Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου ελπίζω τα αρρωστούλικα να είναι καλλίτερα σήμερα

Φαίη και marcopolo με συγκινήσατε πολύ, θυμήθηκα την λατρεμένη μου γιαγιά που και αυτή δεν πρόλαβε να δει την εγγόνα της :cry::cry: και με πήραν τα ζουμιά :cry::cry:

Τούρτες τίνκερμπελ μια σχολείο, μια σπίτι (+1 χωρίς στολίδια μήπως δε φτάσει στο σπίτι). Τα φαγητά τα φτιάχνω όλα εγώ επομένως φτιάχνω και καταψύχω. Ελπίζω να τα καταφέρω και κυρίως ελπίζω να αναρρώσω γιατί μ έχουν πιάσει τα νεύρα μου.

Η δουλειά καλά, μπήκα σε ρουτίνα. Να δω και τα πρώτα χρήματα όμως...

βρε κοριτσάκι βάλε κανένα λινκ για να το έχουμε υπόψη πέρσι την τούρτα μας την έκανε η κουμπάρα μου, φέτος λέω να δοκιμάσω μόνη μου την τύχη μου :D:D

γλυκού συνέχειας :D:D

δεν ξέρω αν δοκιμάσατε να φτιάξετε την συνταγή με τα Cinnabon αλλά βάση αυτής της συνταγής έφτιαξα τα καλλίτερα τσουρεκάκια εβερ :D:D

απλά στην ζύμη πρόσθεσα βανίλια, μαχλέπη, μαστοίχα χίου και το ξύσμα από ένα πορτοκάλι

επειδή είμαι και τεμπέλα απλά πέταξα τα υλικά στον αρτοπαρασκευαστή και τον άφησα να κάνει και το πρώτο φούσκωμα (ακούς Μαριτάκι :D:D)

το έχω ξαναγράψει ?? γερνάω

σας φιλώ

KbLyp3.png 4AByp3.png

Συγκινηθηκα! Τρομερα!!!!! Και με σενα Μαρκοπουλακι! Μου ξυπνησατε μνημες και συναισθηματα που ειχα χρονια πολυ καλα σκεπασμενα!

Τελος παντων δεν ειναι ωρα να πεσω......το αφηνω για αλλη στιγμη γιατι εχω και τη μικρη 4η μερα να ψηνεται! Μιλαμε για βηχα και για φλεματα οχι αστεια! Δεν αντεχω το παιδακι μου να το βλεπω ετσι! Εχει μαραζωσει! Νταξει οταν πεφτει ο πυρετος ειναι ευδιαθετη παιζει γελαει χοροπηδαει.......αλλα καθε μερα το 39,7 το χτυπαμε χαλαρα!

Αχ και μου λεει προχτες....μαμα μου δε θελω να φυγω....που να πας Βαλινα μου χωρις τη μαμα? Εκει μαμα δε θελω να φυγω και να ειμαι μονη μου....φοβαμαι! Ενταξει κοριτσια περιττο να σας πω πως με λουσε κρυος ιδρωτας. Με πιασε τρομος την εσφιξα στην αγκαλια μου και της ελεγα διαφορα τη χαιδευα τη φιλαγα! Δε θελω να σας πω τι μου περασε απ το μυαλο αλλα κοντεψα να παθω κριση πανικου!!!

Ρε κοριτσια τι αγωνια ειναι αυτη που τραβαμε με τα παιδια??? Βλεπω τις φιλες μου που ειναι ακομα ελευθερες ή απλα δεσμευμενες και δε ξερω αν πρεπει να τις ζηλευω για την ανεμελια τους και για τον ποιοτικο τους υπνο ή πρεπει να τις λυπαμαι που ακομα δεν εχουν καταλαβει το νοημα της ζωης! (ενταξει η αληθεια ειναι οτι τις λυπαμαι πολυ περισσοτερο απο οτι τις ζηλευω αλλα εγω ειμαι οτι να ναι! Δεν ειμαι για να με παιρνετε στα σοβαρα!)

Περαστικα σε ολα τα αρρωστακια μεγαλα και μικρα και υπομονη και δυναμη σε οσα εχουν λιγο δρομο ακομα για να το παλεψουν!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Μαρκο κι εσυ με συγκινησες και ειμαι σιγουρη για την συναισθηματικη ασφαλεια που δινεις στον Μαριουλη, το ιδιο και η Φαιη στο Μαρακι..

