Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λογω της φωνης νταλικερη που απεκτησα στη συναντηση μας με το να φωναζω μη Μαριε συνεχεια δεν μπορεσα να σας πω ποσο χαρηκα που σας γνωρισα απο κοντα. Ο Μαριος το καταευχαριστηκε και αυριο θα παιζουμε παντομιμα γιατι φωνη τελος.

Ολα τα παιδακια ηταν τελεια και συγνωμη αν κακοποιησαμε δυο τρια. Το μωρο μεταξακι ολα τα λεφτα survivor, o Λεωνιδας Θεος επαιξε και ειδυλλιο και δεν το καταλαβατε μου την επεφτε κανονικα με τις ματαρες του παροτι ειμαι πουρο. Το φυστικι και ο Μαριος προβλεπω να εχουν εκρηκτικη σχεση στο μελλον. Το λουκουμαδοπαιδο απαιχτο και τα γατονια σουπερ.

Με τετοιο τρεξιμο βεβαια δεν προλαβα να μιλησω χαλαρα με ολους αλλα δεν πειραζει θα τα ξαναπουμε στο μελλον. Δεν θυμαμαι ολα τα ονοματα γιατι εγινε αχταρμας το κεφαλι μου απο την φασαρια και απο τον πονο του λαιμου.

Πραγματικα χαρηκα που τα ειπαμε που λεει ο λογος απο κοντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λογω της φωνης νταλικερη που απεκτησα στη συναντηση μας με το να φωναζω μη Μαριε συνεχεια δεν μπορεσα να σας πω ποσο χαρηκα που σας γνωρισα απο κοντα.!

νταλικιερης ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ...

ασε μας ρε κοπελια.... :evil:

εκνευρισμενο εμοτικον που δεν ηξερε οτι η μαρκοπουλομανα ειναι τοσο ομορφη...

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ :evil::evil::evil::evil:

κι εχω και μαθημα με τον αντυ γκαρσια τη δευτερα... :tongue:

Parents are the last people on earth who ought to have children

Βρε δεν σου εχω πει να μην κρινεις απο την πρωτη εικονα τους αλλους???? Τα φαινομενα απατουν.

Ελα το πρωι να δεις το χαλι μου και τα ξαναλεμε. Απο την χλωμαδα και τους μαυρους κυκλους θα σκιαχτεις. Εβαλα και λιγο κονσιλερ η αληθεια ειναι, δεν τα αρνιεμαι.

Κι εγώ κορίτσια χάρηκα πολύ που σας γνώρισα, όλες και απέκτησαν πρόσωπα τα μηνύματά σας. Τα δύο μικρούλια σε φάση σαλίγκαρου ήταν όντως survivors. Ο μικρός μου κοιμήθηκε στις 11, πρώτη φορά. Ντούρασελ...

Διαφημίσεις

Φανταζομαι οτι ολλων τα παιδια κοιμηθηκαν στη διαδρομη στο αυτοκινητο. Οντως????

Το δικο μου τι πινει ηθελα να ξερα!!!!!!! Γυρισαμε στο σπιτι και ηθελε να παιξει κι αλλο με τα παιχνιδια του σαν να μην εχει κουραστει καθολου τοσες ωρες.

Ζεττακι και εγω χαρηκα που σε γνωρισα, επλιζω να τα ξαναπουμε συντομα.

α!! η δικια μου πηγε βολτα με τους απο πανω μολις γυρισαμε!!! πριν λιγο κοιμηθηκε... με το ζορι...

βρε τη ζεττα!!!

μεχρι τωρα κυνηγιομασταν στο φορουμ τωρα πια και live....xaxaxaxxaxaxaxaxxa

καλησπερα.....ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

επερασαμε ομορφα γνωρισαμε και αλλον ενα ομορφο παιδοτοπο της περιοχης μας που δε το ξεραμε

τα μωρα ενα και ενα, ολα τα φορουμμωρα ειναι παντα ομορφα χαχαχαχαχαχχααχα

φιλακια πολλα

και φυστικιιιιιιιιιιι

τα μετρησα παλι χαχαχαχχαχχα

ΝΑΙ η Α πηρε ..μισο ποντο! 87

και ο Β 1,5!!!! 94!

αλλα τη εβαλα και ξαπλα, περικαλω απο 87 πηγε 91!!!!

Διαφημίσεις

οχι ρε! καμια σχεση..ισως με βρισετε αλλα

ειναι απο 9,30 για υπνο

σηκωνετε μια ο Β

παμε πισω

σηκωνετε 2

θες σταφυλι??? σορυ αλλα θελει 2-3 ρωγες και πεφτει για υπνο

παιρνει και ξαπλωνει

και κλασσικα παιρνει και η Α αλλες 2..μικρες

φευγω

βηχει

παω

γκλα

σιχτηρ η ψαροσουπιτσα την οποια την εφαγε σα τρελλη

η δικια μου ειναι ξυπνια, και κελαηδαει...

εχει πει οσα ονοματα ξερει ζωγιη,τατακη,γιωγο,ντινο,δωγια,ντια,βοκα κλπ...

κι εχουμε μελλον..

καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα!

λοιπον εμεις, ναι, δεν κοιμηθηκαμε στο αυτοκινητο στην επιστροφη!Και οταν φτασαμε σπιτι μ'επρηξε οχι νανα οχι νανα και μολις τον ακουμπησα στο μαξιλαρι ξεραθηκε! (10 η ωρα)

Κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε απο κοντα, αντε να το ξανακανονισουμε! ολα τα παιδακια ηταν τρελλα φατσονια!

(φυστικι την επομενη μας επιασε βηχας. να ανησυχησω?)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...