Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάρκο... Εγώ θα πω πως εσύ γνωρίζεις καλύτερα τους καλεσμένους σου. Δηλαδή ξέρεις εξ αρχής ποιος δύναται να πληρώσει βενζίνη (ενδεχομένως και διόδια) συν το δώρο για το παιδί και φυσικά ποιος έχει την όρεξη να κάνει τη διαδρομή. Εγώ ας πουμε για να μπω σε αυτά τα έξοδα θα έπρεπε να πρόκειται για το ανήψι ή το βαφτιστήρι μου. Είναι η οικονομική μου κατάσταση τέτοια βέβαια που δεν θα το κανα...

Πήρα τηλέφωνο τον παιδίατρο, επιπεφυκίτιδα μου πε, δεν τα συνδέει με το κρυολόγημα, μόνο αν επιμένει ο βήχας θέλει να τη δει. Μου δωσε κολλύριο για 6 μέρες. Αύριο θα τη στείλω σχολείο.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Και εγώ αυτό ξεκίνησα να γράφω και με διέκοψε το τηλέφωνο!:D

Και εμένα μακρυά μου φαίνεται, και θα μου ήταν δύσκολο να πάω λόγω των οικονομικών.....να ήταν βάφτιση οκ η απόσταση αλλά για απλά γενέθλια το βλέπω πολύ δύσκολο.

Αλλά αν οι 10 καλεσμένοι σου δεν έχουν πρόβλημα τότε είσαι οκ!

Εδώ περισυ ήθελα να κάνω τη γιορτή της στο χωριό που είναι 1 ώρα από Αθήνα και το σκεφτόμουν για το κόσμο....τελικά δε το έκανα...

Ναι ειναι θεμα ολα αυτα το σκεφτομαι. Στα γενεθλια θα ειναι δικοι μας ανθρωποι οποτε οι περισσοτεροι θα μπορουν λογικα αν το συνδιασουν σαν εκδρομη. Θα το σκεφτουμε εκτος αν το κανουμε Δευτερα του Πασχα που θα ειμαστε ηδη εκει καποιοι απο εμας. Οι νονοι η Ειρηνη.

καλησπέρα κοριτσάκια μου

ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας και εσείς να χαίρεστε τις οικογένειες σας

μπεμπάκι μου πολύχρονη η Ευούλα σου !!! να την χαίρεστε πάντα γερή και δυνατή

ραβτακι μου περαστικά σας γρήγορα που θα πάει τελείωσε ο παλιοχειμώνας σγα σγα τα πράγματα φτιάχνουν

τώρα που φτιάχνει ο καιρός να κανονίσουμε τίποτα βρε κόρες χαθήκαμε :lol::lol:

σας φιλώ μαζεύω το χάος του χθεσινού τυφώνα Ευγενία και ΣΙΑ Ε.Π.Ε :lol::lol:

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου...

1η μερα στη δουλεια σημερα.. Ενταξει, δεν κυλησε ασχημα... ;)

Κουραση πολλη, αλλα ομορφο κλιμα και καλοι συναδελφοι.. Κυλησε ομορφα το 6ωρακι.. 5μιση με πηρανε απο το σπιτι, 6 παρα τεταρτο ημασταν ηδη στον τομεα.. Ηπιαμε κι ενα καφεδακι στα γρηγορα και ξεκινησαμε 6 νταν! :)

Να πω την αμαρτια μου αν ηταν για ΚΑΘΕ μερα της εβδομαδας, δεν ξερω αν θα το συνεχιζα.. Αλλα ειναι και το ωραριο καλο (μας βολευει) και τα λεφτα καλα για 3 εβδομαδιαιως...... ;)

Αυριο παλι την ιδια ωρα...

Παρελαβα πριν απο λιγο το ταλιμπανακι απο το σχολειο και τωρα θελω να κατσω να κανω ενα μπανακι με την ησυχια μου γιατι το απογευμα εχουμε την ΩΡΛ και εχω αγωνια!

Ραβακι περαστικα σας! :)

Μαριτακι τις εκανες τις εξετασεις σου;

Μαρκοπουλακι εφοσον οι καλεσμενοι σας θα ειναι μετρημενοι και ηδη καπου εκει κοντα, εγω εκει θα το εκανα! ;) Αν ομως ηθελες να καλεσεις κι αλλα ατομα, θα ηταν προβλημα.. Γιατι κι εγω ας πουμε δεν θα γινοταν να παω καπου θελοντας ΚΑΙ βενζινη ΚΑΙ τα οδοιπορικα ΚΑΙ δωρο για το παιδακι ΚΑΙ χωρια τι θα ζητησει η δικια μου... Θα επρεπε να ηταν ΠΟΛΥΥΥΥΥ δικος μου ανθρωπος για να το κανω! ;) Αλλα εφοσον ειστε οκ απο τους καλεσμενους, ειναι ενα πολυ ομορφο μερος για παρτυ και δη παιδικο! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μπράβο ρε Φαίη για τη δουλειά!Και όταν θα πάρεις και το πρωτο μισθό θα σου φύγει η κούραση!!

