Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ πολύ Μεταξάκι!Σήμερα τις έκανα, Παρασκευή περιμένω αποτελέσματα!

16 συνεδρίες για ένα χρόνο;είναι μέσα και αυτές που έχετε κάνει ήδη ή θα κάνετε άλλες 16; Πω πω ταλαιπωρία!Τρέχα από εδώ, πάρε σφραγίδα...πανικός! Εδώ έδωσε άλλες 2 εξετάσεις η γιατρός του νοσοκομείου Θριασίου και δε τις κάνει το Θριάσιο!χαχαα!και φυσικά δε τις καλύπτει το ικα....πλήρωσε βλήμα!!εγώ δηλαδή.....!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

16 τον μήνα για ένα χρόνο από τον 10/2011, οπότε εμείς συνεχίζουμε κανονικά (ιδιωτικά) τουλάχιστον μέχρι Οκτώβριο .... δλδ τρεχάτε ποδαράκια μου !

Δεν ξέρω σε τί ποσό αντιστοιχεί η μια λογοθεραπεία του ΙΚΑ, το παιδί αυτή τη στιγμή κάνει 8-10 λογ/πειες τον μήνα. Ανάλογα .

Είναι λίγο ταλαιπωρία γενικά να μπλέκεις με το Δημόσιο.... αλλά, όχι, δεν θα τους τα χαρίσω κιόλας !

Πλέον τα ρεντεβού τους για να περάσεις από επιτροπή είναι 8μηνα ! Σα δε ντρέπονται λέω εγώ καλύτερα !

Γιατί δεν παίζει να κάνουμε και τον Αύγουστο ! Έλεος δλδ !

Έτσι είναι Μεταξάκι, έχεις δίκιο....γιατί να τους τα χαρίσεις, δε κατάλαβα;Απλά ταλαιπωρούν τον κόσμο. Και σκέψου κάποιους που δεν έχουν ρε παιδί μου τη δυνατότητα να πάνε ιδιωτικά, τι κάνουν; Να θες να βοηθήσεις το παιδί σου και να μη μπορείς!

Τουλάχιστον έχεις δει βελτίωση στο παιδί και αυτό έχει σημασία!

λαβ γιατι δε ξερεις? δεν εχεις παει να παρεις τα λεφτα ηηηηηη δεν εχεις παρει ακομα εγκριση? εχτες στο φεις εγραφε η αντζελα αλλαγες λογοθεραπειας ΕΟΠΥΥ και ελεγε για 10 ευρω τη "γραμμενη" λογοθεραπεια

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες μου! :)

Αλλη μια μερα περασε στη δουλεια...

Εχθες υπεγραψα κιολας τη συμβαση μου και τα λοιπα χαρτια και ειμαι επισημως μια εργαζομενη γυναικα! :)

Θα ξεκινησω με οσα θυμαμαι....

Μπεμπακι καλο κουραγιο με το πηξιμο...

Το ιδιο θα ευχηθω και στο κιουλτακι που απο οσο ειδα εξαφανιστηκε σημερα ε;

Γατονι ....... Γατονι........... Γατονι......... Γατονι......... (Τιποτα αλλο, σκεφτομαι πως φευγεις για Κρητη και μου ερχεται να σε στραγγαλισω απο τη ζηλεια..............)

Μεταξακι καλα κανεις και δεν τα χαριζεις τα παλιολεφτα.... Κι εφοσον βλεπεις πως το παιδι εχει εξελιξη και οφελος απο την ολη ιστορια, κηνυγησε τα!

Μαριτακι καλα αποτελεσματα ματακια στις εξετασεις σου!

Ραβακι περαστικα και στις δυο σας για ακομα μια φορα!

Μελινακι ετοιμαζεστε κι εσεις για κατω ε; (αααχμμμμφφφφ..... θα πεθανω ρε απο τη ζηλια μου.............)