Παντως, ενω ειχα παντα τους γονεις μου διπλα μου, επειδη δεν ειναι ιδιαιτερα ζεστοι-εκδηλωτικοι ανθρωποι και ας ξερω οτι μας υπεραγαπουν εμενα και τ'αδερφια μου, η εικονα της οικογενειακης θαλπωρης σε παιδικη ηλικια περιλαμβανει κυριως τις δυο μου γιαγιαδες και τον παππου μου, αλλα επισης σε μεγαλο βαθμο τα αδερφια μου. Ηταν οι σταθερες μου.

Ναι καλα που δεν ειναι χρυσοχερα η Ραβ! γενικοτερα οποια μαμα κανει μονη της την τουρτα γενεθλιων του παιδιου της για μενα ειναι αξιεπαινη! :)

Αξες με κολαζεις γιατι τωρα τελευταια εχω κοψει τη μαγειρικη (ζαχαροπλαστικη μαλλον) γιατι ειχα παθει ψυχωση ρε κορες. Ηθελα να δοκιμαζω συνεχεια καινουρια γλυκα και το παρακανα με αποτελεσμα να χανω πολυ απο τον λιγο ελευθερο χρονο μου και φυσικα εις βαρος της ξεκουρασης μου.

Καλα θεωρητικα ξεκουραση ειναι ολο αυτο και τρελλαινομαι γενικως να μαγειρευω/δοκιμαζω καινουρια πραγματα, αλλα ειχα παθει μια εμμονη του τυπου Σαββατο οπωσδηποτε πρεπει να φτιαξω μπισκοτα του μικρου, το απογευμα τυροπιτακια που θα ερθουν φιλοι για καφε, την Κυριακη μαφινς για να παρουμε μαζι μας στο θεατρο κλπ

Οποτε κανω ενα μπρεικ και θα επανελθω δριμυτερη.

Επισης ψηνομαι τρελλα να αγορασουμε αρτοπαρασκευαστη, αλλα ο αντρας μου ολο μου λεει κι αλλη συσκευη μεσα στην κουζινα? αστο, δεν ειναι απαραιτητο.

μηπως να παω να τον χτυπησω χωρις να του πω τιποτα???

Μπεμπα ο βρανας δεν ειχε δωματια αλλα κλεισαμε στο αλλο, να'σαι καλα που μου'κανες οικονομια γιατι αν το εκλεινα μεσω μπουκινγκ θα μου εβγαινε ακριβοτερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευάκι δεν φτιάχνω κάποια συγκεκριμένη, φτιάχνω το παντεσπάνι αυτό: http://www.sintagespareas.gr/sintages/pantespani.html

Την κρέμα αυτή:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tourta-sokolatina.html

Για λευκή έχω βολευτεί με την έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης στην οποία καμιά φορά προσθέτω μπισκότα οπότε αυτόματα έχω τούρτα cookies.

Γαρνίρω με garni αν πρόκειται για λευκή τούρτα ή με σοκολάτα ganache αν πρόκειται για σοκολατένια.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Ευάκι δεν φτιάχνω κάποια συγκεκριμένη, φτιάχνω το παντεσπάνι αυτό: http://www.sintagespareas.gr/sintages/pantespani.html

Την κρέμα αυτή:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tourta-sokolatina.html

Για λευκή έχω βολευτεί με την έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης στην οποία καμιά φορά προσθέτω μπισκότα οπότε αυτόματα έχω τούρτα cookies.

Γαρνίρω με garni αν πρόκειται για λευκή τούρτα ή με σοκολάτα ganache αν πρόκειται για σοκολατένια.

ααα καλό φαίνεται θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία ευχαριστώ πολύ Ρέα μου

Μελ μου με συγχωρείς δεν ήξερα πως είσαι σε φάση αποτοξίνωσης :lol::lol:

το έγραψα λόγω των ημερών που έρχονται :D:D

πάντως όλο αυτό που γραφείς για τα σκ και εμένα κουραστικό μου κάνει ιδίως αν δουλεύεις όλη την εβδομάδα και το σκ θές να χαλαρώσεις λίγο (εγώ δεν θα το έκανα με τίποτα όταν δούλευα) :oops::oops:

δεν φτιάχνω πάνω από ένα γλυκό την εβδομάδα (είτε αυτό είναι κουλουράκια είτε κάτι άλλο) και συνήθως τα κάνω απογεύματα με την μικρή να βοηθάει (κατάλαβες τον χαμό:D) όταν δεν έχω κάτι άλλο για να την απασχολήσω δείχνει να της αρέσει και περνάμε καλά

για τον αρτοπαρασκευαστή τι να πω, έχω πολλά χρόνια και με έχει σώσει με την λογική του ότι εδώ που μένω για να βρώ φούρνο θα πρέπει να περπατήσω πολύ, όταν γυρίζει ο Κ. από την δουλειά συνήθως δεν βρίσκει ψωμί της προκοπής οπότε .....

