Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Σήμερα που δε μπορούσα να είμαι εγώ μέσα σας έπιασε λογοδιαροοια ε;;;;:tongue:Σα σε ντρέπεστε!:tongue: ξανά γλώσσα!!χαχαχα

Βρε μπεμπάκι μου μη τρελαίνεσαι ρε κορίτσι μου.Κάτσε να δεις τι θα σου πει και ο ορθοπεδικός και ό,τι και να είναι, αν είναι δηλαδή, θα το αντιμετωπίσεις!

Τώρα για τις άλλες εξετάσεις καλύτερα περίμενε 6 μήνες και βλέπεις.

Εμάς πάντως το στίγμα μας το είχε κάνει πολύ μικρές η μητέρα μου επειδή έχει ο πατέρας μας και μας το είχαν βρει με σιγουριά. Η αδερφή μου έχει εγώ όχι, αλλά το ξέρουμε πριν τα 10 μας και αυτό πριν 25 χρόνια όπως καταλαβαίνετε.

Για τη Νάντια δεν έχω κάνει αλλά επειδή ο αιματοκρίτης της είναι σαν το δικό μου κοντά στο 40, υποθέτω ότι δεν έχει στίγμα. Θα το κάνουμε βέβαια για σιγουριά κάποια στιγμή αργότερα.

Εσάς που έχουν στίγμα τι αιματοκρίτη έχουν τα πιτσιρίκια σας;

Μπεμπάκι αν θες κάτι πάρε με το απόγευμα να το δούμε ρε συ για τα παπούτσια....θα σου γράψω με πμ το τηλ/νο μου, οκ κοριτσάκι;

Φαίη δε ξέρω τι ακριβώς κάνετε στην ομάδα γονεων αλλά θα είχα πολύ ανάγκη και εγώ μια ομάδα ψυχολογικής συμπαράστασης, συζήτησης κτλ κτλ.

Εννοείται να πάρεις τη μικρή και να πάτε στο χωριό σας!Γιατί δεν ακολουθεί ο μπαμπάς σας;Δε του αρέσει το χωριό ή θέλει να πατε αλλού;

Να πάτε πάντως, το αξίζετε μια βολτούλα!

Αγορασα σήμερα και τα πρώτα μας πεδιλάκια! Το ποδάρι μας έφτασε 16,4 εκατοστά....πότε πήγε τόσο ρε παιδί μου;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις που εχουμε στιγμα εχουμε χαμηλο αιματοκριτη μαριτα...το αντιστροφο απλα δεν ισχυει!

εγω εχω 32 και η Ζωή 34!

η δικια μου φοραει το 24αρι ακομη..μου κανει οικονομια το παιδι μου! χαχα

Τι εννοείς το αντίστροφο Ειρηνάκι;Δηλαδή αν έχεις υψηλό δε σημαίνει ότι δεν έχεις και στίγμα;

Πόσα εκατοστά είναι καλέ το πόδι σας; Μήπως έχει μεγαλώσει και δε το έχετε καταλάβει;Γιατί εγώ έτσι τη πατησα....τα 2 ζευγάρια από τα 3 δε τις κάνουν πια και δε το είχα καταλάβει εγώ...

οχι ότι οσοι εχουν χαμηλο οφειλεται σιγουρα σε στιγμα..μπορει να υπαρχει και αλλος παραγοντας...

δεν το εχω μετρησει σε εκατοστα..αλλα το 24 αρι θα την βγαλει και την ανοιξη..ενα πεδιλακι πηρα καλοκαιρινο μονο στα 25!

οχι ότι οσοι εχουν χαμηλο οφειλεται σιγουρα σε στιγμα..μπορει να υπαρχει και αλλος παραγοντας...

δεν το εχω μετρησει σε εκατοστα..αλλα το 24 αρι θα την βγαλει και την ανοιξη..ενα πεδιλακι πηρα καλοκαιρινο μονο στα 25!

Να σου πω...φοράτε κροκς εσείς;Εχω τα περσινα της Νάντιας σε φούξια, δε το εχει φορέσει πολύ, με ένα πλύσιμο δηλαδή είναι σούπερ, και είναι 8-9uk δηλαδή 25-26. Τα θέλετε;

Διαφημίσεις

Να σου πω...φοράτε κροκς εσείς;Εχω τα περσινα της Νάντιας σε φούξια, δε το εχει φορέσει πολύ, με ένα πλύσιμο δηλαδή είναι σούπερ, και είναι 8-9uk δηλαδή 25-26. Τα θέλετε;

γιατι δεν τα θελετε εσεις? Μαριτακι συγκρατησουυυυυυυυυ..ερχεται το δευτερο!!!

γιατι δεν τα θελετε εσεις? Μαριτακι συγκρατησουυυυυυυυυ..ερχεται το δευτερο!!!

Που είναι καλέ και δε το βλέπω;;;;:P:p:p

Εμάς δε μας κάνουν....να τα κρατήσω για το δεύτερο;σιγά ρε συ...αν τα θέλετε πες μου να στα φέρω όταν βρεθούμε...

Είμαι ψώνιο ρε συ με τα ψωνια εγώ δε το έχεις καταλάβει;Θα του παρω καινούρια του δεύτερουυυυ!!!!:P

Που είναι καλέ και δε το βλέπω;;;;:P:p:p

Εμάς δε μας κάνουν....να τα κρατήσω για το δεύτερο;σιγά ρε συ...αν τα θέλετε πες μου να στα φέρω όταν βρεθούμε...

Είμαι ψώνιο ρε συ με τα ψωνια εγώ δε το έχεις καταλάβει;Θα του παρω καινούρια του δεύτερουυυυ!!!!:P

φερτααααααααααααααααααααα...χαχα ψωναρα!

τωρα που το λετε κορες, σαν να θυμαμαι οτι και ο δικος μου εχει λιγο χαμηλο σιδηρο, απλα δεν εχουμε κανεναν και στις δυο οικογενειες με στιγμα. ασχετο?

εμεις παμε για 27αρι, σαν να εχει μεγαλωσει ολοκληρος μου φαινεται τωρα τελευταια, οχι μονο το ποδι του.

Μαριτακι με τα κροκακια παιζει και το αλλο, το δευτερο να ειναι αγορι! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ 27άρι παράγγειλα Μελίνα....και εμένα μου φαίνεται ότι μεγάλωσε ξαφνικά. Πολλά παντελόνια δε μας κάνουν και κολάν που ήταν μεγάλα μας είναι κανονικά.

Ναι καλέ, γιατί να πάνε χαμένα τα κροκάκια μας;:D

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...