Αύριο πάω για τις εξετάσεις!Αχχχ....άγχος!

ρε κορίτσια πως αντέχουν κάτι πιτσιρίκια και ξενυχτάνε;Το Σάββατο ξύπνησε το ζουζούνι 8:30, πήγαμε κούνιες-ποδήλατο, κοιμήθηκε 3:30 με 5:30 , απόγευμα πάλι ποδήλατο κούνιες, και το βράδυ λέμε ας δούμε όλοι παρέα στο σταρ το σρεκ που το είχε στις 10. Πίνει γάλα και 10:20 αρχίζει να χαιδεύει αυτιά...ε λοιπόν 10:30 κοιμήθηκε!!!μέχρι τις πρώτες διαφημίσεις άντεξε!!!χαχαα

Διαφημίσεις

ναι μωρέ χαίρομαι αλλά τώρα που μεγάλωσε η μέρα μπορεί να θέλεις να πας μια βόλτα και να κοιμηθεί πιο αργά....αν και στη βόλτα δεν έχει πρόβλημα. Φορτίζει μπαταρίες και πάει μέχρι αργά!!!χαχαχα

Μαρκο κι εμενα με προβληματιζει πολυ η αποσταση για γενεθλια εκτος Αθηνας.

Στο εξοχικο βεβαια που σκεφτομαι για του δικου μου, μαλλον δυσκολο γιατι θα πρεπει να κουβαλησω εκει ολα τα φαγητα συν καρεκλες τραπεζια κλπ

Εσυ ομως που δεν θα χρειαστει να κανεις τετοια σκηνικα, αν και οι καλεσμενοι δεν εχουν προβλημα, γιατι οχι?

Μαριτακι καλα αποτελεσματα σου ευχομαι αυριο.

Και ο δικος μου κοιμαται με τις κοτες, αλλα περσι το καλοκαιρι ας πουμε, την εβγαζε ανετα μεχρι τις 12 και 1 τη νυχτα!

Αξεσακι σμουτς!

Φαιη καλη ξεκουραση!

Εγω πεταχτηκα ενδοκρινολογο τωρα, ακομα δεν χρειαζεται να παρω το χαπι, θα κανω επανελεγχο σε τρεις μηνες και βλεπουμε.

πρωινη ατακα του μικρου για να γελασετε :

- μαμα που ειναι το τοκυο?

- εμμμμμ

- ξερεις τι ειναι το τοκυο?

- εσυ ξερεις?

- και βεβαια, ειναι ο μεγαλος δρομος που οδηγαει ο μακκουιν! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρκο κι εμενα με προβληματιζει πολυ η αποσταση για γενεθλια εκτος Αθηνας.

Στο εξοχικο βεβαια που σκεφτομαι για του δικου μου, μαλλον δυσκολο γιατι θα πρεπει να κουβαλησω εκει ολα τα φαγητα συν καρεκλες τραπεζια κλπ

Εσυ ομως που δεν θα χρειαστει να κανεις τετοια σκηνικα, αν και οι καλεσμενοι δεν εχουν προβλημα, γιατι οχι?

καλα εγω στο εχω πει..εσύ με τετοιο κτημα που εχεις κριμα που πληρωνεις παιδοτοπο! παιδι μου θα στα φερουν τα φαγητα και τις καρεκλες ...ουυυυυυυυ σιγα το πραγμα!

Εγω πεταχτηκα ενδοκρινολογο τωρα, ακομα δεν χρειαζεται να παρω το χαπι, θα κανω επανελεγχο σε τρεις μηνες και βλεπουμε.

πρωινη ατακα του μικρου για να γελασετε :

- μαμα που ειναι το τοκυο?

- εμμμμμ

- ξερεις τι ειναι το τοκυο?

- εσυ ξερεις?

- και βεβαια, ειναι ο μεγαλος δρομος που οδηγαει ο μακκουιν! :)

χαχαχα απαιχτος! μας λειψατε ρε! κανονισεεεεεεεεεεε

Λατρεύουμε cars2! Το ξέρει απ' έξω η Νάντια και αγαπημένο της αυτοκίνητο είναι ο μπάρμπας επειδή είναι γερανός και ο φιλ μακ σφαίρα!Τον μακουίν ούτε να τον φτύσει!!!χαχαχα

Εμάς καθε μέρα πάει στη βόρεια αμερική και στα ιμαλάια!!!Μάλιστα τα Ιμαλάια τα φτιάχνει και με τα τουβλάκια της...πολυ ψηλά μαμά είναι τα Ιμαλάια που έφτιαξααα!!!χαχα

Πόσο πλάκα έχουν, μα πόσο όμως!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...