(τα περί ποιότητας και το ξέρεις τι τρως δεν τα αναφέρω εννοούνται)

ας μας πει και το Μαριτάκι που αγόρασε πρόσφατα

πάντως η συμβουλή μου αν αποφασίσεις να πάρεις είναι να μην αγοράσεις κάποιον ακριβό

επειδή έχω δει στην πράξη σχεδόν όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν στην αγορά από φίλες συγγενείς κλπ αυτός του λιντλ είναι πολύ καλός και φθηνός και κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με τον κενγουντ μη σου πω και καλλίτερα λόγω του ότι ζεσταίνει τα υλικά πρίν αρχίσει το ζύμωμα

KbLyp3.png 4AByp3.png

Μελ μου με συγχωρείς δεν ήξερα πως είσαι σε φάση αποτοξίνωσης :lol::lol:

:D:D:D:D:D:D:D:D

πάντως όλο αυτό που γραφείς για τα σκ και εμένα κουραστικό μου κάνει ιδίως αν δουλεύεις όλη την εβδομάδα και το σκ θές να χαλαρώσεις λίγο (εγώ δεν θα το έκανα με τίποτα όταν δούλευα) :oops::oops:

εκτος απο κουραστικο για μενα ηταν και για το παιδι.

χαζομαρα δικη μου που την καταλαβα ενα απογευμα που μου την ειπε ο μικρος. παιζαμε ενα επιτραπεζιο - και καλα παιζαμε γιατι καθε τρεις και λιγο σηκωνομουν να βαλω αλλη μια φουρνια μπισκοτα - και γυριζει με υφος σοβαρο και μου λεει 'μαμα γιατι ολο κατι κανεις?'

η πλακα ηταν οτι τα εφτιαχνα για να τα φτιαχνω και μετα τα μοιραζα δεξια αριστερα, αστο ξεσπασμα ηταν μαλλον.

δεν φτιάχνω πάνω από ένα γλυκό την εβδομάδα (είτε αυτό είναι κουλουράκια είτε κάτι άλλο) και συνήθως τα κάνω απογεύματα με την μικρή να βοηθάει (κατάλαβες τον χαμό:D) όταν δεν έχω κάτι άλλο για να την απασχολήσω δείχνει να της αρέσει και περνάμε καλά

αμα σου πω τι ειχα φτιαξει σε ενα σ-κ θα παθεις πλακα, αυτο που γραφεις εσυ ακουγεται πολυ πιο φυσιολογικο.

για τον αρτοπαρασκευαστή τι να πω, έχω πολλά χρόνια και με έχει σώσει με την λογική του ότι εδώ που μένω για να βρώ φούρνο θα πρέπει να περπατήσω πολύ, όταν γυρίζει ο Κ. από την δουλειά συνήθως δεν βρίσκει ψωμί της προκοπής οπότε .....

(τα περί ποιότητας και το ξέρεις τι τρως δεν τα αναφέρω εννοούνται)

ας μας πει και το Μαριτάκι που αγόρασε πρόσφατα

πάντως η συμβουλή μου αν αποφασίσεις να πάρεις είναι να μην αγοράσεις κάποιον ακριβό

επειδή έχω δει στην πράξη σχεδόν όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν στην αγορά από φίλες συγγενείς κλπ αυτός του λιντλ είναι πολύ καλός και φθηνός και κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με τον κενγουντ μη σου πω και καλλίτερα λόγω του ότι ζεσταίνει τα υλικά πρίν αρχίσει το ζύμωμα

κι εγω αυτον ζαχαρωνω! :D

στο lidl το βρισκω οποιαδηποτε στιγμη? ή ειναι απο αυτες τις προσφορες της μια εβδομαδας που μετα δεν βρισκεις τιποτα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπάρχει μόνιμα στα lidl αλλά τον βγάζει πολύ συχνά. Απλά επειδή το χω ψάξει το θέμα, οικονομικά δε συμφέρει το σπιτικό ψωμί. Υλικά και ρεύμα το βγάζουν χρυσάφι... Αλλά συμφωνώ όταν δεν έχεις κοντά φούρνο που να σε καλύπτει τουλάχιστον γευστικά. Εγώ κόρη φούρναρη (του καλύτερου για την ακρίβεια χαχαχαχαχα) εδώ που ήρθα άλλαξα 7 φούρνους για να βρω έναν που καααααααααααπως τρώγεται το ψωμί του.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Να τον πάρεις Μελινάκι!Αξίζει τα λεφτά του. Καταρχήν τρως αλλο ψωμί καμία σχέση με αγοραστό. Αν συμφέρει ή όχι δε ξέρω μιας και εμείς ψήνουμε 2 φορές τη βδομάδα μόνο οπότε θεωρώ ότι είμαστε οκ από οικονομία. Αλλά όπως και να έχει είναι άλλο ψωμί!

