Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω βαρέσει τρελή κρίση από τη 13.15 που γύρισε... Την έπιασα με το καλό να της βάλω κολλύριο. Δέχτηκε τα ανταλλάγματα, πάω να της βάλω, πάλι τα ίδια. Να χτυπιέται, να ουρλιάζει και δώσε κλάμα, δώσε και πύον φυσικά...

Επί μια ώρα με το ρολόι εγώ προσπαθούσα μια με τα λόγια, μια με απειλές (τηλ στον παππού να μας παει νοσοκομείο, θα μείνεις εκεί, θα σου κάνουν αυτό, θα σηκωθώ να φύγω κ.λπ), μια με το ζόρι να της βάλω έστω μια σταγόνα. Τζίφος. Βγήκα απ το σπίτι ότι τάχα φεύγω. Σκασίλα της. Γύρισα και έκανα ακόμα μια προσπάθεια. Τίποτα. Τότε της δήλωσα πως μέχρι το βράδυ δε θα μου μιλήσει και δεν θα μου ζητήσει απολύτως τίποτα. Ούτε την ένοιαξε, αρκεί που γλίτωσε το κολλύριο. 1,5 ώρα έπαιζε μόνη της, που και που μου μίλαγε και δεν της απαντούσα. Μετά άρχισε να επιμένει να της μιλήσω. Όταν είπε πως πεινάει της είπα γάλα και ύπνο. Τώρα την έβαλα στο κρεββάτι και παίζει. Πραγματικά τα χω παίξει, δεν αντέχω άλλο άγχος. Αν ήταν ο πατέρας της εδώ θα χα φύγει πραγματικά...

ΕΝΤΙΤ: Δε διαφώνησα με το "3", με το "γίνεται" διαφώνησα. Δεν γίνεται, απλά είναι... Τεσπα...

YqE6p2.png

IqItp3.png

ραβάκι σε καταλαβαίνω....εμείς όταν της βάζαμε κολύριο θα νόμιζαν ότι το σφάζουμε το παιδί!!!Τέτοιο ουρλιαχτό δε είχε ξαναβγάλει αλλά έπρεπε να της βάλουμε.Τη κρατάγαμε και οι 2 αλλιώς δε γινόταν τίποτα....

Υπομονή!Πως είναι το ματάκι της εντωμεταξύ;Ακόμα κλειστό;

Τι ώρα έρχεται ο άντρας σου;Να πας μια βόλτα και εσύ βρε κορίτσι....

Διαφημίσεις

Δεν είναι κλειστά τα μάτια της, αλλά έχει πρόβλημα και δεν το καταλαβαίνει. Το ξέρω πως χρειάζονται 2 αλλά ο μπαμπάς της τη λυπάται και δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Προτιμά να μην βάλω καθόλου. Και επίσης επιστρέφει πολύ αργά το βράδυ. Τι να την κάνω τη βόλτα? Να σηκωθώ να φύγω να πάρω τα βουνά θέλω. Αν κοιμηθεί θα προσπαθήσω και κοιμισμένη. Αν όχι αύριο θα πάρω τον παιδίατρο. Και τι θα μου πει δηλαδή αλλά τέλος πάντων...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Πω πω στο μεταξυ το ματι ειναι το πιο δυσκολο.

Τη μυτη τη βολευεις, το σιροπι καπως το χωνεις στο στομα, το αυτι δε γνωριζω, αλλα το ατιμο το ματι χωρις συμμετοχη του παιδιου δεν γινεται.

Εγω παντως του κανω κεφαλοκλειδωμα και του λεω θα σε αφησω μονο μολις τελειωσουμε. Βαρβαρο το ξερω, θα με βρισετε το ξερω, αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω αφου σχεδον παντα πρεπει να το καταφερω μονη μου.

ασχετο, μαρκο οντως πατουσαρα ο μαριουλης! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό που με εκνευρίζει εμένα στα παπούτσια είναι ότι το καθένα έχει άλλη φόρμα....για αυτό μετράω το πόδι της και ανάλογα τα εκατοστά διαλέγω νούμερο.

Γιατί βρε Μελίνα ο Κωνσταντίνος τι νούμερο φοράει;Εμένα μου φαίνονται φυσιολογικά αυτά τα νούμερα του Μάριου...ενώ της Ζωίτσας και της γατούλας μου φαίνονται μινιόν!!!χαχαχαχ

Διαφημίσεις

και εμενα 29 προς 30 χαχαχχχαχα!

Κουλτ εμεις 25αρια αγοραζουμε ρε!!!!! πως εισαι 24 ακομα????????

επισης οταν αγοραζω παπουτσι εννοειται εχω μεζουρα μαζι χοχοχοοχοχο

Όχι μη το λες δεν έχει καμία σχέση το αναπτυγμένο παιδί με τη πατούσα του! Εχει φίλη μου αγορακι συνομίληκο πιο ψηλό από εμάς με μικρότερο πόδι....δε νομίζω πως έχει σχέση...

Αλλά και πάλι φυσιολογικό μου φαίνεται το 26 για 3 χρονών παιδάκι...

Παίζει ρόλο και η φόρμα του παπουτσιού. Της είχα πάρει το καλοκαίρι μπαρετούλα κικερς για να φορεθεί φθινόπωρο και φοριέται τελικά τώρα άνοιξη παρότι είναι 24αρι και η μικρή τώρα πηγαίνει στο 26.

Πω πω Γιώτα δίδυμα με 3 νούμερα διαφορά αχαχαχαχαχαχ Φοβερό!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...