Ελπιζω να μην ξεχναω καποια...... Στα δικα μας τωρα:

Πηγαμε εχθες στην ΩΡΛ... Η ρηξη εχει κλεισει αλλα το αυτι παρολη την αντιβιωση εχει ακομα πυον και το αλλο αυτι εχει ακομα υγρο... Τη ρωτησα πως μπορει να φυγει αυτο το υγρο απο εκει και μου ειπε πως δεν υπαρχει καποιος τροπος, συνηθως υποχωρει απο μονο του και σε χρονιες καταστασεις αν εχουν δοκιμαστει ΟΛΕΣ οι αλλες μεθοδοι με αποτυχια (αντιβιωση, τσιχλες και μπαλονια ή σφυριχτρες για να ανοιγει η ευσταχιανη σαλπιγγα, ομοιοπαθητικη κλπ) και επισης αν εχει φτασει το παιδι σε μια αλφα ηλικια και το προβλημα επιμενει ΜΟΝΟ τοτε συζηταμε για χειρουργειο για τα σωληνακια...

Μας εκανε και τυμπανογραμμα... @@ δεν ακουει χαμηλες συχνοτητες καθολου.. Ειπε μολις υποχωρησει το υγρο θα επανελθει, δεν τιθεται θεμα για μονιμη απωλεια ακοης.... Στο δια ταυτα τωρα... Εκεινη προτεινε δυο τροπους αντιμετωπισης: ο πρωτος ηταν να παμε σε ληψη πιο ισχυρης αντιβιωσης (συγκεκριμενα της zinadol) και ο δευτερος ηταν εφοσον εχει παρει ιστορικο ομοιοπαθητικης στη μικρη να μας δωσει 6 καψουλες για 3 μερες (1 το πρωι και μια το βραδυ) και αλλη μια πιο 'ισχυρη' καψουλα την 4η μερα μονη της και να μας ξαναδει τη Δευτερα (χωρις να την πληρωσουμε) για να δει πως ειμαστε... Επειδη το παιδι φετος εχει παρει ΠΟΛΛΕΣ φορες αντιβιωση (η τελευταια ηταν η 8η φορα :(), προτιμησα το 2ο.. Παμε ομοιοπαθητικα λοιπον και ο Θεος Βοηθος..... Και τη Δευτερα παλι επανεξεταση... (ΡΑΒ....... Δεν θες να ξερεις τι εχω ακουσει απο εχθες που προτιμησα τα 'καραγκιοζιλικια' απο την αντιβιωση..... ΧΩΜΑ με εχει κανει ο πατερας της μικρης -στο λεω γιατι κατι πηρε το ματι μου για το κολλυριο σας- ;))........

Μας ειπε να εχουμε στο νου μας για τυχον πυρετο γιατι για να 'παλεψει' ο οργανισμος της με αυτο το μεγαθηριο ισως ανεβασει θερμοκρασια και οπως καταλαβαινετε απο εχθες ειμαι αγκαλια με το θερμομετρο.. Χωρια που εβαλα και το σταθμο να θερμομετρει ανα μια ωρα και να μου σημειωνει τις θερμοκρασιες σε ενα χαρτακι.. Ελπιζω να βγουμε νικητες ρε κορες...

Κατα τα αλλα ησυχιες... Μιλησα σημερα με τη νονα της μικρης στο τηλ. Με ρωτησε τι θελει το παιδι κλπ. Και κατα πως παμε, μαλλον θα παρω τη μικρη (με το ΚΤΕΛ εστω αφου ο πατερας της αρνειται να μας ακολουθησει) να παμε ενα 2ημερο κατω... Εχω αναγκη να μυρισω την πατριδα μου....................

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ξεχασα πριν.. Η μεγαλυτερη θερμοκρασια της μικρης σημερα ηταν 37.1 στις 11:30 στο σταθμο....

Εγω εδω την εχω σταθερη στο 36.9 με 37.0...