Συμφέρει και με το παραπάνω δεδομένου της ποιότητας του!

Πάω για φαί και θα επανέλθω γιατί έχω και αρρωστούλι άντρα σήμερα!!!

Νομιζα πως συμφερει και οικονομικα το ψωμι στον αρτοπαρασκευαστη, δεν ειχα σκεφτει ρευματα κλπ.

Εγω βασικα δεν τρωω σχεδον καθολου ψωμι, αλλα ο αντρας μου τρωει χαλαρα μια φραντζολα τη μερα!

Πιο πολυ το σκεφτομαι γιατι θα μπορω να φτιαχνω ευκολα και αλλα πραγματα, διαφορες ζυμες, τσουρεκια κλπ γλυτωνοντας το χρονοβορο ζυμωμα.

Θα το ψαξω παλι, Μαριτακι θυμασαι τιμη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Νομιζα πως συμφερει και οικονομικα το ψωμι στον αρτοπαρασκευαστη, δεν ειχα σκεφτει ρευματα κλπ.

Εγω βασικα δεν τρωω σχεδον καθολου ψωμι, αλλα ο αντρας μου τρωει χαλαρα μια φραντζολα τη μερα!

Πιο πολυ το σκεφτομαι γιατι θα μπορω να φτιαχνω ευκολα και αλλα πραγματα, διαφορες ζυμες, τσουρεκια κλπ γλυτωνοντας το χρονοβορο ζυμωμα.

Θα το ψαξω παλι, Μαριτακι θυμασαι τιμη?

τσα να μαι κ εγώ

Γυρω στα 40-50ευρώ κυμαίνονται ολες οι μάρκες πχ καρφουρ λιντλ κτλπ

οι αλλες οπως κενγουντ πανε κ στα 70ευρώ νομίζω

και εγώ νομίζω ότι γύρω στα 50 ευρώ τον είχα πάρει σίγουρα όχι παραπάνω

δεν ξέρω αν συμφέρει το ψωμί σε σχέση με το αγοραστό πάντως δεν καίει τρελά, αν έκαιγε ο άντρας μου δεν θα τον έφερνε εξαρχής στο σπίτι, αυτό με το ρεύμα είναι το ...χούι του :lol::lol:

επίσης αλεύρι αγοράζω από μύλο και όχι από το σουπερ μαρκετ οπότε συνολικά η τιμή βγαίνει χαμηλότερα

και εγώ 2 με 3 φορές την εβδομάδα τον χρησιμοποιώ

πάντως το ζύμωμα με το χέρι σε σχέση με τον αρτοπαρασκευαστή δεν είναι χρονοβόρο, λιγότερη ώρα κάνω να ζυμώσω στο χέρι παρά στο μηχάνημα απλά έχει το καλό ότι, παρότι κάνει πολύ ώρα (σε σχέση με το χέρι) τα πετάς όλα μέσα και το αφήνεις να κάνει την δουλειά του .... . και εσύ ασχολείσαι με κάτι άλλο :D:D

KbLyp3.png 4AByp3.png

ω ευχαριστω για τις πληροφοριες κοριτσαρες μου!

αξεσακι ναι αυτο εννοουσα κι εγω, οτι γλυτωνω τον χρονο του ζυμωματος, οση ωρα ζυμωνει εγω κανω κατι αλλο! :)

θα πεταχτω σιγουρα λιντλ να ρωτησω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ω ευχαριστω για τις πληροφοριες κοριτσαρες μου!

αξεσακι ναι αυτο εννοουσα κι εγω, οτι γλυτωνω τον χρονο του ζυμωματος, οση ωρα ζυμωνει εγω κανω κατι αλλο! :)

θα πεταχτω σιγουρα λιντλ να ρωτησω.

δεν χρειάζεται να ρωτήσεις όταν τον βγάζει προσφορά το βλέπεις και από το site τους εδώ απλά εκείνη την ημέρα που θα το βάλει να πάς με το που θα ανοίξει το μαγαζί διαφορετικά δεν ξέρω αν θα βρείς :D φεύγουν σε χρόνο ντε τε

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...