Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , MK2012 είπε:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Από ότι κατάλαβα θα ξαναπροσπαθησεις ,ξεκινά μολερς βιταμίνη d και φυλλικο οξύ, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ..  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Δεν εχουμε κανονισει κατι προς το παρον, τι σκεφτεσαι?

Το μονο μου θεμα ειναι οτι ο μπαμπας παιζει μπαλα οποτε κι εγω παιζω μπαλα με τον μικρο μονη μου.

κανουμε παρεα και μαμαδες μονες με παιδακια...χαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ με εχεις πετυχει σε φαση που δεν μπορω να πιω πολυ που να με εβλεπες στα νιατα μου τι κατεβαζα. Τωρα το σκεφτομαι πως θα ειμαι την αλλη μερα οτι πιθανοτατα δεν θα κοιμηθω καλα το βραδυ οποτε σπανια πινω πολυ πια.

Εγω θα παω σημερα μαγαζια, χρειαζομαι οπωσδηποτε καποια πραγματακια για τον μικρο, και κανενα παντελονακι για μενα και με βλεπω κι εμενα να θελω να τα παιρνω ολααααααααααααααααα!

Καλα κανω και δε βγαινω συχνα για ψωνια... :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά είδα και εγώ κατι καλοκαιρινά σορτάκια και φουστανάκια για τη μικρή μες το χρώμα!!!Αλλά 25ευρώ το σορτσάκι....μετά τα τζιμπόρι μου κακοφαίνονται οι τιμές στο ελλάντα...

Διαφημίσεις

Και εγω ειχα καιρο να πω για να αποφευγω τους πειρασμους χαχαχαχα Αλλα πραγματικα ηθελα να τα παρω ολα και για τον γιο μου και για τα αλλα παιδακια ηταν μουρλια τα ρουχαλακια!!!!!

Να σας πω τι εχω κανονισει αυριο το πρωι? :)

Πασαρω τον μικρο στο μπαμπα του και παω κομμωτηριο για βαφη-κουρεμα, χερια-ποδια, και στο καπακι εχω κανονισει εκει που κανω πιλατες να κανω μασαζ αγιουρβεδικο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα με ειδε η πωλητρια που τα ηθελα ολα και προβληματιζομουνα ποσα να παρω γιατι ειχα και πολλα δωρα και για να με βοηθησει μου ειπε να μου τα κρατησει και να τα παρω το Σαββατο που εχουν 30 της 100 εκπτωση και ετσι βγηκαν καπως οικονομικοτερα και πηρα και του Μαριουλη δυο σετακια.

Πασαρω τον μικρο στο μπαμπα του και παω κομμωτηριο για βαφη-κουρεμα, χερια-ποδια, και στο καπακι εχω κανονισει εκει που κανω πιλατες να κανω μασαζ αγιουρβεδικο!

Αυτά είναι!Μπράβο βρε Μελίνα!Θα περάσεις σούπερρρρρ!!:D

Διαφημίσεις

Μαρκο μηπως μιλας για το αλουετ? Γιατι κι εγω εκει παω σημερα συστημενη απο φιλη. Εχουν λεει το Σαββατο εκπτωσεις και στα κρατανε ο,τι διαλεξεις και τα παιρνεις το σαββατο με την εκπτωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχα ναι αν και βαριεμαι απιστευτα οταν βαφω το μαλλι, πιστευω θα χαλαρωσω εκει μεσα και στο μετα δεν το συζητω.

εχω να πατησω σε κομμωτηριο απο τα χριστουγεννα και το μαλλι μου δεν βλεπεται.

θα ηθελα να κανω καποια αλλαγη αλλα δεν εχω και πολλα περιθωρια

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτα ειναι! παμε σαββατο απογευμα για κανα καφεδακι στο μολ να σας δουμε?? και οποια αλλη θελει φυσικα!

εντιτ και οπου αλλου θελεις φυσικα..απλα μετα τις 7 γιατι η μικρη κοιμαται το μεσημερι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...