Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Και εμείς μία από τα ίδια χτες!!!Ήλιο, ποδήλατο, ξεσάλωμα με τις ξαδέρφες της και ύπνο βαρύ στις 10 παρά!!!

Μια χαρά ήταν!

Μπεμπάκι πως περάσατε χτες στο παρτάκι σας;;Περιμένουμε φωτό στο φέις!

Ραβάκι περαστικά σας οικογενειακώς! Τσίμπλες ε;;;Έχει και γκρίνια η μικρούλα σου;

Δε ξέρω αν θα παμε εκδρομή αλλά τώρα που μεγάλωσε η μέρα και άλλαξε η ώρα πρέπει να κανονίσουμε τίποτα βρε κορίτσια....καμιά ομαδική παιδική χαρά, καμιά συνάντηση σπίτι μου αν θέλετε που είναι κάπως στη μέση ή και σε όποιο άλλο σπίτι θέλετε κάτι βρε παιδί μου να τα πούμε λίγο!

Φαιάκη καλή αρχή σήμερα κορίτσι μου!!:D

Καλημερα στην παρεα! :)

Κι εμεις λιαστηκαμε για τα καλα χτες στη γιαγια μας, ο μικρος ξεσαλωσε με τ'αδερφια μου και επισης εκανε για πρωτη φορα κακα στο γιογιο εκτος σπιτιου μας!!!

Πολυ το χαρηκε.

Επισης το βραδυ χτες με εξεπληξε ευχαριστα. Αφου διαβασαμε το παραμυθι μας, μου λεει μαμα θα κοιμηθω μονος μου σημερα! Καλα του λεω αγορι μου, παω λιγο στην κουζινα και ξαναρχομαι. Πηγα σε δεκα λεπτα και κοιμοταν του καλου καιρου!

Μεγαλωνει το αγορι μου και ζω μεγαλες στιγμες η μανα! χαχα

Ραβ περαστικουλια στο κοριτσι σου!

Μεταξακι κι εμεις ειμαστε μεσα για μετα το Πασχα!

Φαικο καλη αρχη στη δουλιτσα σου!

Μαριτα εμεις ειμαστε κοντα ρε συ, μια παιδικη χαρα τουλαχιστον πρεπει να την παμε.

Ασχετο, θα παρω το Μαρακι (maria_s) να την ρωτησω αν στην Παιανια η παιδικη χαρα που εχει πισω απο τον οδοστρωτηρα ειναι καλη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα κανονίσουμε κάτι σίγουρα. Μελίνα όντως εμείς κοντά είμαστε και τώρα που άλαλξε η ώρα ουυυυυυ, πανεύκολα!

Εμένα από τότε που πήραμε το κρεβάτι το καινούριο, τη ξαπλώνουμε, συζητάμε για 1 λεπτό για το τι θα κάνουμε αύριο, μετράμε μέχρι το 10, μας λέει καληνύχτα, φεύγουμε και έχει κοιμηθεί σε 5 λεπτά μόνη της. Το ένα βράδυ τη πάει ο μπαμπάς και το άλλο η μαμά!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα ομορφα κοριτσια!!!!!

Ακομα ψαχνομαι τι θα κανω στα γενεθλια του δεν θελω παιδοτοπο πολυ θα ηθελα εξωτερικο χωρο για να το διασκεδασουν. Σκεφτομαι να παρω να ρωτησω στο ραντσο ποσο παει το παρτυ γενεθλιων. Λετε να ακουσω τιποτα εξωφρενικο πολυ το φοβαμαι αλλα θα παρω δεν χανω τιποτα.

Καλημερα σε ολα τα ομορφα κοριτσια!!!!!

Ακομα ψαχνομαι τι θα κανω στα γενεθλια του δεν θελω παιδοτοπο πολυ θα ηθελα εξωτερικο χωρο για να το διασκεδασουν. Σκεφτομαι να παρω να ρωτησω στο ραντσο ποσο παει το παρτυ γενεθλιων. Λετε να ακουσω τιποτα εξωφρενικο πολυ το φοβαμαι αλλα θα παρω δεν χανω τιποτα.

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Τι ωραία που είναι τα γενέθλια σας την Ανοιξη βρε κορίτσια!!

Αυτός ο παιδότοπος που έλεγες στην θηβών μαρκο δε παίζει τελικά;

Το Σάββατο έκοψε και τη πρώτη της καρδούλα. Τη ζωγράφισα και την έκοψε αρκετά καλά!Είναι πολύ δύσκολο το ψαλίδι πάντως....η δασκάλα της μου είπε ότι του χρόνου στα προνήπια κόβουν κανονικά σχέδια. ΑΝτε να δούμε!

Παιζει ο παιδοτοπος ακομα απλα θελω κατι εξω γιατι το παιδι μου ετσι το διακσεδαζει πιο πολυ και ακομα ψαχνομαι.

Εσας θα σας αρεσε σαν ιδεα αν ησασταν καλεσμενοι? Δεν θα ηθελα να φερω τον κοσμο σε δυσκολη θεση γιατι ειναι λιγο μακρια εκδρομη κατασταση και ισως και η βενζινη να ειναι θεμα για καποιους και δεν θα ηθελα να προκαλεσω προβλημα η να δυσαρεστησω κανεναν.

Μιλησα με τον κυριο εκει και μου ειπε να του πω συγκεκριμενα πραγματα αλλα περιπου θα παει γυρω στα 15 το παιδι με μπουφε φαγητου και τα λοιπα ελευθερη εισοδο παντου. Ισως να αξιζει τον κοπο αν εχεις συγκεκριμενα παιδακια και οχι παρα μα παρα πολλα.

Διαφημίσεις

Και εγω πιστευω αξιζει τον κοπο ισως μαζευτω στα ατομα περισσοτερο για να μην βγει παρα πολυ εκτος το οικονομικο γιατι θελω να βαλω και μπουφε θα ερθει τοσο δρομο ο κοσμος να φαει κατι τουλαχιστον μην φυγει ετσι εκτος απο τουρτα. Μου ειπε ομως για Σαββατο καλυτερα παρτυ γιατι Κυριακη παιζουν σχολεια εκδρομες και ισως εχει πολυ κοσμο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...