Επισης ανυπομονω αυριο να παω στην ομαδα γονεων...... Ποσο καλο μου κανει, ουτε εγω το φανταζομουνα..... Αν κι εδω που εχουμε φτασει, θελουμε γενικο ρεκτιφιε, τι να μας κανει μια ομαδα........... :rolleyes:

gM4vp2.png

λαβ γιατι δε ξερεις? δεν εχεις παει να παρεις τα λεφτα ηηηηηη δεν εχεις παρει ακομα εγκριση? εχτες στο φεις εγραφε η αντζελα αλλαγες λογοθεραπειας ΕΟΠΥΥ και ελεγε για 10 ευρω τη "γραμμενη" λογοθεραπεια

Πω πω εκατομμύρια λέμε !!!! όχι Γάτα μου, δεν έχω πάρει ακόμη έγκριση από τον Ελεγκτή-Ιατρό.... :rolleyes: σ' ευχαριστώ για το λινκ !

Αχ βρε Φαίη,

Είναι "μανίκι" αυτό που περνάει το Μαράκι με το αυτάκι της... κι εγώ στην προκειμένη θα προτιμούσα να αποφύγω την αντιβίωση. Εύχομαι να πάει καλά με αυτά τα χαπάκια που λες !

...Ένα 2ήμερο κάτω με την μικρή ???? Εννοείς πριν το Πάσχα ?

Αχ βρε Φαίη,

Είναι "μανίκι" αυτό που περνάει το Μαράκι με το αυτάκι της... κι εγώ στην προκειμένη θα προτιμούσα να αποφύγω την αντιβίωση. Εύχομαι να πάει καλά με αυτά τα χαπάκια που λες !

...Ένα 2ήμερο κάτω με την μικρή ???? Εννοείς πριν το Πάσχα ?

Ευχαριστω Μεταξακι μου...

Εστω ενα 2ημερο (αν μου κατσει και παραπανω, γιατι οχι;;))... Πριν, στο ενδιαμεσο, μετα.... Οποτε να 'ναι Μεταξια μου.... Θελω να κατεβω κατω.. Να δω τους δικους μου, να 'ταξιδεψω' στη θαλασσα μας..... Το εχω αναγκη μεσα σε ολα αυτα που περναω.......

gM4vp2.png

Φαιη καλα θα κανεις να πας πατριδα για λιγο, θα αλλαξεις παραστασεις και θα σε ανεβασει σιγουρα!

Μαριτακι ολα καλα θα πανε, Παρασκευη θα παρεις ολες τις απαντησεις? Εκανες καποιες ειδικες εξετασεις?

Μεταξακι μπραβο για την εγκριση που πηρατε και καλα θα κανεις να τους κυνηγησεις για τα λεφτακια σου (τα λεω για να τ'ακουω, ξερεις ποσα λεφτα εχω χαρισει στο τσμεδε?)

Μπεμπα μου σ'ευχαριστω, μαλλον πρεπει να κλεισω αυτην την εβδομαδα γιατι στο τελος θα μεινουν μονο τα ακριβα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

φαιη και εγω θα ζηλεψω τη πατριδα χεχεχχχε

ποτε θα ερθει ο ρημαδοαυγουστος να παμε κατω@@@@@

μιλαγα με ξαδελφη αχχχχχχχχχχ βαχχχχχχχχχχ

Ασε με ρε γατονι.......... Εχω εδω και ποσο καιρο που λεω ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ......

Ε, πλεον εφτασε ο κομπος στο χτενι.. Δεν με σταματει ουτε Θεος, ουτε δαιμονας...

Ο παιδικος σταθμος κλεινει Μεγαλη Τεταρτη και ξαναανοιγει Πεμπτη του Πασχα... Ε, θα κατασκηνωσω στην κουμπαρα μου.........

Κι εμενα οι δικοι μου με 'μπριζωνουν'.... Εχω και την κουμπαρα μου που ειναι Μαρθα Βουρτση (και μας λειπετε, και θελω το παιδι, και μπουχουχου...), πεταει κι εμενα ο απαυτος μου να παω.... οποτε θα παω ο κοσμος να χαλασει......... ;)

Μελινακι πηζεις κι εσυ κοριτσι;

gM4vp2.png

πολλες μερες κλεινει...για να μαθω και εγω.....

Ναι ο φουστης............... :lol::lol::lol:

1 εβδομαδα................... (εμοτικον-που-σταυροκοπιεται-στη σκεψη-μιας-εβδομαδας-σερι-24-ωρες-το4ωρο-με-το-παιδι)........ :cool:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...