα καλα θα πανε!!!! καλημερα κοριτσια!!!!!!! Υποκλινομαι σε οσες την παλευουν ακομα! Εγω εχω χασει δε μπολ! Το παμε για πνευμονια! Θα τρελαθω! Στις 4 εχουμε παιδιατο να την ακουσει! 5 μερες πυρετος μου ειπε ειναι πολυ!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Ειρήνη ο παιδίατρός σου σε ποια χώρα κατοικεί? Δε ζει στην Ελλάδα η οποία τους τελευταίους 2-3 μήνες μαστίζεται από τη γνωστή 7ήμερη ίωση με πολύ υψηλό πυρετό?

Φυσικά και να την πας να την δει αλλά όχι και να στο παρουσιάζει σα τρομερό και πρωτάκουστο...

Εγώ ξεκίνησα εισπνοές... Περιμένω αμάν και πως να κοιμηθεί η μικρή να ξεραθώ, αν τα καταφέρω... Δε βλέπω μπροστά μου...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη ο παιδίατρός σου σε ποια χώρα κατοικεί? Δε ζει στην Ελλάδα η οποία τους τελευταίους 2-3 μήνες μαστίζεται από τη γνωστή 7ήμερη ίωση με πολύ υψηλό πυρετό?

Φυσικά και να την πας να την δει αλλά όχι και να στο παρουσιάζει σα τρομερό και πρωτάκουστο...

Εγώ ξεκίνησα εισπνοές... Περιμένω αμάν και πως να κοιμηθεί η μικρή να ξεραθώ, αν τα καταφέρω... Δε βλέπω μπροστά μου...

Ελα μου ντε;Τι εντύπωση του κάνει δηλαδή;;;:shock:

Τι έχεις τελικά κορίτσι; Τι εισπνοές σου έδωσε;

Ήρθαν και τα παπουτσια της βαφτιστήρας μου, μια χαρά!Τελείωσα με τα βαφτιστήρια!

α ρε ραβακι δικιο εχεις....κι εδω το μαρακι της Φαιης θυμαμαι ειχε περασει αυτη την ιωση! Καλα ολος ο κοσμος! αλλα πανικοβαλομαι η μανα.......... Περαστικα σου κι εσενα και κουραγιο........ατιμη Ανοιξηηηηη!!!!! Μη πω τιποτα πιο βαρυ!

Ειδες ρε συ κιουλτακι!? Και λιγες μερες πριν τα γεννεθλια μας ουτε παρτυ δε θα της κανω.....τι μου φταινε τα καημενα τα αλλα τα μωρελια!!!!!!!!!!!!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Ναι μην σκας το παιδι να γινει καλα και το κανεις μετα δεν τρεχει τιποτα με μια αναβολη. Και εμεις περυσι με την γαστρεντεριτιδα που κολλησε πτιν τα γενεθλια του τελικα το καναμε αρχες Μαιου το παρτυ του.

....

η μικρη χανιωτισσα εχει ενα προβλημα και στα δυο ποδαρακια της τελικα..... οπως περπαταει τα γυρναει και τα δυο προς τα μεσα..... με πιανεις????

θα φορεσουμε ορθοπεδικα παπουτσακια και φυσικα οχι σανδαλο καθολου για ολο το καλοκαιρι..... τα ορθοπεδικα ειναι αυτα τυπου τιμπερλαντ μποτακια και εμεις για να μην παθει τιποτα το ποδι απο την ζεστη θα τους κανουμε και τρυπουλες! καλα ειναι δυνατον να βγαλουμε ολοκληρο καλοκαιρι με τα μποτακια γμτ????

ο γιατρος μας ειπε να τα φοραμε συνεχεια και μεσα στο σπιτι οποτε δεν του αρεσε αυτο που ειδε.... μας ειπε οτι διορωθεται μεχρι τα 6 ετη.

θα μας φτιαξουν σε μια βδομαδα περιπου τα παπουτσακια μας και θα παμε να τα τεσταρει..... πηγαμε σε ενα εξειδικευμενο καταστημα κοντα στο νοσοκομειο και μετρουσαν το ποδαρι της μικρης κανενα μισαωρο! μου την βομβαρδισμενο ηταν και το αποκορυφωμα ηταν οτι καναμε πυρετο!!!!!!!! .....

Μπεμπάκι,

Περαστικά για το παιδί ! Το καλό είναι πως είναι κάτι που διορθώνεται, οπωσδήποτε ! Τώρα για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία που πρέπει να υποστεί το παιδί... δεν ξέρω.. μήπως να έπαιρνες και μια 2η γνώμη ???? :?

Για τον πυρετό, επίσης, ελπίζω να ήταν λόγω κούρασης/υπερέντασης κλπ. Μην σκας για την Γάτα ! Κι εκείνη μάνα είναι με δυο παιδιά και μπορεί να καταλάβει ! Αλίμονο !

καλα αποτελεσματα Μαριτακι! θα ελεγα να ρθεις να το πιουμε μαζι αλλα θα φυγετε ε?

εγω παντως η άκαρδη μανα την εστειλα στον σταθμο την μικρη...:)

Και πολύ καλά έκανες ! Κι ακόμη καλύτερα θα ήταν αντί στο συνεργείο να πήγαινες σε ένα σπα να σου κάνουν κανένα μασαζάκι κλπ κλπ :rolleyes:

Πτουυ!Δευτέρα απόγευμα τα αποτελέσματα τελικά....ωραίο Σκ θα περάσω!!!

Ωραίο Σ/Κ να περάσετε μανδάμ ! Δεν κατάλαβα ! Ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τονε βγάλαμε ???? Καλά θα είναι τα αποτελέσματα λέμε !:eek:

Να σας πω τι εχω κανονισει αυριο το πρωι? :)

Πασαρω τον μικρο στο μπαμπα του και παω κομμωτηριο για βαφη-κουρεμα, χερια-ποδια, και στο καπακι εχω κανονισει εκει που κανω πιλατες να κανω μασαζ αγιουρβεδικο!

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ΜΠΡΑΒΟ !

Μπεμπαααακιιιι??? Μην αγχωνεσαι......ολα καλα θα πανε!!!! καλημερα κοριτσια!!!!!!! Υποκλινομαι σε οσες την παλευουν ακομα! Εγω εχω χασει δε μπολ! Το παμε για πνευμονια! Θα τρελαθω! Στις 4 εχουμε παιδιατο να την ακουσει! 5 μερες πυρετος μου ειπε ειναι πολυ!

Έλα βρε Ειρήνη,

Ήμαρτον ! Αμέσως πνευμονία ! Εύχομαι να την ακροαστεί και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την συνήθη ίωση, που μας τσάκισε -μα την αλήθεια- !

Άλλος για την βάρκα μας ???? Τί εισπνοές κάνεις ????

Περαστικά !!!!

Πω πω πολύ πράγμα !

...Κι εγώ θέλω βόλτα στα μαγαζιά ! Αν τα καταφέρω σήμερα το απόγευμα λέω να πάω μπας και πάρω κανένα παντελόνι, καμία μπλούζα/πουκάμισο κάτι τέλος πάντων... μόνο παπούτσια έχω ! έλεος ! και είναι και ανοιξιάτικα και από πεντικιούρ... γιοκ... (πρέπει να το κλείσω για Μ. Εβδομάδα οπωσδήποτε)... δεν έχω τπτ να φορέσω στο γραφείο :cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...