Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μη χάσεις εσύ σουρτούκω το καφεδάκι σου στη θάλασσα...θα έλεγε και η μπέμπα χαχαχααχ!

Σήμερα θα τα πάρω και θα τα αξιολογήσει αρχικά μια κολλητή μας μικροβιολόγο....από Δευτέρα στη γιατρό....

Σύμφωνα με τους δείκτες θα καταλάβει η φίλη αν είναι κάποιο αυτοάνοσο αλλά όχι ποιο. Θα χρειαστούν επιπλέον εξετάσεις εξειδικευμένες σε αυτή τη περίπτωση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνη πολυ θα ηθελα να ημουν κι εγω μαζι... αχ πιες μια τζουρα και για μας!

Εννοειται οτι θα την εστελνες σταθμο! :)

Μαριτακι τωρα πρωι θα τα απρεις? Αντε καλα αποτελεσματα και παλι βρε κοριτσι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά εκανες Κιουλτάκι!Να ηρεμήσεις και εσύ....σου χρειάζεται μετά το πήξιμο!

Ωραία θα ήταν αλλά λέω να φύγουμε...θα δείξει από τα αποτελέσματα!

Σας ευχαριστώ ρε κορίτσια για τη συμπαράσταση. Αν δεν είσασταν εσείς μπορεί και να μην έκανα καν εξετάσεις!

Διαφημίσεις

Ωχ δεν πειραζει κοριτσαρα, σε καταλαβαινω αλλα νομιζω οτι τωρα ο,τι καλυτερο ειναι να φυγετε, να αλλαξεις λιγο παραστασεις και να ξεχαστεις (οσο γινεται)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ειρήνη έλα δίπλα στις παρελάσεις γιατί πολλές εθνικόφρωνες μαζευτήκανε!!!

ωχωχωχωχ...εχω δουλεια γμτ! η αρια (ufo) το εχει δει??

χαχα τωρα ειδα το φατσοβιβλιο! Ειρηνη πώς συνδυαζεται το Σαββατο απογευμα με τα ξυδια? Εκτος αν εχεις τιποτα πονηρα στο μυαλο σου :)

α εγω απο το απογευμα το ξεκιναω χαλαρα Μελινακι!

λοιπον εσεις τι θα κανετε??????

Πηγα χθες για ψωνια για γενεθλια παιδιων που εχουμε και για το βαφτηστηρι μου και ξετρελαθηκα με τα καλοκαιρινα χρωματα που εχουν βγαλει φοβερα πραγματικα. Μπλε ελεκτρικ ρουα ραφ πορτοκαλι μου μυρισε καλοκαιρι απιστευτα ρουχαλακια για τα δαιμοναρια ειδικα για κοριτσια τελεια!!!!!!!!

Ηθελα να τα παρω ολαααααααααααααα χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...